Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tylko mam małe obawy że może nie ładować bo ja takie szczęście mam.pamiemtam jak do teściowej kupowałem też na szrocie tylko był od fiata to musiałem jechać odmieniać bo nieładował a teraz w dobie tego wirusa to jak naj mniej wyłaniać się z domu.jak niebędzie ładował to nowy kupie

@Ursus932 c 330

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Znaczy żeby rżnąć:ph34r: deski oczywiście 9_9

Noo też 🤨 oczywiście 😉

Opublikowano

To czemu nie zachodni ? Przecież tylko ja mam tutaj środkowo europejskie trupy 

6 minut temu, stempos1980 napisał:

Tylko mam małe obawy że może nie ładować bo ja takie szczęście mam.pamiemtam jak do teściowej kupowałem też na szrocie tylko był od fiata to musiałem jechać odmieniać bo nieładował a teraz w dobie tego wirusa to jak naj mniej wyłaniać się z domu.jak niebędzie ładował to nowy kupie

@Ursus932 c 330

Opublikowano

Ciebie prędzej stać jak mnie.ja mam tylko 5ha i ciapek mi wzupełności wystarczą ale nie powiem że by coś mocniejszego by się nieprzydało a szczególnie do orki tychmoich glin

Ciebie prędzej stać jak mnie.ja mam tylko 5ha i ciapek mi wzupełności wystarczą ale nie powiem że by coś mocniejszego by się nieprzydało a szczególnie do orki tychmoich glin

Opublikowano
szpeloch napisał:

8 godzin temu, jedrus2020 napisał: da rade ale musisz kolo zmieniać. lepiej szukać jakiegoś z kołem pasowym na pojedynczy pasek. zakładasz podlanczasz i gotowe.  Najlepiej od jakiegoś diesla 70A Alternator jaki kolwiek da radę, prądnica  miała 8 amper i to na obrotach. podejdź sobie na jakiś szept to może Ci coś wybiorą. Chociaż takie na zwykły pasek to teraz towar deficytowy.😅

Opublikowano
18 minut temu, stempos1980 napisał:

Będę miał szejsiune do sprzedania ,stan prawie  idealny 😎

9 minut temu, stempos1980 napisał:

60 była u ojca to nawet nie chce słyszeć o niej.już bym wolał starszego Zetora albo mfa

To pewno nie była 60 😝

21 minut temu, bratrolnika napisał:

Mylisz się, np. u brata wszystkie maszyny są polskiej produkcji. Wszystkie

Ale twój brat nie internetowy 😏 A ja pisałem że'tutaj na AF

Opublikowano

Zacznijmy może od tak przyziemnych i komfortowych rozwiązań jak używanie podnośnika wspólnie z wałkiem wom, potem przyjrzyjmy się eleganckiej konstrukcji sprzęgła do którego obsługi potrzebna jest siła filigranowej kobiecej stopy, a na deser zostawmy dźwięczący na dwa głosy tylny mot wraz ze zwolnicami. Ta godzinami by się tu można o tym rozpisywać o tej wspaniałej konstrukcji.

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, hubertb napisał:

Zacznijmy może od tak przyziemnych i komfortowych rozwiązań jak używanie podnośnika wspólnie z wałkiem wom, potem przyjrzyjmy się eleganckiej konstrukcji sprzęgła do którego obsługi potrzebna jest siła filigranowej kobiecej stopy, a na deser zostawmy dźwięczący na dwa głosy tylny mot wraz ze zwolnicami. Ta godzinami by się tu można o tym rozpisywać o tej wspaniałej konstrukcji.

Trzy czy cztery wady A chcesz godzinami pisać 😏 . cudo to nie jest Ale pracuje tym 

Opublikowano

Skoro to zbyt mało można kilka złych słów napisać o silniku który ma łaknienie smoka wawelskiego, podnośniku o znikomym udźwigu, przedniej osi z plasteliny, skrzyni z doskonale zestopniowanymi biegami, a sama ich zmiana dźwignią która chodzi w dwóch paluszkach jest czystą poezją dla uszu. Jeszcze lepsze są nasze tjuningowe kabiny w zimie zimno w lecie gorąco i brak oddechu, jak pada przeważnie jesteś mokry, jak jest sucho jesteś w kurzu. Chronią tylko przed mocnym wiatrem. 

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v