Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A właśnie, @Ursus932 widziałeś że jak się szlifierkę przypadkiem odlaczy od prądu, np wyciągając wtyczkę z gniazdka gdy pracuje, to możesz podłączyć wtyczkę z powrotem a szlifierka  tak się nie uruchomi, dopiero jak włączysz przycisk  włączysz jeszcze raz??? Taka technologia

Opublikowano

To ja takie cuda nawet w swoim Yato za chyba niecałe 2stowki mam. wk***ia mnie to niesamowicie jak np złapie ja w imadło (np jak ostrze noże do kosiarki) i chce na chwilę wyłączyć i włączyć, to wyciągnięcie wtyczki nic nie da, bo muszę i tak ja wykręcić muszę i pstryknąć pstrycznik. Wkurzające to bhp

Opublikowano
23 minuty temu, Ursus932 napisał:

@daron64W opisie tej na dole pisze że ma obudowę soft grip 

Fajnie, tylko co to jest w praktyce? Generalnie 10zl dopłaty to choćby za te 10% mocniejszy silnik chyba warto

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

No ale moze to uratować palce ten jeden raz 😛

Wiadomo, tak pół serio to pisze o tym wkurwieniu. Wiadomo, że to wszystko dla bezpieczeństwa

Opublikowano
5 godzin temu, daron64 napisał:

Ostatnie zakupy. Dowidat, rahsol, hazet, gedore. Chodziło mi o >32, do tego 24/27 jakoś najwięcej mi poginęło, a małe przy okazji, bo po 5 zl

A czy to to będzie pod marką hikoki, czy jeszczenHitachi robi różnicę?

IMG_20201031_110439913_copy_1024x768.jpg

Rahsol gedore.hazet czy smalkalda i facom o nawet kużnia i stara beta to najlepsze klucze 

Chrome vanadium to stop żelastwa a nie marka

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

A właśnie, @Ursus932 widziałeś że jak się szlifierkę przypadkiem odlaczy od prądu, np wyciągając wtyczkę z gniazdka gdy pracuje, to możesz podłączyć wtyczkę z powrotem a szlifierka  tak się nie uruchomi, dopiero jak włączysz przycisk  włączysz jeszcze raz??? Taka technologia

No nie 😉

1 godzinę temu, daron64 napisał:

Fajnie, tylko co to jest w praktyce? Generalnie 10zl dopłaty to choćby za te 10% mocniejszy silnik chyba warto

Wiadomo, tak pół serio to pisze o tym wkurwieniu. Wiadomo, że to wszystko dla bezpieczeństwa

Cholera wie, może zadzwoń do sklepu zanim zamówisz i zapytaj, jakie są różnice 

Opublikowano

Jeszcze stahlwille daje radę.

No i do tego jeszcze japońskie klucze które u nas niestety mało dostępne. A szkoda bo mega narzędzia robią ogólnie.

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Partyzant85 napisał:

No i do tego jeszcze japońskie klucze które u nas niestety mało dostępne. A szkoda bo mega narzędzia robią ogólnie.

Japońskich nie mam, ale mam coś z ryneczku made in Korea, tzn jeden klucz tylko. Wydaje się niezłe jakościowo.

Edytowane przez daron64
Opublikowano

Stal chromowo-wanadowa – specjalna odmiana stali, stosowana głównie w Europie. Używana do produkcji narzędzi, np. kluczy i wierteł. W przypadku tej odmiany stali jej hartowność zostaje zwiększona poprzez zastosowanie chromu i wanadu jako dodatków stopowych.

tak dla potomnych, super klucze są z prl, ba sam mam nawet z lokalnej szkoły (którą ukończyłem) gdzie na ślusarni dostawało się piłkę, pilnik, suwmiarkę i imadło,przy pomocy tych narzędzi robili klucze, po kilka na semestr, mam też takie 2 i są nie do zarżnięcia, 24 płasko-oczkową i 32-27 płaską 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v