Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
59 minut temu, Arek3125 napisał:

Autosan d50 sztywna burty do poprawek podłoga do robienia rama pomalowana na tylnej osi nowe felgi i na nich opony od ciężarówki 385/65. Ile warta taka przyczepa? Posiada dokumenty 

Sprzedalem taka tylko ze opony slabe juz, koledze za 3500 z tym ze w rozliczeniu wzialem rame od samozbierajacej ktorą tez wczesniej mu sprzedałem :D pewno d50 za 2-3 lata tez odkupie

Opublikowano
2 godziny temu, pafnucy napisał:

ten cielak to ma max 90-100 kg na moje oko

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Przyczepka niby na resorach lepsza-lepsza-wytrzymalsza. Aczkolwiek każda będzie skakać za samochodem

jak władujesz 800 kila władujesz to nie będzie ci skakała 

22 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jak dożyję to w niedzielę, i to dwie takie same cyfry na liczniku wybiją

pewno 33, przyczepki robi, młody rzutki

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Sprzedalem taka tylko ze opony slabe juz, koledze za 3500 z tym ze w rozliczeniu wzialem rame od samozbierajacej ktorą tez wczesniej mu sprzedałem :D pewno d50 za 2-3 lata tez odkupie

Ja chciałem ja robić do balotow ale nie ma czasu bo ciągle coś i stwierdziłem że sprzedam i kupię wywrotkę jakąś 

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Nalewka najlepsza na wszelkie choroby, takie moje zdanie

setka miodu setka soku z cytryny i setka spirytusu  wymieszać wypić i iść spać  dobrze wygrzewa 

Opublikowano
20 minut temu, Partyzant85 napisał:

Inwestuj Panie inwestuj. W działkę, nieruchomość, jakiś ciągnik czy coś takiego. Zawsze można na euro i dolary coś wymienić. Trzeba kombinować w tych czasach.

To nie kupno chleba. Mieszkań nie chcę. Ziemi jest trochę ale w chorych pieniądzach za piachy i nie po drodze.

Dolar chyba nie bardzo. A euro chyba gorsze jak złotówka.

Ciągnik to chyba tylko zetora. One rosną w wartość

19 minut temu, bratrolnika napisał:

Wszystkie twoje pieniądze bym oddal żeby tyle teraz mieć

Najpierw oddaj swoje😂

Opublikowano
50 minut temu, Partyzant85 napisał:

Inwestuj Panie inwestuj. W działkę, nieruchomość, jakiś ciągnik czy coś takiego. Zawsze można na euro i dolary coś wymienić. Trzeba kombinować w tych czasach.

@bratrolnika - zapijasz infekcję jakąś siwuchą czy antybiotyk masz? Zdrówka życzę👍

Wracałem dziś z za drugiej strony Wieprza a przy dziewiętnastce jakaś pani lekkich obyczajów w maseczce stała 😂

A tą maseczka to gdzie miała ?

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A tą maseczka to gdzie miała ?

Zgodnie z dyrektywą ministerstwa zgonów zasłaniała usta i nos.

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Lekarz wirusa nie wykrył, ale po takim badaniu jak robił to nawet jaka płeć mógłby nie ogarnąć...

Przyczepka niby na resorach lepsza-lepsza-wytrzymalsza. Aczkolwiek każda będzie skakać za samochodem

Ty lepiej nie gadaj że to wirus,  bo nie dawno się widzieliśmy. 

Trzeba iść spać bo wczesna jutro pobudka. 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

To powiedz jej że musisz ciągnik kupić a nie tam jakieś mieszkanie 😛

Ciągnik ma być, a kasy też potrzebuje na kawałek własnego konta 

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Znajoma twarz z pracy wymieniała. Ale cieszyl sie ze jego stara zapchana bo wazyla 35kg a nowa tylko 11 i cieszyl sie ze znalazl przyczyne a po dniu pracy okazalo sie ze ta nowa miedź jakas biała. Dawal chyba 1300 ,zl

Też taką aluminiową kupiłem 🙆‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

zgł....ś?O.o

A kto biednemu zabroni 😉

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Ciągnik ma być, a kasy też potrzebuje na kawałek własnego konta 

Remont, budowa czy zakup siedliska i remont?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v