Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za podpowiedzi w sprawie kompa.

Parametry to syn będzie wiedział, a cena wiadomo jak naj mniej. Ten z linku za 7500 wypada bo by się młodemu w tyłku przewróciło.

Komp z monitorem 19-21" chciałbym w max 5500 - 6000zł.

1 godzinę temu, KlimekPL napisał:

Ja w 2015 tak skonfigurowalem komputer ze zapłaciłem za niego łącznie 2900 i do tej pory odpalam na nim wszystkie gry, nawet te najnowsze i najbardziej wymagające. Więc mogę coś pomóc w złożeniu aby potomek był zadowolony :)

Składasz na zamówienie?

Opublikowano
2 godziny temu, ocean napisał:

w nawiązaniu do tego ciągnika:

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-case-956xl-tuz-wom-CID757-IDFKH1I.html

byłem go obejrzeć i mam mieszane uczucia, ciągnik wygląda na zabiedzony, wiele rzeczy jest na przysłowiowy drut, gdzie nie zajrzałem tam coś klejone na silikon np. praktycznie wszystkie szyby, pompa wtryskowa, odma, wszystko klejone na silikon 

z odmy leci olej mimo że było grzebane więc silnik pewnie ma przedmuchy

ramiona podnośnika spawane, wałek WOM ma praktycznie do połowy wytarte frezy

wyskakuje wsteczny na dwójce

spore luzy na przednich kołach

pompa oleju wyje a olej w skrzyni pieni się

szału nie ma

spodziewane, dobrze wiedzieć, zadzwonię do gościa o ten wałek bo ma wymontowany,

2 godziny temu, Agrest napisał:

Panowie potrzebny dobry komputer. Gdzie kupić żeby miał wszystko jak trzeba a nie jeden parametr super a reszta leży jak to w marketach bywa.

Może ktoś składa takowe na zamówienie? Chłopak oczywiście chce do gier, więc i pamięć i karta graficzna z tych lepszych.

@jahoooTy chyba z branży komputerowej?

Złożyłem wstępnie zamówienie jednemu gościowi ale tak zarobiony że nie wie kiedy to ogarnie, teraz dojdą jeszcze utrudnienia covidowe

chcesz blaszaka i za  klocków to ty potwora zrobisz, ja miałem kupować blaszaka ale laptop wygrał, a co do blaszaków tu masz fajnego blaszaka poskładanego 

https://www.morele.net/komputer-game-x-g500-core-i5-9400f-32-gb-gtx-1660-super-1-tb-m-2-pcie-1-tb-hdd-windows-10-home-5718318/

Opublikowano

https://fanboy.pl/zestawy-komputerowe-dla-graczy-listopad-2020/ Ja swojego składałem na częściach od tego gościa co miesiąc dwa robi takie zestawy, ja za swojego dałem około 2200 z 4-5 lat temu i do dziś większość gier chodzi na Max ustawieniach graficznych.

Opublikowano
2 minuty temu, igor10246 napisał:

Szczerze mówiąc to chyba pójdę w jakąś używkę, moje dzieciaki jeszcze małe, często jest tak że oglądają bajki na laptopie a jednocześnie coś jedzą, piją. Jednego laptopa już zalały, i w sumie to wolę kupić jakąś używkę do 1000zl, na te parę lat wystarczy, a za kilka lat to pewnie będę miał dylemat jak @Agrest, bo młody będzie w gierki pykał i na byle rupciu większość mu nie pójdzie....

Opublikowano

może by tak tych młodzieńców jakim sportem zainteresować, a nie kupić grata i spokój dla rodziców bo dziecko w pokoju cały dzień 🙆‍♂️, i rosną takie "kaleki" 

Opublikowano

@bratrolnika nie chodzi mi o Ciebie, tylko ogólnie

Widzisz co się dzieje na ulicach. Dzieci zamiast rozmawiać na przystanku to każdy napierdala w telefonie itd 

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Panowie potrzebny dobry komputer. Gdzie kupić żeby miał wszystko jak trzeba a nie jeden parametr super a reszta leży jak to w marketach bywa.

Może ktoś składa takowe na zamówienie? Chłopak oczywiście chce do gier, więc i pamięć i karta graficzna z tych lepszych.

@jahoooTy chyba z branży komputerowej?

Złożyłem wstępnie zamówienie jednemu gościowi ale tak zarobiony że nie wie kiedy to ogarnie, teraz dojdą jeszcze utrudnienia covidowe

Tak tak Sławku - syn do gier chce, tak tak, tatuś już ręce zaciera żeby w farminga popykać 😂

Opublikowano

No tak 🤣 ale my późno zaczynali a takie młode 🤔 

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Zobacz, tak jak my tutaj🤣

Opublikowano
10 minut temu, vat napisał:

Jest legalne dopóki policja sprzedającego nie ścignie.  Kupiłem 6 lat temu za 160 zł ( inne były po 20zł), wszystko niby miało być legalnie, faktura, płyta i klucz. Klucz zweryfikowany przez microsofta, aktualizacja do 10 poszła, a po 2 latach wezwanie na policje w celu wyjaśnienia. Dorwali firmę, która sprzedawała, doszły sprawy z US. Na policji przedstawiłem fakturę, poszła ściema, że dysk padł i systemu nie ma, a system działa do dziś i wszystko prawie zgodnie z regułą prawa. Jeżeli wszytko jest legalnie to na fakturze powinien być nr klucza.

10 minut temu, vat napisał:

Jest legalne dopóki policja sprzedającego nie ścignie.  Kupiłem 6 lat temu za 160 zł ( inne były po 20zł), wszystko niby miało być legalnie, faktura, płyta i klucz. Klucz zweryfikowany przez microsofta, aktualizacja do 10 poszła, a po 2 latach wezwanie na policje w celu wyjaśnienia. Dorwali firmę, która sprzedawała, doszły sprawy z US. Na policji przedstawiłem fakturę, poszła ściema, że dysk padł i systemu nie ma, a system działa do dziś i wszystko prawie zgodnie z regułą prawa. Jeżeli wszytko jest legalnie to na fakturze powinien być nr klucza.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v