Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
50 minut temu, kizak napisał:

Ja do swojej przyczepy zaczep dorabiał,tu masz w cenie 1,7 zaczepu cały komplet😉,do suchego ok.👍Kable wiszą,nie mów że z kwitami😉

Światła są,no bez kwita,ale mi nie trzeba bo pola i łąki koło domu, no i tylko słoma i siano

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

To opstrykaj po brzegu, jak coś pójdzie to będziesz miał dostęp do kolejnego grata

Cześć mam opstrykane, tylko nie wiem za ile takie rzeczy w ogóle wystawiać. Tutaj czasem o coś pytam, ale to wiadomo jak to że starymi gratami - ciężko wycenić. 

Za ten ojcowy pług dostałem w sumie 4 stówy - w 3 ratach, stara kosiarkę za stowe oddałem, jeszcze może poznaniaka weźmie znajomy. Taka fajna mała ręczna sieczkarnie - ponoć od buraków, to znajomy weźmie w rozliczeniu za robienie bram. Także bardzo powoli, ale części się pozbywam

Opublikowano
20 minut temu, daron64 napisał:

tylko nie wiem za ile takie rzeczy w ogóle wystawiać.

Zacznij drożej żeby sprzedać taniej😉 jak nie masz na to i tak pomysłu to sprzedaj za ile by nie było, zawsze to lepiej jak na złom i porządku trochę

Opublikowano

Jaki migomat do gospodarstwa polecacie? Zastanawiam się nad Magnum 330, czy jest coś może ciekawego w tym przedziale cenowym?. Dzwoniłem do Elmar, to za spawarkę 300A 4800zł brutto, mimo lepszej jakości sprzętu cena już niestety za duża. Osobiście mam zerowe doświadczenie z takimi sprzętami, ale czy 8l butla nie będzie za mała?

Opublikowano

I jak oceniasz spawanie MIG/MAG w porównaniu do elektrod? Spawasz samym CO2 czy w mieszance? Jaki mniej więcej koszt nabicia butli? Bo nie mogę znaleźć żadnego ogłoszenia z okolicy. Coś takiego chodzi mi po głowie, jednak przy takiej kwocie nie chcę później żałować zakupu. https://allegro.pl/oferta/spawarka-migomat-magnum-mig-330-igbt-mma-mig-mag-7778804447?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Opublikowano

8l u mnie w okolicy kosztuje od 35 do 55 zł. 

Duża butla ok 80-100 zł. 

Drut 15 kg chyba 120 zł.

13 minut temu, witejus napisał:

mniej więcej ile?

Z połowa? Nie mam bladego pojęcia bo nie zaglądałem. 

Nie ma co porównywać z elektrodą. Zdecydowanie lepiej się spawa. 

aczkolwiek jak to się u nas mówi grube ajzole lepiej spaja elektroda

Opublikowano
2 godziny temu, Pomorzanin1222 napisał:

Mam pytanie ile jest warta przetrząsarka karuzelowa  z nowym paskiem.Rocznik 1997 chce sprzedać bo za mała już jest.Chodliwe to jest czy lepiej tego nie wystawiać bo zainteresowania nie  ma tym

Na kołach czy ślizgach?

Opublikowano
3 godziny temu, tomo12 napisał:

Jaki migomat do gospodarstwa polecacie? Zastanawiam się nad Magnum 330, czy jest coś może ciekawego w tym przedziale cenowym?. Dzwoniłem do Elmar, to za spawarkę 300A 4800zł brutto, mimo lepszej jakości sprzętu cena już niestety za duża. Osobiście mam zerowe doświadczenie z takimi sprzętami, ale czy 8l butla nie będzie za mała?

Spawalem ostatnio  troche kolegi magnumem 205l. Bardzo przyjemnie, 10mm blache bardzo ladnie przetopil. 

Opublikowano
11 godzin temu, daron64 napisał:

A drowno po remoncie to swoją drogą. Z nim to najgorzej, że niespecjalnie mam jak to pociąć. Spalinowka się zapiernicze i ile łańcuchów by poszło na tych gwoździach. A do krajzegi nie mam pomocnika. No i tak narazie leży, mocy urzędowej nabiera.

ja na "krajzedze" sam zacząłem ciąć deski a reszte nie ma szans bo za grube, a musiałbym krokwie ciąć więc jedynie piła zostaje ale narazie wszystko pełne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v