Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, Strongman napisał:

Kurna ludzie tak siedzą na allegro ze nie da się czegokolwiek włączyć.

Chodzi mi o takie sprawy jaką firmę wybrać, miał ktoś z tym do czynienia.

https://allegro.pl/oferta/tablica-scianka-narzedziowa-772-mm-x-390-mm-9467076669

https://allegro.pl/oferta/tablica-scianka-narzedziowa-386-mm-x-390-mm-9502716257

Ja w lidu cos podobnego kupilem i jak narazie daje rade.

Opublikowano

I coś mu było ? Kiedyś jak byłem w garażu to kot przyszedł zjadł trutkę i poszedł dalej 😅

7 minut temu, bratrolnika napisał:

Rozłożyłem ostatnio trutkę,szczur się podpasł bo widzialem że jeden mi się na jesień zameldował, resztę trutki zjadl pies ....

Opublikowano
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Ten zeżarl te granulki czerwone i nic mu nie było 

U mnie sąsiada wpierdzielił tę pastę o powiem że jakby jeszcze lepiej brykał 👍 

12 minut temu, krilan06 napisał:

A te elektryczne pułapki na szczury są dobre? W paszarni jakaś menda nocą u mnie wyłazi i trutki nie chce ruszyć 

Kup płyn i napój dziada 👍 paszy suchej ma to chętnie będzie pił 

Opublikowano
3 godziny temu, jahooo napisał:

działanie zależy od dawki na 1kg masy ciała, po drugie, efekty widoczne są po 5-7 dniach od aplikacji. Odtrutką w większości jest witamina K i zapewne to podał weterynarz.

witaminę K podają, prawda to, ale kup teraz, ciężko, w europie produkcji zabronili debile, tak samo wit c a w polsce produkowali, to wszystko chinolom oddali 

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Niech przyjadom do mnie to oddam gratis tylko jeden warunek że złapie sobie sam/a.😁

W piątek 9 szt w podobnym wieku usmierciłem. 

Ursus chyba za zetorem pojechał bo się nie udziela. Albo czeka aż ktoś go zwinie żeby żałować że nie kupił😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v