Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Ursus932 napisał:

Panowie @bratrolnikai @stempos1980yczyli dwójka z pierwszej dziesiątki najbardziej normalnych i wporzadku ludzi  na tym forum zna już temat, to wystarczy 

Ot to reszcie użytkowników  dokopałeś.

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik200598 napisał:

To coś dużo tych żywych trupów🤔 Ale z kim by nie rozmawiał to każdy mówi, że zadowolony, ma spokój portfela i nikt mu głowy nie truje, przedział wiekowy 30-65. 

Ale którykolwiek spróbował jak to jest we dwoje, czy każdy z nich wieczny kawaler???

3 minuty temu, Agrest napisał:

Każdy teraz myśli że jest jednym z pozostałej ósemki😋

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, daron64 napisał:

Wybacz - ale to po ch*j było zawracanie d*py ludziom z forum jak teraz ciężko opisać sytuację

Nikomu nie zawracam d*py, raczej odwrotnie to ludzie z forum koniecznie namawiaja na zachodni, a po drugie co niektórzy wkurwiaja 😉

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Ale którykolwiek spróbował jak to jest we dwoje, czy każdy z nich wieczny kawaler???

Próbowali, jeden z nich był w dość długim związku, który dobrowolnie zakończył. Stwierdził, że żadnych korzyści poza ugotowanym obiadem, posprzątanym domem nie widzi, a koszty, skakanie przy niej tego nie rekompensują. Do pomocy w gospodarstwie czy domu woli sobie kogoś nająć, mówi, że taniej mu to wychodzi a i człowiek spokojniejszy.

Ja kiedyś też spróbowałem, krótko bo krótko byliśmy razem, za dużo czasu to mi pochłaniało, koszty bo tu kino, tu jakieś wyjście, poza tym to nie była dziewczyna do życia na wsi, dla niej mieszkanko w mieście, praca 8h a potem leżenie bykiem a nie gonitwa i grzebanie w ziemi ani przy zwierzakach.

Opublikowano
5 minut temu, Baks00 napisał:

Kobieta ,,dba" o portfel chlopa,poprostu po to ,by go nie bylo stac na kochanke☺

Moja to nawet nie wie ile pieniędzy jest na koncie, ważne że jej jeszcze nigdy nie brakło jak była na zakupach

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Nikomu nie zawracam d*py, raczej odwrotnie to ludzie z forum koniecznie namawiaja na zachodni, a po drugie co niektórzy wkurwiaja 😉

jak ci nie wstyd? wielu szukało i podpowiadało...  a idź Pan...

Opublikowano
14 minut temu, Agrest napisał:

A gdzie tam, no przeca jest jeszcze 8 miejsc w pierwszej dziesiątce 😉 

1 minutę temu, pafnucy napisał:

jak ci nie wstyd? wielu szukało i podpowiadało...  a idź Pan...

No dobra mój błąd kilku ale to dosłownie kilku pomagało za co jestem im bardzo wdzięczny 👍

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

Tak jak i Ty innych, takie życie bracie. 🤷‍♂️

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Moja to nawet nie wie ile pieniędzy jest na koncie, ważne że jej jeszcze nigdy nie brakło jak była na zakupach

To samo spokojnie moge powiedziec👍

Ale z zakopow najlepsze jest to ze pare dni i ,,ja nie mam sie w co ubrac"

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

10 minut temu, 6465 napisał:

To wasze żony nie robią zakupów przez internet i nie logują się na waszych kontach? @bratrolnika @Baks00

Na zakupy internetowe sypie ze swojego konta albo robi pobraniowke

Stempos1980-Szafa na cala sciane a ty masz aby 1 szuflade i jakos nie marudzisz

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

Nie wiem co on tam robił za 15 tyś? Tarcza 800 pln, docisk przetoczyć, łożysko 300 i jazda. Z tego co zauważyłem odnośnie cen to do Fendta serii 600 są jedne z tańszych części i jest pełno zamienników.

do 600tek są części zawsze i wszędzie, to jest passat wśród zachodnich ciągników, w miarę tani w zakupie, popularny i pancerny, a zamienników w pizdu 

6 minut temu, stempos1980 napisał:

A cała szafa pęka w szwach i niema się w co ubrać.

Skąd ja to znam

to moja była była normalna, na studia spakowała się do plecaka podróżnego i walizki jak na bagaż podręczny, i więcej ciuchów z domu przez pół roku nie brała

Opublikowano
26 minut temu, Ursus932 napisał:

Nikomu nie zawracam d*py, raczej odwrotnie to ludzie z forum koniecznie namawiaja na zachodni, a po drugie co niektórzy wkurwiaja

Takie długie poszukiwania, tyle linków, tylu kibiców a Ty teraz piszesz, że połowa  ludzi z forum to luje. 

Zawsze możesz zmienić forum :D

Opublikowano
17 minut temu, Baks00 napisał:

To samo spokojnie moge powiedziec👍

Ale z zakopow najlepsze jest to ze pare dni i ,,ja nie mam sie w co ubrac"

Akurat żeby moja wydawała dużo na ciuchy to nie mohe powiedziec

14 minut temu, 6465 napisał:

To wasze żony nie robią zakupów przez internet i nie logują się na waszych kontach? @bratrolnika @Baks00

Jak coś potrzebuje przez Internet to wysyła mi link i ja zamawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v