Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

między Łobżenicą a Więcborkiem , wiocha uciekła mi z głowy ale mam chyba  do niego nr

Swoje wyremontowane hl'ki stawiał na sprzedaż jak wjeżdżasz przez Rataje od strony Górki-po prawej stronie, tam konie zawsze chodzą

Opublikowano
Przed chwilą, Dream1990 napisał:

@sołtys a ważyleś kiedyś ile Twoja prasa moze zbić słomę?

Tak, w zeszłym roku ok 230kg, dwa lata temu do 270kg

@sumek666 Jakby Ci kiedy przyszło jechać gdzieś w kierunku Tucholi/Świecia od strony Nakła spróbuj jechać na Łobżenicę zobaczysz ładne tereny

Opublikowano
soltys48 napisał:

Przed chwilą, Dream1990 napisał:

@sołtys a ważyleś kiedyś ile Twoja prasa moze zbić słomę?

Tak, w zeszłym roku ok 230kg, dwa lata temu do 270kg

@sumek666 Jakby Ci kiedy przyszło jechać gdzieś w kierunku Tucholi/Świecia od strony Nakła spróbuj jechać na Łobżenicę zobaczysz ładne tereny

To lux, a niby na polskie narzekają. Las kukurydzy zobaczysz 😊

Opublikowano
53 minuty temu, soltys48 napisał:

toż ona z polskiej ma tylko farbę

NIe, nie.....

będę wymieniał końcówki redlic w siewniku a stary dziadkowy może nie podołać

Popatrz na Ideala. 3 albo nawet już 4 rok leci, bez awarii. A spawam profile a jak trzeba to i zawiasy do wygrodzen na bydło na 180 amperach. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, sumek666 napisał:

Weź kartkę to Ci się podpisze😂

Już wiem dlaczego jutro do Lipki Jedziesz🤣🤣🤣

1 minutę temu, Dream1990 napisał:

Serio nie wiem czego tu szuka 😊 Ojciec do teraz nie może uwierzyć w ta słomę 😛

A co tu nie wierzyć?

Weź go w weekenda i podjedźcie obejrzeć ją

Przed chwilą, zycietoniejebajka1 napisał:

Popatrz na Ideala. 3 albo nawet już 4 rok leci, bez awarii. A spawam profile a jak trzeba to i zawiasy do wygrodzen na bydło na 180 amperach. 

A zarzuć proszę coś 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v