Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Chyba się komuś 3 z 8 popierdolila, albo naćpany ten ktoś.

nie przesadzaj ze 3 , raczej 5 bo tyle to ktos by zaplacil. z napedem to 6 by bez problemu wziol choc to 3 cylindry.

Opublikowano

za to z linku to 57-63 realnie . gdyby to mialo z 500h to 70 by dostal. tydzien temu placilem znajomemu na export 5340 z 2002 co mial 1400h .jak nowy tyle ze opony poscierane od nowego w jednych rekach kolo krakowa to 64tys na export zaplacil i po zalazeniu nowych 4 gum sprzedal po paru dniach za 19000euro.ale lala.zero korozji,zadrapan,mebel

Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Czekam az ktos napisze że warty 😅

Jesteś tego pewien? 

Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał:

Jebie ludzi na łby. Biznesmeny zafajdane. Działka w zadupiu wielkim bez możliwości zabudowy jako super lokata 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

https://www.olx.pl/oferta/dzialka-rolna-pod-lokate-kapitalu-podgorz-wilkow-CID3-IDH30lA.html

Teraz z tego co patrzę to byle działka na zadupiu nie jest wystawiona jako rolna tylko właśnie jako "atrakcyjna, inwestycyjna, ludzie za byle pioch cenią po 100tys.zl za ha najmarniej

1 godzinę temu, Agrest napisał:

@bratrolnika patrzaj , tanio poskładać do kupy i przyczepa jak się patrzy

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-rolnicza-skorupowa-skrzynia-CID757-IDH3hMr.html

to niech ktoś inny składa, ja swoich obrobić nie mam kiedy

41 minut temu, szymon09875 napisał:

I to jest rozstaw typowy pod koło balonowe??? Nakrętki masz??? Piasty się kręcą???

Opublikowano
3 minuty temu, szmergiel napisał:

za to z linku to 57-63 realnie . gdyby to mialo z 500h to 70 by dostal. tydzien temu placilem znajomemu na export 5340 z 2002 co mial 1400h .jak nowy tyle ze opony poscierane od nowego w jednych rekach kolo krakowa to 64tys na export zaplacil i po zalazeniu nowych 4 gum sprzedal po paru dniach za 19000euro.ale lala.zero korozji,zadrapan,mebel

Przy 1400mtg miał starte opony? Ale przednie czy tylne?

A jak miałeś mi takiego 5340 znaleźć to pisałeś że ciężko 😀

Opublikowano
4 minuty temu, szmergiel napisał:

1400 o opony zdarte, to co tylko asfalt widział?? Bo prędzej uwierzę że jestem niepełnoletni 😋

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, krilan06 napisał:

Przy 1400mtg miał starte opony? Ale przednie czy tylne?

A jak miałeś mi takiego 5340 znaleźć to pisałeś że ciężko 😀

ja go nawet nie widzialem w ogloszeniu.dostalem tel zeby zadzwonic i jechac obejrzec i zaplacic .byl na olx z 2godziny . facen od nowosci  go mial . tylko podszedlem ,odpalilem  i zaplacilem.mebel. przednich to nie bylo wogule.tyl 50%, gadal ze jezdzil po jaksa serwatke do niepolomic. w kabinei to jak nowe.ramiona nic nie poobijanie.lakier jak nowy doslownie, 64dostal i tyle.moze ktos by jeczal o te gumy ale warto kupic bylo jak sie okazalo za pare dni bo go sprzedal sporo drozej

czesiu jakbys widzal jaki stan to bys gadal inaczej,przetarcia na gazie ani hamulcach zdnego.ledwo na schodce co sie wchodzi.ramiona to takie jak po gora 400h..Zreszta zalozyl gumy i za 19e a to 85tys sprzedal go moment a cos to swiadczy

Edytowane przez szmergiel
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v