Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
28 minut temu, mf362 napisał:

A ta marka na sh szindawa czy jakoś tak śmiesznie brzmi

Jakie opinie?

Echo i shindaiwa to jedno. Robimy na tym w lesie i według mnie w tym momencie na rynku nie ma lepszych pił, przynajmniej w tej cenie. Amortyzatorki są słabą stroną jeśli chodzi o naj uniwersalniejszy model 501. Po za tym nic się z nimi nie dzieje a lekkiego życia w lesie nie mają. Najstarszą mamy z 2008 roku i dalej jeździ z nami jako awaryjna piła.

28 minut temu, mf362 napisał:

A ta marka na sh szindawa czy jakoś tak śmiesznie brzmi

Jakie opinie?

Echo i shindaiwa to jedno. Robimy na tym w lesie i według mnie w tym momencie na rynku nie ma lepszych pił, przynajmniej w tej cenie. Amortyzatorki są słabą stroną jeśli chodzi o naj uniwersalniejszy model 501. Po za tym nic się z nimi nie dzieje a lekkiego życia w lesie nie mają. Najstarszą mamy z 2008 roku i dalej jeździ z nami jako awaryjna piła.

Opublikowano

I kabinę zrzuci?

A potrzebna mu taka moc w tunelu?

Ciągniki do tego stworzone to yanmar i iseki. Za te 40tys to z całym osprzętem kupi, ładowacz, kosiarka glebogryzarka...

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

I kabinę zrzuci?

A potrzebna mu taka moc w tunelu?

Ciągniki do tego stworzone to yanmar i iseki. Za te 40tys to z całym osprzętem kupi, ładowacz, kosiarka glebogryzarka...

Tak kabinę zrzuci 

50 koni to minimum 

Ma takiego mfa  tylko jak zaczął rozmawiać na temat tego ciągnik i go cisnąć to wyszło że silnik jest do kapitalnego remontu a cena spora 

https://m.olx.pl/oferta/ciagnik-sadowniczy-massey-ferguson-154-s-sadownik-ladny-CID757-IDHU7kC.html?reason=seller_listing|normal

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

ale autobus, na Bronisze w miejscówkę tym wjechać to będzie się musiał z dwa dni łamać

Jego ojciec ma fiata Ducato w max i bez problemów na Broniszach a długość obydwóch aut taka sama 

@Agrest widział to kioti i obawia się o dostępność części bo nawet tych nowszych jest mało w użytku

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, stempos1980 napisał:

Jego ojciec ma fiata Ducato w max i bez problemów na Broniszach a długość obydwóch aut taka sama 

@Agrest widział to kioti i obawia się o dostępność części bo nawet tych nowszych jest mało w użytku

Ostatnio widziałem wersje na rynek amerykański dogde ram promaster) fiat Ducato) 3.6 V6 280km i Doblo 2.4 170km 

Edytowane przez mf362
Opublikowano
2 minuty temu, damianbor napisał:

Ursus bier go w ciemno. Spełnia wszystkie twoje wymagania. Tani i wajchów mało

@Ursus932 to tylko ursusy preferuje a inne jest be.Ale jego kasa i ci chce to sobie kupi ale każdy praktycznie dobrze mu radzi żeby też spojrzał na inne marki ale to jego sprawa

Opublikowano
2 godziny temu, MF675ursus napisał:

A Echo da się w kraju kupić i serwisować? Też niedoceniona marka...

W Sieradzu gość je sprzedaje , razem z Oleo- mac. Prowadzi też serwis.

• Like 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

11 godzin temu, Marecki2922 napisał:

Jak chcesz to możesz , dziś 29 grudnia a to jeszcze połowa przyczepy 😁😁😁😜😜😜

żeby skończyć spawanie to potrzebne mi jeszcze z 12-15 godzin

9 godzin temu, wojtal24 napisał:

kupowales pod kutnem przy drodze 92

nie, koło Żelazowej Woli, z roboty wyskoczyłem, to w 25minut ogarnąłem temat i wróciłem dalej na etat

a no tak tam tez sie ktos oglasza w necie one pasuja do d47?

Opublikowano
24 minuty temu, mf362 napisał:

Agromax na ostatnim filmie wspominał że wie gdzie są jakieś ursusa prototypy czy tam kilkanaście sztuk wyszło

Coś dla ursusa :)

Jedyny prawdziwy ursus to c 325 28 i 30 a reszta to skladaki

• Like 2
Opublikowano
22 minuty temu, wojtal24 napisał:

a no tak tam tez sie ktos oglasza w necie one pasuja do d47?

tak, mi robił na rozstaw pod piastę na D47

ale rozmawiałem z nim, to dorobi na zamówienie każdy rozstaw szpilek jaki chcesz, na stary typ piasty powiedział że jak trzeba to też ogarnie

Opublikowano

Ma ktoś opony 15.0/70-18 w dobrej cenie?  

13 minut temu, slawek74 napisał:

twoja łycha to pół ładowarki kosztuje 😀

No to dajesz tą połowę i jest twoja. 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v