Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, hubertb napisał:

Bo na Podkarpaciu znajdziesz pracę na etacie szybciej niż na Warmi ?

No właśnie i dlatego powinno być więcej ugorów na Podkarpaciu a jest odwrotnie. 

Opublikowano

Nie kupuj przyczepy z górnym otwieraniem burt. Dziś jest już wybór i warto dopłacić za przede wszystkim bezpieczeństwo.

Opublikowano

Jakby ktoś szukał miniładowarki u znajomego: https://sprzedajemy.pl/ladowarka-przegubowa-sam-4x4-weidemann-schaffer-jcb-dziegciarnia-2-e30984-nr61043492

Opublikowano
9 minut temu, sladan napisał:

Widziałem, obserwuję. OLX przejrzany już. Myślałem, że ktoś coś wie poza internetami

Gazety z ogłoszeniami, czy nawet jakieś lokalny tygodnik. Tu idzie wyrwać coś tanio. W internecie to ciężko.

Opublikowano

Teraz to już i mało jest ogłoszeń w tygodnikach, dlatego trzeba cały czas śledzić. Zazwyczaj dziadek sprzedaje rupiety po likwidacji gospodarstwa, niektóre za na prawdę śmieszne pieniądze.

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

Gościu powiedz mi w końcu o co biega z tą blachą gotowy profil burtowy jest naprawdę taki drogi? 

kupowałem gotowe burty  , tłoczone z jednego arkusza ,blacha 2,5mm  wys 60cm  i za 2x210cm plus2x 410cm , plus zaślepki na czoła z transportem wyszło 2450

Opublikowano
9 minut temu, hubertb napisał:

A co miałby chcieć żeby mu podatek przypierd..... Po co? Tak jestem z okolic Rzeszowa. 

Myślisz że  w ARIMR nie mają co robić i sprawdzają ogłoszenia żeby kogoś ud***ć,  bez przesady. Kto z okolicy zadzwoni i będzie wiedział na jakich warunkach chce oddać 

Opublikowano

Przez kilka dni olx jakiś kręt  z Warszawy zasypywał olx ofertami ciągników za pół ceny, dziś już lokalizacja Zawiercie.

Opublikowano
28 minut temu, hubertb napisał:

To dobra cena. arkusz 2,5 chyba 300zł kosztuje. A gdzie tu profile i gięcie. 

Kupowałem blachę na przyczepę to 3mm o wymiarach 127x250 kosztuje 220zł brutto a arkusz 4x2m 3mm kosztuje 630zł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v