Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

to właśnie 21m, okolice żychlina-brałem tam pompę do swojego holdera

dawaj adresa jutro wyśle butelkie DĘBRZYNIAKA

Nie bój sie tego rozstawu, sam byłem głupi i nie wziąłem na podobnym rozstawie nodeta.U mnie w okolicy bardzo popularne sa siewniki kockerlinga a tam rozstawy są równie duże

@szymon09875 jaki tam jest rozstaw??

15 cm 

W ultimie nawet 18.5

Opublikowano (edytowane)

Idzie koło kopiujace przed kazda redlica, taka podobna jak przy kultywatorze a do niej przyczepiony wąż i tam leci ziarno. Dogniata to wal sts i na koncu grabki. Moim zdaniem super konstrukcja, szczególnie do siewu w mulcz.

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano (edytowane)

Panowie kolega szuka samochodu, nie bierze nic innego pod uwagę jak vectra c 1.8 benzyna. Znalazł dwa które mu przypasowały, jak ktoś jest z okolicy i mógłby zerknąć albo powiedzieć chociaż coś o sprzedającym to byłbym bardzo wdzięczny. Oczywiście nic za darmo.

Samochody są z dwóch różnych końców PL dlatego nie bardzo chce się jechać w ciemno. 

https://www.otomoto.pl/oferta/opel-vectra-1-8-140ps-benzyna-serwis-bezwypadkowa-skora-klimatronic-alufelgi-ID6CQW5Q.html

https://www.otomoto.pl/oferta/opel-vectra-1-8-benzyna-gts-skory-nawigacja-podg-fotele-oplacona-ID6CSucv.html

Jakby ktoś coś i chciał pomóc to będę zobowiązany, z góry wielkie dzięki.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
7 godzin temu, szymon09875 napisał:

Idzie koło kopiujace przed kazda redlica, taka podobna jak przy kultywatorze a do niej przyczepiony wąż i tam leci ziarno. Dogniata to wal sts i na koncu grabki. Moim zdaniem super konstrukcja, szczególnie do siewu w mulcz.

To wiem 😁

Chodziło mi o gęstość/zwarcie łanu

Opublikowano

Na dobrych polach nawet nie zauważysz różnicy w gęstości łanu. Gorzej tam, gdzie jest spore zachwaszczenie i problem z zasobnością, a pszenica nie posiana w terminie i się nie krzewi

Opublikowano

Na 100% lepiej jest rozkrzewione zboze niz po siewie co 12 cm, sam sieje juz 3 rok co 15 cm i widac różnice bo roslina ma sporo miejsxa wokol siebie. W ultimie zaraz po wschodach wydaje sie to za duzy odstep, ale zboze momentalnie sie krzewi. Moze uda mi sie dzis zrobic jakies zdjecia pszenicy po ultimie. 

Opublikowano
10 godzin temu, Uziu92 napisał:

Niewiem co to za gość i z kąd bierze te MTZety ale co raz ma w takiej niskiej cenie,czasami ma też bez papierów,czasem ma cześci do MTZetów..

10 godzin temu, Uziu92 napisał:

Niewiem co to za gość i z kąd bierze te MTZety ale co raz ma w takiej niskiej cenie,czasami ma też bez papierów,czasem ma cześci do MTZetów..

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Panowie kolega szuka samochodu, nie bierze nic innego pod uwagę jak vectra c 1.8 benzyna. Znalazł dwa które mu przypasowały, jak ktoś jest z okolicy i mógłby zerknąć albo powiedzieć chociaż coś o sprzedającym to byłbym bardzo wdzięczny. Oczywiście nic za darmo.

Samochody są z dwóch różnych końców PL dlatego nie bardzo chce się jechać w ciemno. 

https://www.otomoto.pl/oferta/opel-vectra-1-8-140ps-benzyna-serwis-bezwypadkowa-skora-klimatronic-alufelgi-ID6CQW5Q.html

https://www.otomoto.pl/oferta/opel-vectra-1-8-benzyna-gts-skory-nawigacja-podg-fotele-oplacona-ID6CSucv.html

Jakby ktoś coś i chciał pomóc to będę zobowiązany, z góry wielkie dzięki.

Takie coś to się kupuje max. 100km od domu, anie na drugim końcu kraju. Na zdjęciach to wszystkie ładne. Jakby budżet zwiększył o jedno zero, wtedy warto szukać daleko.

• Like 1
Opublikowano

odpala .jeździ i wystarczy. 13lat auto i mieć wymagania to góra. jakby to był rocznik 2017 to co innego .polska rzeczywistość i najlepsze jak złapać cebulaka,napisać gwarancja i auto zastępcze.zaraz się znajdzie mądry inaczej co wie jak dobre kupować.haha.  

Opublikowano
10 godzin temu, bratrolnika napisał:

Stara rama musi zostac w calosci czy moze być w kawałkach???

20200220_110302.jpg

Widzę że modernizacje też pan robi 👍antyków 😎

Zresztą ja też 😏

Opublikowano
11 godzin temu, Ursus932 napisał:

Panowie podbijam pytanie ,stosował ktoś to do uszczelek ?

Opublikowano
Ursus932 napisał:

11 godzin temu, Ursus932 napisał:

Panowie podbijam pytanie ,stosował ktoś to do uszczelek ?

obie dobre czy Viktor czy erling , kolor wedle uznania

Opublikowano
28 minut temu, szmergiel napisał:

odpala .jeździ i wystarczy. 13lat auto i mieć wymagania to góra. jakby to był rocznik 2017 to co innego .polska rzeczywistość i najlepsze jak złapać cebulaka,napisać gwarancja i auto zastępcze.zaraz się znajdzie mądry inaczej co wie jak dobre kupować.haha.  

Większego cebulaka i buraka jak Ty to na tym forum nie znajdzie. W tyłku mam te gwarancje najważniejszy jest stan mechaniczny. Zresztą chłopak chce taki to co mi do tego ja mu tylko chcę pomóc skoro prosił.

Nie wszyscy maja miliony na koncie dlatego każdy kupuję coś innego co mu pasuje i na  co go stać  uszanuj to w końcu bo zachowujesz się jak smarkacz z podstawówki.

42 minuty temu, jacek1296 napisał:

Takie coś to się kupuje max. 100km od domu, anie na drugim końcu kraju. Na zdjęciach to wszystkie ładne. Jakby budżet zwiększył o jedno zero, wtedy warto szukać daleko.

No wiem ze najlepiej znaleźć wokół komina ale właśnie u nas nic ciekawego nie ma A już trochę objechaliśmy kilometrów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v