Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kaganiec ci zdjęli i już kąsasz?

2 minuty temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

To Ty fetorku sam nie potrafisz znaleźć ciągnika że ktoś musi Ci szukać? 🤣🤣 A tak się śmiejesz z @Ursus932  🤭

Tyle to ja w tydzień potrafię nieraz zrobić.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Na głupie komentarze głupia odpowiedź dla mało mądrych ludzi.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

I to koparką na gąsienicach...😆

Nie rowerem🤭

Przed chwilą, soltys48 napisał:

To dlaczego edytujesz?

A to edycja jest zabroniona? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

A po drugie czytałem nawet tu dziś na forum ile osób wymieniło zachody na ursusy i zetory bo mieli już dość 🤦‍♂️

To ile było tych osób które do wyjucha wróciły? 

Opublikowano

Pojawiło się na forum kółko wzajemnej adoracji wokół @soltys48 i pośrednio kółko zetorki12  @Ursus932  @slawek74 @6465i i wielu psiapsi forumowego góru sołtysa a przez nie każdy temat jest zasyfiony glupimi pogadankami więc czemu się czepiasz mnie a nie widzisz siebie?  Coraz więcej osób zagłada tu na forum tylko po to żeby podrzeć łacha z pseudo znaffcow i rolników wzajemnej adoracji no i ja też się do nich zaliczam.

Opublikowano
11 minut temu, Partyzant85 napisał:

To ile było tych osób które do wyjucha wróciły? 

Partyzantek nie do wyjucha🙆‍♂️, tylko do ciężkiej serii 

9 minut temu, jacek3773 napisał:

Ursus zrób wszystkim niespodziankę i kup zachodni pod choinkę. Case 5140 mam fajne .jeden minus to slabe gumy .w 50tyś się łącznie zmieścisz.

A to w nim też ta jedna pompa hydrauliczna do wszystkiego co krocie kosztuje?? 

Opublikowano

Być może nie dorastam Ci do pięt, nie mnie to oceniać. Nie szukam zaczepki tylko napisałem jak wygląda sytuacja w obecnej chwili na forum według mojej perspektywy. 

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

A to w nim też ta jedna pompa hydrauliczna do wszystkiego co krocie kosztuje?? 

Zdun na YT takiego do ładu doprowadzał, z tego co pamiętam z południa woj. łódzkiego. Tanio nie było...

Opublikowano

proponuję starać się zostać moderatorem. zaprowadzisz ład o porządek...ze swojej perspektywy. :D

4 minuty temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Być może nie dorastam Ci do pięt, nie mnie to oceniać. Nie szukam zaczepki tylko napisałem jak wygląda sytuacja w obecnej chwili na forum według mojej perspektywy. 

Opublikowano (edytowane)

Ty się tak starałeś i kapowales ludzi że konto musiałeś usunąć.. 😁😁😁😁

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, soltys48 napisał:

Szukasz kolejnego z kim chciałbyś podrzeć koty? Ze mną ci się nie uda,za miękki jesteś

Co byś nie twierdził to prawdę napisał i tyle.. Mi to wisi i skoro z  was takie cieniasy że musita sobie słodzić to se przytakujta... Widać wam to pomaga 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
17 minut temu, Ursus932 napisał:

To ilu wróciło do tego wyjucha z ciężkiej serii ? 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, MF675ursus napisał:

Zdun na YT takiego do ładu doprowadzał, z tego co pamiętam z południa woj. łódzkiego. Tanio nie było...

Dzięki, a ten temat co nagrałes to nie dzwoniłem,  kolega mi nagrał 1134 , ale do tura za paliwożerne będzie 

4 minuty temu, Partyzant85 napisał:

To ilu wróciło do tego wyjucha z ciężkiej serii ? 

To nie jest wyjuch 🙆‍♂️

To se poczytaj forum, tematy różne i licz, bo ja nie mam co robić 🤦‍♂️

Edytowane przez Ursus932
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v