Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Ursus932 napisał:

już myślałem kupić tego tolmeta 😕 , to biardzki będzie jednak lepszy

W każdym coś. W biardzkim też któraś złączka była za mocno pokręcone, przez co pękła i ciekla.

Choć przyjmując że w tadlenie dwa razy serwis wymieniał pompę, raz uszczelniał zbiornik, i nie było zaślepki w pompie do opuszczania wody, oraz zabezpieczenia na wałki przy koszu, to biardzki wypada z tych tanich najlepiej

Opublikowano
36 minut temu, szczypka napisał:

dziś pierwszy raz uruchomiłem swojego nowego tolmeta i 

jest dziurka w obudowie rozdzielacza woda tryska na kabine 

nie działa ciśnieniomierz (po rozmowie z serwisem dowiedziałem się ze za mocno go wkręcili i uszczelka zablokowała dostęp cieczy) po odkręceniu faktycznie tak jest

z wszystkich filtrów za rozdzielaczem woda się leje (brak uszczelek )

i wisienka na torcie z pompy wywala olej

z powodu wirusa serwis nie przyjedzie w poniedziałek mają mi wysłać nową pompę rozdzielacz i brakujące uszczelki

i będę miał na podwórku opryskiwacz "zrób to sam" pożyjemy zobaczymy 

A było słuchać  @griga i kupić porządną używke.

Opublikowano
12 minut temu, szczypka napisał:

na pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze 

ja wyglądu nie mam a po tym zakupie pieniędzy też  także na pan to Ty mi nie mów 

Ale masz nowy "dobry" opryskiwacz czyli Pan 😎

10 minut temu, bratrolnika napisał:

W każdym coś. W biardzkim też któraś złączka była za mocno pokręcone, przez co pękła i ciekla.

Choć przyjmując że w tadlenie dwa razy serwis wymieniał pompę, raz uszczelniał zbiornik, i nie było zaślepki w pompie do opuszczania wody, oraz zabezpieczenia na wałki przy koszu, to biardzki wypada z tych tanich najlepiej

Też Ci mówię że u nas w okolicy z tanich i nowych tylko biardzki coś wart , mój ma już 8 sezonów za sobą i główne podzespoły bez awarii 👍jak narazie

Opublikowano
52 minuty temu, szczypka napisał:

nie działa ciśnieniomierz (po rozmowie z serwisem dowiedziałem się ze za mocno go wkręcili i uszczelka zablokowała dostęp cieczy) po odkręceniu faktycznie tak jest

z powodu wirusa serwis nie przyjedzie w poniedziałek mają mi wysłać nową pompę rozdzielacz i brakujące uszczelki

Masz fakturę ? Jeśli tak zadzwoń do papugi i ładnie wystaw przed bramę gospodarstwa. 

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

A było słuchać  @griga i kupić porządną używke.

gospodarstwo mam na siebie od pięciu lat przez ten czas kupiłem 9 gratów nowych Polskich  trzy używane "zachodnie" i dwa używane Polskie najwięcej problemów mam z używkami wiecznie coś z nowymi polskimi nic ten opryskiwacz to pierwszy Polski nabytek z jakim mam problemy 

tak mam fakturę 

Edytowane przez szczypka
  • AgroTeam
Opublikowano

szczypka napisał:

z powodu wirusa serwis nie przyjedzie w poniedziałek mają mi wysłać nową pompę rozdzielacz i brakujące uszczelki  i będę miał na podwórku opryskiwacz "zrób to sam" pożyjemy zobaczymy

A co za argument że jest wirus. Wypuścili z fabryki gówno więc niech porawiaja. No chyba że przez wirusa nie wezmą tez pieniędzy za towar. A jak to co przyjdzie dalej będzie nie takie i znowu coś.... Kurde kupując nawet najniższej półki nowy wymagało by się żeby to działało od razu a nie szukanie co jest nie tak

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, szczypka napisał:

Ile taki kosztował>

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Wszystko to samo tylko kolor inny.szukaj dobrej używki

Biardzki wcale zły nie jest na moim terenie jest ich kilka i chodzą.

Przed chwilą, griga napisał:

@krilan06 Tacy tuberzy nic za darmo nie robią. Myślę że adwokat będzie tańszy

Swojego czasu czy nawet do tej pory opisywali w gazetach. W starszych jeszcze by coś znalazł a obecnie ,że nie ma prenumeraty to nie wiadomo czy jeszcze ktoś reklame robi. 

Opublikowano
11 godzin temu, luisaifer napisał:

https://www.olx.pl/oferta/renault-ares-715-rz-zarejestrowany-2001-rok-CID757-IDEjQ06.html#083338526f A ja mam pytanie czy ktoś z forum kupował od tego handlarza ? Mam nie daleko i widzę że cały czas te traktory mu schodzą i pojawiają się nowe 

chłop ma w miarę sprzęty i w przystępnych cenach, ma więcej sprzetu niż w ogłoszeniach bo niektóre z lawety od razu idą. Tak jak 3p dla mnie :D

Opublikowano

Pewnie na zamianę ktoś wziął.

Ma ktoś case serii 42x0?? Pod tura się to nada?

Opublikowano

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

chłop ma w miarę sprzęty i w przystępnych cenach, ma więcej sprzetu niż w ogłoszeniach bo niektóre z lawety od razu idą. Tak jak 3p dla mnie :D

Możliwe że opacznie zrozumiałem. 

Opublikowano
danielursus3p napisał:

Pewnie na zamianę ktoś wziął.

Ma ktoś case serii 42x0?? Pod tura się to nada?

sąsiad w tartaku gniot takiego ponad 10 lat sąsiada 3lata już nie ma a traktor dalej czasem jego syn go dobija

zdjęcie u mnie w galerii

Opublikowano

Zamierzałem kupić maskę ochronną do oprysków 200-300zł ..ale o rolnikach i zabezpieczeniu cen oraz jakiejś tam dostępności masek ktoś zapomniał chyba taniej wyjdzie sobie szmatą twarz owinąć ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v