Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A już sam nie wiem ,jakoś straciłem wene do szukania 

Opublikowano

Chyba nic nie kupie ,poczekam troche ,dołoże i może coś nowego z tańszych wezmę

@stempos1980 A parę sztuk dopiero ,różne model 

Opublikowano
5 godzin temu, URSUS16 napisał:

Przyczepy ciekawe ale nie pisze nic o dokumentach do rejestracji i najważniejsza rzecz - hamulce są najazdowe i w niektórych tylko na przednią oś. Biorąc to pod uwagę i tak jak ktoś wcześniej napisał że najprawdopodobniej mają 8T DMC to przy tej cenie nie wydają się atrakcyjną ofertą, bym powiedział nawet że to jest kiepska oferta. Jedyny ich atut to wywrot na tył jeśli ktoś potrzebuje...

Opublikowano

Panowie, przepisy ulegają zaostrzeniom. Obowiązki zawsze były tyle że diagności oko przymrużali. Generalnie nawet jak jedziesz i dostaniesz negatywa za pierdołę to tracisz w sumie 20zł. Zawszę też można wykonać wcześniej przegląd stanu technicznego NIEOBOWIĄZKOWY, najlepiej na tej samej stacji diagnostycznej;) Dostanie się wtedy jasne wytyczne i oszczędzi nerwy 

Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał:

Trójkąt nadal obowiązkowy?

Przy czy ? Przy ciągniki ? A kiedyś był obowiązkowy ?

3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Parę razy byłem ciapkiem i nikt się jakoś nie czepiał za brak trójkąta

Bo nie jest obowiązkowy ;)

Opublikowano (edytowane)

@up nie obraź się ale  to już po zdjęciu widać że ruina. Za 40tyś to rekorda ciężko znaleźć a  co dopiero BS-a.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
8 godzin temu, URSUS16 napisał:

Będę miał skorupową przyczepę na zbycie. 

Mam skorupowego tandema na zbycie. 

Opublikowano
17 godzin temu, hubertb napisał:

Co do przyczep, ten sposób montażu to gęsia szyja: Gooseneck, te przyczepy są olbrzymie i bardzo ciężkie. Na filmie ciągną ją pojazdy mające około 350-400 kucy i dwa razy tyle momentu obrotowego ważą po 3tony przy 6m długości; 250 w oznaczeniu to długość 250 in. 

Podoba mi się to rozwiązanie ale chyba na Polskich drogach bym tym nie pojezdził już nie wspomnę o tankowaniu takiego smoka który by to pociągnął.

Opublikowano
8 godzin temu, hubertb napisał:

Diagnosta może się doczepić do tabliczki zastępczej, jednak przeważnie tego nie robi. Nie rozumiem o co biega z zabudową kabiny, mógłbyś rozjaśnić? 

Podłoga zabudowa podnośnika mostu a przecież nr jest pod spodem ;)

Opublikowano
9 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Przy czy ? Przy ciągniki ? A kiedyś był obowiązkowy ?

Bo nie jest obowiązkowy ;)

Czyli na egzaminie na prawo jazdy pytanie o obowiązkowy trójkąt było wymyślone bez poparcia w kodeksie? Pojazd wolnobiezny trójkąt, ciężarowy dwie prostokątne tablice...

2 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Poznaniaka mam na sprzedanie, nie chce kto? 

Cały w oryginale nie malowany, nie remontowany, przekładnia nie ruszana , sypać i siać. 

IMG_20190402_194734.jpg

3m ? Ile cenisz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v