Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

dałby który z was 210tyś PLN za marne 3 ha gleby?

Tną na działeczki i sprzedają  po 30tyś+ za 10ar.

A są tu tacy co sprzedawali pod osiedla za kilkadziesiąt tyś za ha.

Opublikowano (edytowane)

Już właśnie dziś o tym pisaliśmy.  Trzeba się zakonserwowac  jak Grzesiu,  to wirus nie weźmie. ☺

Edytowane przez 6465
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Już właśnie dziś o tym pisaliśmy.  Trzeba się zaprosić jak Grzesiu,  to wirus nie weźmie. ☺

Sam mam chęć zachlać jak świnia ale nie mogę w tej chwili, jak wszystko sie uspokoi to trzeba bedzie to odreagować

• Like 1
Opublikowano

Wczoraj jak wracałem koło nakla jakieś prasy stały jak byś kiedy przejeżdżał to byś tam zerknij okiem. 

Pewnie  zaraz się tu pojawi to skomentuje. 

Opublikowano (edytowane)

Szkoda mi kasy ale chyba na olx wystawię , kolega od lemkena przypominał sie a nie chcę kupować kolejnego póki ten nie pojedzie

Edytowane przez soltys48
cholerna auto korekta, dzięki @adam131
Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, Bananek napisał:

dałby który z was 210tyś PLN za marne 3 ha gleby?

Za 300 tyśi już całą chałupę postawi to po co się wyginać . Ale można jeszcze ciągnik wziąć za 300 tyśi i za drugie tyle maszyn do niego , a nich sąsiad zazdrości i gul mu chodzi 😁

Edytowane przez andrzej612b
Opublikowano
2 minuty temu, adam131 napisał:

póki

Panie "POLONISTO nr 2" zerknij w moje komentarze bo chyba narobiłem byków 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v