Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Pawelek998 napisał:

No właśnie nie ma co robić a różnica w cenie +/- 2000 zł 

Jak możesz sobie pozwolić to warto uciąg zdecydowanie lepszy.Jak kupisz to już przeżyją ciągnik z bieżnikiem

Opublikowano

camo- Jaką masz szerokość koszenia? U mnie to tylko młotki wchodzą w grę bo się będą trafiać gałęzie i pieńki drzew po karczowaniu. Czyli jak kupię będe musiał zajrzeć do skrzyni bo coś cię porobiło i nie da się włączyć biegów terenowych.

Opublikowano

Na tą chwilę żadnych ale

Przód trzeba robić bo luzy w każdą stronę

Oberwane mocowania kabiny-posmarkałem ale muszą być nowe

Silnik zarzygany 

No i najważniejsze rozdupczone siedzenie-czekam za dostawą już bardzooooooo długo

2 minuty temu, slawek74 napisał:

8 lat temu z 300 sprzedałem dobrze że był chętny moja 330m podwórka nie opuszcza 🙂

Który rok?

Opublikowano
3 godziny temu, Axd529 napisał:

camo- Jaką masz szerokość koszenia? U mnie to tylko młotki wchodzą w grę bo się będą trafiać gałęzie i pieńki drzew po karczowaniu. Czyli jak kupię będe musiał zajrzeć do skrzyni bo coś cię porobiło i nie da się włączyć biegów terenowych.

Moja ma 155, ale lepiej kup 175 bo nie będziesz gniótł kołem i lepiej wykosisz i szybciej. 

tu masz fajną i porządny traktor.

Opublikowano
1 godzinę temu, camo napisał:

Moja ma 155, ale lepiej kup 175 bo nie będziesz gniótł kołem i lepiej wykosisz i szybciej. 

tu masz fajną i porządny traktor.

Ta dwa metry od razu a potem mocarna szejsiuna się obsra do okoła. Jak tęga trawa to będziesz męczył i tak na terenowych po mojemu to lepsza węższa a szybciej jeździć . Dopiero jak podpiołem do dwunastki to wtedy roboty ubywało szejsiuntka za słaba do takich maszyn

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Ta dwa metry od razu a potem mocarna szejsiuna się obsra do okoła. Jak tęga trawa to będziesz męczył i tak na terenowych po mojemu to lepsza węższa a szybciej jeździć . Dopiero jak podpiołem do dwunastki to wtedy roboty ubywało szejsiuntka za słaba do takich maszyn

Czy z 155 czy z 175 i tak będzie musiał jeździć na terenowych bo tą kosiarka musisz jechać na pełnych obrotach żeby to dobrze pracowało a jak pojedziesz szybko to nie zdąży zmulczować i paski będą ślizgały.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v