Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Choćby ta kolumna świętą była i choćby 5 zł kosztowała nie da to ani 10% komfortu układu hydrostatycznego wiec na ch.j tu kombinować i pieniądze tracić na gówna pół środki i czarną magię. 

• Haha 2
Opublikowano

Może i fachowym ale ludzie tam nie siedzą jak tu od rana do wieczora. Polemizowałbym z fachowością tego forum, gdzie najwięcej mają do gadania fachowcy ze szkolnej ławy.   :P

22 minuty temu, hubertb napisał:

Elektroda.pl jest jednym z najbardziej fachowych portali jakie znam i najbardziej zbliżonym do grup dyskusyjnych jakie 20 lat temu przeglądałem. '

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

bardzo stary portal.

I dzieki temu jest czymś niesamowitym Tam jest prawie wszystko Na tym portalu można znaleźć wiedzę niekiedy niedostępna na innych 

Opublikowano

A czy Ten musi być koniecznie podobny do innego ?? Właśnie dlatego że jest taki jaki jest , jest taki popularny ! Do widzenia .

Opublikowano
6 minut temu, hubertb napisał:

Wybacz mam zgoła inne zdanie. Elektroda to wielki portal większość problemów została tam już opisana lub poruszona jest to bardzo stary portal. 

Źle mnie Kolego zrozumiałeś - tego - bynajmniej nie miałem na myśli Elektrody, tylko AF.   :P

Opublikowano
bratrolnika napisał:

17 minut temu, jedrus2020 napisał:   Za pierwszym razem zeszło się ponad godzinę, ale ostatnimi czasy to ponizej pół godziny się wyrobiłem z demontażem Ile dałeś za tą kolumnę??? cos ponizej 300 zl z przesylka. do tego jest pompka i zbiornik. musze jeszcze kiere dokupic.

• Thanks 1
Opublikowano

Być może . Ale jak czegoś szukając o rolnictwie wrzucić w google , to AF wyskakuje .

Opublikowano

Nie wiem  czym kierował się szanowny założyciel ale mu się udało i z tego wszyscy korzystamy. Nie będę zachodził w pałę jednak hydeparku z każdego działu/tematu robić nie można. Tu i tak moderacja jest wyrozumiała. Fora anglojęzyczne są np dla mnie nie do uniesienia. 

• Like 1
Opublikowano

Google łapie słowa kluczowe i szuka, a że tu się dużo pisze, i choć pisze się czasem bzdury, to i tak znajdzie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

choć pisze się czasem bzdury, to i tak znajdzie. 

Wlasnie nie. Jak jest duzo przekleństw i obrażania to Google takie strony przesuwa na szary koniec.

Opublikowano

To należysz do nielicznych ludzi w Polsce ;)

Boty Googla sprawdzają treści jakie pojawiają się na forum czy w artykułach pod wieloma aspektami. Często same potrafią odpowiedzieć na pytanie, które wpisał user w okienko. Często bazują one na wynikach jakie są już w sieci. Np wpisując "data bitwy pod Grunwaldem" Google z automatu nam odpowie.

Z resztą Google dazy do tego aby nie być tylko przeglądarka tylko być głównym źródłem informacji.

Screenshot_20200217-220357_Chrome.jpg

Opublikowano
6 minut temu, sumek666 napisał:

Wlasnie nie. Jak jest duzo przekleństw i obrażania to Google takie strony przesuwa na szary koniec.

Nie chodzi mi o przekleństwa, ale o np. nie szukając daleko, temat o ciśnieniu w C-355 Google znajdzie AF, a tam "fachowe" doradztwo że kontrolka jak się zapala, to to jest normalne   :D    Takich tematów jest sporo.

Opublikowano
2 godziny temu, igor10246 napisał:

jak ogarniesz dźwignię to ci za 2 4ro paki piwa ogarnę ale w opolskim

no fajne to wygląda i jeszcze pewnie z 35 pociągnie 

Paaaaanie w przy automacie to by mi się nudziło podczas jazdy.

Opublikowano

O właśnie. Dobry przykład. Teraz jak Google stwierdzi, że dużo ludzi znalazło w tym temacie rozwiązanie problemu to będzie innym szukającym to sugerował. Boty Googla będą analizowały temat i jeżeli stwierdza, że to nie jest rozwiązanie problemy to nie będą sugerowały AF jako rozwiązanie problemu. Można to łatwo zobaczyć jak ostatnio wpisujesz coś w Google to jest znacznie mnie wyników wyszukiwania

Opublikowano

Google przez lata się zmieniał na początku reagował jak każda popularna wyszukiwarka dziś pozycja zależy od tantiem. Formuła którą w nią wpisujesz nie ma znaczenia boot korzysta z twoich wcześniejszych wyszukań i upodobań. 

2 minuty temu, sumek666 napisał:

O właśnie. Dobry przykład. Teraz jak Google stwierdzi, że dużo ludzi znalazło w tym temacie rozwiązanie problemu to będzie innym szukającym to sugerował. Boty Googla będą analizowały temat i jeżeli stwierdza, że to nie jest rozwiązanie problemy to nie będą sugerowały AF jako rozwiązanie problemu. Można to łatwo zobaczyć jak ostatnio wpisujesz coś w Google to jest znacznie mnie wyników wyszukiwania

Wpisz to samo po angielsku albo zachowując inna lokalizację. Zdziwisz się. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v