Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, hubertb napisał:

Szybki wsteczny jest w tych ciągnikach wygodniejszy niż rewers. 

Panie być może możesz na tym marcu 93 jeszcze zarobić;) gdyż będzie to nie lada rzadkość na OLX

Ten wsteczny to jedynia na polu bo z przyczepą to ciężko cofnąć

Opublikowano

Panowie napisze tu, bo chyba nie ma sensu zakładać nowego tematu a może ktoś będzie potrafil pomóc. Potrzebuję wymienić oring w skrzynce przekładniowej Poznaniaka 3,0L a nie wiem czy można taką skrzynkę zwyczajnie odkręcić i zdjąć, czy czegoś nie uszkodzę bo jest to przekładnia bezstopniowa. Co ciekawe olej zaczął cieknąć po wymianie, może wlałem zbyt rzadki? (hipol). Może ktoś z was juz wymieniał uszczelkę w takim albo podobnym siewnik i potrafiłby podpowiedzieć. W instrukcji nic niestety nie ma na ten temat, bo producent pewnie wyszedł z założenia ze wszelkie naprawy powinien wykonywać serwis. 

Screenshot_20200402_150738.jpg

Screenshot_20200402_150753.jpg

Opublikowano
Ursus932 napisał:

2 godziny temu, slawek74 napisał:

Też tak uważam

Panie to u mnie już 80 koni to nad stan bydle 😎

Kiedyś mój syn jak miał 6 lat to mówił w kółko 100koni i miał racjię jak nie ma stu to nie traktor😁

Uziu92 napisał:

u mnie 490 KM w sumie 😂

pokaż wreszcie tego byka

jahooo napisał:

U mnie jak doliczę kombajn i auto, też nieźle wychodzi

w autach mam 330km

Opublikowano
14 minut temu, slawek74 napisał:

Kiedyś mój syn jak miał 6 lat to mówił w kółko 100koni i miał racjię jak nie ma stu to nie traktor😁

Być może dla tego nie szukam traktora tylko ciągnik 😝

Opublikowano

ciągnik , to siodłowy . Ty dłuuuugo jeszcze szukał będziesz ?

Opublikowano

Mają wytłumaczenie że euro drogie no i podaż drastycznie spadła.

Więc taniej nie będzie.

Opublikowano
14 minut temu, bratrolnika napisał:

Tak sobie myślę że teraz może być dobry moment na zakup, ludzie w chalupach siedzą, handlarze podobno bidują, lepszego czasu możesz nie trafić.

jeszcze nie ale za jakiś miesiąc może już tak u dilerów zaczyna się sraczka dziś do mnie dzwonili z korbankowa z pytaniem czy planuję zakupy w najbliższym czasie jak powiedziałem że tyle co kupiłem opryskiwacz bardzo sie zasmucił że nie od niego 

Opublikowano

A ludzie głupie dalej będą bulić za wyebane złomy... I to jeszcze więcej.. Kupić samemu na zachodzie, zrobić przegląd po swojemu to i tak taniej wyjdzie jak kupić od handlarza po rynkowej cenie ze zrobioną polerką i polepionym byle się koła kręciły, i jeszcze z 10 tyś na pakiet startowy trzeba mieć, nie dajcie się ludzie oszukiwać...

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Mają wytłumaczenie że euro drogie no i podaż drastycznie spadła.

Więc taniej nie będzie.

Pewnie że nie . Kto pojedzie teraz po towar ? Jak ? Nieliczni mają takich za granicą co im naszykują i transport wyślą . Zresztą ciekawe czy zaraz i transport nie stanie ?

Opublikowano

Sam w pierwszym momencie pomyślałem że może uda się coś taniej znaleźć, ale po krótkiej analizie wychodzi że nie.

Sprzedaż nowych natomiast może stanąć,  bo przy zakupach za 100 tys€ na zmianie kursu z dnia na dzień jest około 30tys zł w plecy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v