Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pawel885 napisał:

Jak nie śfager to sołtys... Co Ty chcesz od tego zetora? Widzisz co masz, jeden wuj co te nowsze , a myślisz że Twój wymarzony XX34 to się wiele różni od 80-tki? 

on chce xx34 o te 34 mu chodzi 🤣 ursus https://youtu.be/hwSUIJEkMDo

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, soltys48 napisał:

Normalnie w calach? Wolę nasze miary w centymetrach/milimetrach

Nie znam się, na oponach widzę w calach i tak się nauczyłem 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
6 minut temu, pawel885 napisał:

Jak nie śfager to sołtys... Co Ty chcesz od tego zetora? Widzisz co masz, jeden wuj co te nowsze , a myślisz że Twój wymarzony XX34 to się wiele różni od 80-tki? 

Ale ten zetor to nie jest 80 🤷‍♂️ 

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

orginalny do władzia lezy na półce miałem modzić do e-my ale trafił się gotowy bez kombinacji

Wladkowego nie chce, to za mało cywilizowany. Kiedyś od polonezów zakładałem to były na chwilę

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

to sie teraz w mm ucz 🤣

A po co jak na oponach pisze jak byk w calach 🙆‍♂️

Opublikowano
14 minut temu, pawel885 napisał:

XX-34 to i Reno też będzie😁

Opublikowano
6 minut temu, mf362 napisał:

Gra o plon dziury w błotniku że ręką można łapać za koło że środka kabiny

Ja to nie mogę patrzeć na tych speców, nie pamiętam który z innego kanału zakopał ciągnik 4x4 z pługiem 3 skibowym ... Wychodzi z ciągnika to ręczny trzeba zaciągnąć chociaż pług zapuszczony w ziemię a ciągnik na moście wisi 

2 minuty temu, debrzyna napisał:

Ta dziura akurat nie ma wpływu na robote Tylko trzeba sie cieplej ubrać

łokieć mokry bo chlapie 

Opublikowano

to ten gościo co ze wszystkiego zysk miał, a komornik większość zabrał? i tak jakoś przędzie z takim liczeniem.

Opublikowano
14 minut temu, slawek74 napisał:

nie to ma być rozpłodnik 😀

A to już nie dajesz rady byku 🤔

Opublikowano
55 minut temu, sladan napisał:

@Ursus932 jakbyś cokolwiek posłuchał życzliwych kolegów z forum, to już dawno byś miał fajny ciągniczek na podwórku. A tak kręcisz się jak pies za własnym ogonem

Bez przesady. Można poprosić o opinię o modelu, kogoś z okolic o pinię o danym egzemplarzu, ale nie ma tak że zdajesz się całkowicie na zdanie najczęściej obcych osób. 

Opublikowano
2 godziny temu, pafnucy napisał:

to ten gościo co ze wszystkiego zysk miał, a komornik większość zabrał? i tak jakoś przędzie z takim liczeniem.

Wziąć wszystko na raz na kredyt to nie mogło inaczej się skończyć. Zysk może i jakiś tam miał, ale nie taki jak powinien być przy tak rozległych inwestycjach opiewających o grubo ponad bańkę.

Opublikowano
53 minuty temu, Ursus932 napisał:

A po co jak na oponach pisze jak byk w calach 🙆‍♂️

w mm to samo

43 minuty temu, slawek74 napisał:

mf362 przed chwila tą dziurę widziałem 🤣🤣🤣

on gdzieś od Ciebie??

27 minut temu, slawek74 napisał:

nie to ma być rozpłodnik 😀

Taki hodowca i bykiem chce kryć??

56 minut temu, gregor1284 napisał:

Ile za taką hl8011 trzrba dać. Stan podobny, kola oryginalne i kwit polski 

jak rama ładna to i ponad 6

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v