Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://allegro.pl/oferta/hikoki-szlifierka-230mm-g23sw2-tarcza-diamentowa-9648424298?utm_medium=app_share&utm_source=facebook @bratrolnika Ty chyba uzywasz tej marki warte to cos bo moj skil sie konczy i musze cos kupic

Opublikowano

Ja tylko szybko przeglądam. Zresztą wk***iają mnie te lipne oferty promowane za pół ceny. Nie da się oglądać ogłoszeń tak się panoszą i ciężko coś wyłapać 

Opublikowano

Nie za bardo rozumiem z tym pospawaniem,ale jeśli masz jakieś gówno ślusarskie za 200 zł,mieniaj nie patrz na nic. W niego będziesz i młotem opletał ,rury na zimno giął,i wytrzyma.  Ze też u mnie takich sianców nie ma, bym odkupił i zrobił mobilne ,[chociaż rozdupcone slusarskie do remontu gdzieś tam się wala,i nie mam natchnienia by nim glowę sobie zawracać].  A te fiacisko gdybym podpiął pod swój paszowóz,zapomniał się i paszowóz na zająca,a fiata na 1000 obr,i pedał podłoga  [widać ktoś miał tam godnego ,ciężkiego i szerokiego buta],to by spier..... jak helikopter. I ani paszowozu ani fiataO.o.  Ale jakby tak trochę z szacunkiem,to  by się Alima zdziwiła,taki ogier po boliłbie,to by się nie podobało jej zbytnio😐

Opublikowano

Zabytek,lata 70-te ... macie wyobraznie :)  We Francji smigaja  Renowki jak i w Szwajcarii Hürlimany i MF ,ktore u nas Waszym tokiem myslenia powinny stac w Skansenach . Muzeum nie przyjmie bo sa za mlode i zbyt duzo jeszcze ich na rynku. W DE jeszcze nie jeden Deutz a w PL C-360 zlapie w polu 60-te urodziny.... a do zabytkow jeszcze im daleko.

• Like 1
Opublikowano

Zobacz ile c360 w PL jest już wystawiona na części, albo od razu pojechała w całości do huty, to że te zadbane może jakoś doczekają pół wieku nie oznacza że wszystkie tego doczekają. Nie wiem, ale sądzę że Francuz czy angol w rozbiórki i sprzedawanie ciągnika przez trzy lata nie będzie się bawił, i po prostu pozbedzie się klopotu wypychajac to do Polski lub na Ukrainę

Opublikowano

Na zachodzie 50-60 letni ciagnik nie jest klopotem dla wlasciciela (rolnika) a wartoscia sentymentalna,niekeidy juz i materialna.  To w PL jest dziwne przekonanie ,ze  jesli cos nie moze zarobic na siebie to w krzaki badz na zlom.  Mlodzi widza tylko zyski brak sentymentu to tego "jak to bylo kiedys".  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v