Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie w renacie mam tak że jak mróz -5jest to coś się dzieje że nie zapali akumulator tak jakby rozładowany podłączę na kilka minut i wtedy już zapali. Co to może być? 

Opublikowano

To nie źle, jaki to model? dziwne bo skrzynka pełna nie jest

Opublikowano
10 minut temu, Ursus932 napisał:

@6465nie opuszcze bo gdzie drugich takich 🤔 a nie napiszę dosadnie bo bym bana dostał 😁 ale przerwę będę chyba musiał zrobić 

Chciałeś powiedzieć hui,  czytam w twoich myślach. 😀

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Obstawiam tulejki w rozruszniku. 

Ale to by się tal rozpędzał? Ten ciągnik to wogole ewenement. Wymieniał któryś tulej womu w c360?  Nie rozjeżdża się ciągnika, tylko przecina aby weszło i w korpusie się spawa. Mój mi się wydaje że wyje ale w tamtym to usiedzieć nie można 🤣

Opublikowano

To dobra cena, jak się tym orze? Bo mam i ja na oku za 13500 taki i do potargowania trochę jeszcze

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ale to by się tal rozpędzał? Ten ciągnik to wogole ewenement. Wymieniał któryś tulej womu w c360?  Nie rozjeżdża się ciągnika, tylko przecina aby weszło i w korpusie się spawa. Mój mi się wydaje że wyje ale w tamtym to usiedzieć nie można 🤣

No ja ostatnio w 4011 :o i tez bez rozjezdzania :D ale i bez spawarki 

Opublikowano

a jest jakiś wybór w stacyjkach? najlepsza stara orginalna a co do kręcenia to kupić szybkoobrotowy i sprawdzìć i będzie na zaś ja to do ciągników i samochodów mam po dwa rozruszniki 😀

Opublikowano
14 minut temu, danielursus3p napisał:

To dobra cena, jak się tym orze? Bo mam i ja na oku za 13500 taki i do potargowania trochę jeszcze

Ja nim orze już 3lata tylko na pożyczkę go miałem,  wszystko to v&n. Przykrywa super i idzie dużo lżej niż UG. 

Opublikowano

Orientowałeś się ile części kosztują? Bo w tym co mam na oku dokładnie z przodu do wymiany, wszystkie lemiesze i dłuta, A ja już się nauczyłem że tylko oryginały

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

a jest jakiś wybór w stacyjkach? najlepsza stara orginalna a co do kręcenia to kupić szybkoobrotowy i sprawdzìć i będzie na zaś ja to do ciągników i samochodów mam po dwa rozruszniki 😀

W rusku mam ten szybkoobrotowy, a 3p nasze akurat dobrze kręci tylko paliwo się cofa 😎 do Hondy mam 3 w zapasie do polonezów to z 70kg rozruszników na zapas, do ruska oryginalny leży w zapasie. 

No po świętach trzeba do Agromy jechać grubsze zakupy zrobić. Panie Rysiek w MF też te światła są w stacyjce, czy oddzielny przełącznik jak do 80 zakładają? 

Opublikowano

No jak lemiesz u niego zgubiłem to w grene z dłutem coś zapłaciłem 250-270 jakoś tak. A o inne rzeczy to nie wiem. 

2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Orientowałeś się ile części kosztują? Bo w tym co mam na oku dokładnie z przodu do wymiany, wszystkie lemiesze i dłuta, A ja już się nauczyłem że tylko oryginały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v