Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 3.10.2020 o 09:15, Narko napisał:

Ma ktos z Was bukownik w podkarpackim badz lubelskim i odplatnie przepusci mala ilosc nostrzyka? 

Jesli nikt nie robi takich uslug to w takim razie musze kupic.

Kupie  sprawny,kompletny bukownik w dobrym stanie tak bym nie musial go przed zakupem ogladac.  Cala Polska.

Opublikowano

Pytanie szukam czegoś takiego jak wał nożowy. Poplony wyższe trudno się orze więc by człowiek przejechał tym po polu i była by baja. Myślałem żeby samemu zrobić ale czasu brak. Może ktoś ma i chciałby się pozbyć w rozsądnej cenie. 

Opublikowano
Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

16 godzin temu, witejus napisał:

czemu z Podkarpacia a nie na przykład z Podlasia?

Bo @Krzysztof81 nigdy nie był dalej poza swoim podwórkiem a jedyne co w życiu widział to kupa obornika leżącą za jego stodołą. Taki typowy polaczek cebulaczek który na siłę próbuje udowodnić że jego wioska zabita dechami jest najlepsza w całej Polsce 🤣🤣 

Napisałem wyżej że na Podlasiu nie ma kultu Zetora/ Ursusa. Reszty nie skomentuje bo szkoda klawiatury. Podkarpacie ( oczywiście nie wszyscy)to jednak stan umysłu.

Opublikowano
3 godziny temu, szmergiel napisał:

ten wynalazek to nic nie wart.okropnie awaryjne a zwlaszcza mechanizmm skrzyni biegow. ciezko to sprzedac bo ludzie juz wiedza co to warte tak samo jak te farmery .

Jaką to ma skrzynię? Z MF-a nie ma odpowiednika?

Opublikowano
22 godziny temu, daron64 napisał:

Strzelać ile taka zabudowa kosztuje

Screenshot_20201009_211851.jpg

Ostatnio na Facebooku pod ich zdjęciem pisali że do D47 14900zł.

Robiłem ostatnio remont D35. Cała góra nowa (podłoga i rama) plus  burty 50+50cm, jedna strona dolne otwieranie, druga standard, skosy pod plandekę, plandeka, podest z przodu, nowa instalacja elektryczna LED, wszystkie nowe przewody hydrauliczne i pneumatyczne. Piaskowana i malowana podkład + kolor. Wyszło 8tyś. z dobrym moim zarobkiem. Klient zadowolony.

Opublikowano
18 godzin temu, szmergiel napisał:

ten wynalazek to nic nie wart.okropnie awaryjne a zwlaszcza mechanizmm skrzyni biegow. ciezko to sprzedac bo ludzie juz wiedza co to warte tak samo jak te farmery .

ursus jak ursus. Farmer to nie jest ciągnik dla każdego jak to pisało w pewnej gazecie. Trzeba umieć tym robić. Ale jak ktoś uwiesi nie wiadomo jaki ciężar z tyłu to co sie dziwić ,że to czy to padnie. Sam ciągnik nie jest zły, wiele zależy od właściciela.  Żeby nie było jak widać mam Farmera i jestem zadowolony a to ,że już coś nie domaga to inna sprawa ciagnik ma 16 lat i do tej pory nie było właściwie nic robione przy nim. Zachodnie ,zachodnie wiadomo bardziej popularny tylko kupić ciągnik który będzie robił a nie stał bo grat to ciężko trafić na taki egzemplarz. Tak spojrzeć po ogłoszeniach to takiego czegoś co by było godne zainteresowania to niema.

Opublikowano
Dnia 9.10.2020 o 10:54, soltys48 napisał:

Ile niutów?

Cos kolo 500 pewnie.Dostalem go razem z kosiarką dyskową 2.7 metra i tak leży bezużyteczny u garażu.

Dnia 9.10.2020 o 10:53, Ursus932 napisał:

Jako że zachodni, to 🤔 200 mogę dać 

Za 200 to nawet polskiego krotkiego wałka nie kupisz a co dopiero metrowego i ze sprzęgłem.

Opublikowano
16 godzin temu, soltys48 napisał:

Szkoda że szóstka 

2 godziny temu, turion23 napisał:

Cos kolo 500 pewnie.Dostalem go razem z kosiarką dyskową 2.7 metra i tak leży bezużyteczny u garażu.

Za 200 to nawet polskiego krotkiego wałka nie kupisz a co dopiero metrowego i ze sprzęgłem.

A to sobie trzymaj 👍

Opublikowano
14 minut temu, slawek74 napisał:

Ursus w czym problem do szóstki🤔

Za duży byk 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v