Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie słuchać Zetorka - chłopak ze dwa razy był po lepszej stronie Wieprza i głupoty plecie bo pojęcia nie ma jak się tu żyje

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, jedrus2020 napisał:

@Ursus932 ile Ty masz lat ze się tak tymi ursusami na 40 ha chcesz jeszcze telepac. Mi się nie chce na 5ha tłuc

Na 5 ha to sama przyjemność nawet ursusem 😉, mnie tam nie fascynują zachodnie ciągniki 

A młodszy jestem od @debrzyna🙃

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
47 minut temu, jedrus2020 napisał:

@Ursus932 ile Ty masz lat ze się tak tymi ursusami na 40 ha chcesz jeszcze telepac. Mi się nie chce na 5ha tłuc

ja na 5 ha chciałbym DF albo Zetorka jakiegoś.

Opublikowano

Z 10arow czosnku jeżeli będą same główki 6+ to kilkanaście tysięcy w hurcie sprzedając na brudno na start jest. Kilka lat temu u rodziców tylko oni na wsi mieli, a teraz to już dużo się ludzi rzuciło tak jak z fasolą. Ja u siebie posadziłem 1ar to ludzie do dzisiaj dzwonią czy jeszcze mam(w tamtym roku miałem 4 ary to ciężko było sprzedać szybko, a w tym to moment poszedł). Wszystko zależy czy będzie komu sprzedać

Opublikowano (edytowane)

Poszedł bo to lek na drogi oddechowe i w dobie covid rozumiecie ludzie się kurują dbają o drogi oddechowe.

o z google

Powszechnie czosnek uważany jest za naturalny antybiotyk, skuteczny w łagodzeniu przebiegu infekcji górnych dróg oddechowych i przeziębienia. Właściwości czosnku zostały szeroko zbadane i opisane w literaturze, na ich podstawie można stwierdzić, że czosnek ma szerokie działanie przeciwdrobnoustrojowe.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
7 godzin temu, Strongman napisał:

Poszedł bo to lek na drogi oddechowe i w dobie covid rozumiecie ludzie się kurują dbają o drogi oddechowe.

o z google

Powszechnie czosnek uważany jest za naturalny antybiotyk, skuteczny w łagodzeniu przebiegu infekcji górnych dróg oddechowych i przeziębienia. Właściwości czosnku zostały szeroko zbadane i opisane w literaturze, na ich podstawie można stwierdzić, że czosnek ma szerokie działanie przeciwdrobnoustrojowe.

Podgrzać mleko dodać miód i przeciśnięty ząbek czosnku przez maszynkę i "lekarstwo" na przeziębienie gotowe 👍

Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

ale podobno wątrobę ryje?

Ponoć przy większych dawkach, Cejrowski kiedyś nawet o tym opowiadał że trzeba z umiarem 

Ale jak to każdy lek, na jedno pomaga na drugie szkodzi 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v