Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Stać mnie😋 jakby najważniejsza była ekonomia to patrzył bym na 1.0 60KM

Temat był na coś wyzszego, ale ogólnie nie mam miedzi więc na nic konkretnego się nie nastawiam

Fiat chyba 8.8sek. wg danych fabrycznych

2.0 165km 8.2 s jak nie lepiej .  8.5s wersja 150koni 1.9 

No tak teraz moda jest na suvy i crossovery

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, sladan napisał:

Właśnie widziałem i miałem edytować posta. No ładny jest ogólnie, przebieg nie wiadomo jak to z każdym sprowadzonym, silnik zajefajny, mógłby być jedynie tańszy

Niestety, cenią jak żyd za babkę. Ale z tego co sie rozglądałem to w przypadku takich suvów w podobnych pieniądzach to ten jest najbardziej optymalny, tzn najmniej wad

Opublikowano

Panowie szukam przyczepy wywrotki na dwa tłoki typu d-35 albo coś podobnego. Obszar poszukiwań do jakiś 100 max 150 km od Łodzi. Nie mówię żeby to była igła, ale żeby była dobra i sprawna. Wie ktoś coś? Dysponuję kapustą tak 8 tysi, max 9. Oglądałem parę sztuk, ale albo ja jestem z cenami do tyłu albo ludziom się przez święta i dopłaty w d*pie poprzewracało.

Ewentualnie mogą być hamulce do roboty, ale wtedy nie dam górnej granicy.

Opublikowano
2 minuty temu, mf362 napisał:

2.0 165km 8.2 s jak nie lepiej

A masz rację, właśnie sprawdziłem

1 minutę temu, Lukasz3991 napisał:

Panowie szukam przyczepy wywrotki na dwa tłoki typu d-35 albo coś podobnego. Obszar poszukiwań do jakiś 100 max 150 km od Łodzi. Nie mówię żeby to była igła, ale żeby była dobra i sprawna. Wie ktoś coś? Dysponuję kapustą tak 8 tysi, max 9. Oglądałem parę sztuk, ale albo ja jestem z cenami do tyłu albo ludziom się przez święta i dopłaty w d*pie poprzewracało.

A może nową jednoosiowke???

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Lukasz3991 napisał:

gdybys poszukał kapkę dalej to mam KACZUSZKĘ

Opublikowano

Kapkę dalej to ile? Jeśli stan jest spoko to można pojechać. Byłem teraz 3 oglądać w granicy 8 tysi oglądać, a ojciec nie zdążył fajki spalić a już byłem w aucie po szybkiej dyskwalifikacji.

jednoosiówka w grę nie wchodzi. Wożę baloty i spinam dwie do kupy.

Opublikowano
13 minut temu, bratrolnika napisał:

Na przebiegi to ja nawet nie patrzę

Bardziej niż o twoją opinię chodziło mi o to że jako prawie teść mógłbyś mi się dołożyć do niego😉

Teraz to ten co pod sklepem ma więcej ode mnie

Ale kwestia na jaki procent chcesz pożyczyć? Może by co skołował😁

Mój jest 2013 kupiony w 2016 z przebiegiem 113000km. Dziś ma 192000km.  Na zachodzie robił 35000rocznie, u mnie przeciętnie 16000km. Więc ten "twój" to 300tys+

Opublikowano
47 minut temu, bratrolnika napisał:

Xenonu nie potrzebuję

Roczne przebiegi to jedno, a tyle ile robię na raz to drugie: żona ma do pracy 6km, ja 13, jeździ się żwawo to i DPF zdąża się wyczyścić, ale sam wiesz jak jest

ja tylko xenon, nic innego nie chce, no chyba że led :D

Opublikowano
3 minuty temu, Lukasz3991 napisał:

@soltys48 To jakie dokładnie okolice? Jaki stan( nie mówię o stanie dla sprzedającego tylko jak ją oceniacz jako kupujący). Jaka cena i co do roboty? Może stoi gdzieś na ogłoszeniu lub masz foty?

odezwij sie na priv

Opublikowano
22 minuty temu, tomek73 napisał:

Sprzedaję teraz samochód i szlak mnie trafia jak Janusze dzwonią i od razu ile pan spuści, Spuścić to można spodnie z d*py a nie  targować się przez telefon nie widząc maszyny.  

Samochód wystawiony za 11999  ale dla Januszów specjalna cena 14500.

Tak samo powinno byś napisane  w tym ogłoszeniu 70 tyś do targu przez telefon. na miejscu 59,5 i prosze ile od razu można utargować. 

Ze 4 lata temu wystawilem passata za 5 tyś gość dzwoni że za 3 tyś zabierze, to mu grzecznie wytlumaczylem ze za 3 tys to mu gumowca w d*pie zamieszcze, już się nie targował 🙃 

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Jakbym szukał to na tego  czarnego po linku @bratrolnika bym nawet nie spojrzał.  Czarny się nadaje do stania przed myjnią. Niby tańszy - tylko co z wyposażeniem ? Skoro go nie wymienił to znaczy że bida edition

Czytasz opisy, bo wszystko jest, całe wyposażenie

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, rafal3939 napisał:

Czytasz opisy, bo wszystko jest, całe wyposażenie

Pobieżnie. Na otoMoto nie wchodziłem A na olx nie wymienił wszystkiego.  Niemniej dla mnie osobiście kolor dyskwalifikuje to auto. Taki mam gust i już. 

Tak na szybko to widzę brak kamery cofania, podgrzewanej szyby, asystenta zmiany pasa ruchu, nawigacji i paru innych pierdół. I już za to warto dopłacić. No i jak dla mnie panoramiczny dach jest super.

Edytowane przez Agrest
Opublikowano

Z doświadczenia wiem że im mniej napisane tym lepiej, wolę jak ktoś jest konkretny i zadzwoni zapyta, pogada a taki co tylko czyta i pisze maile i smsy to dla mnie nie jest poważny. Nie mówię o Tobie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v