Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, mf362 napisał:

Opony trochę za liche  na taką wage 

:)

Koła teraz to akurat najmniejszy problem. 

4 minuty temu, slawek74 napisał:

na jednej gnój od krów na drugiej od jałówek co by się nie pomieszał 😀😉

W żniwa luks rozwiązanie bo można zgarnąć na jedną przyczepę dwa gatunki zbóż. 

Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Masz z nim kontakt to zapytaj jak możesz czy sprzedał bo z tego co widzę ostatnio coraz rzadziej odwiedza AF.

Edit.

https://www.otomoto.pl/oferta/jeep-grand-cherokee-jeep-2-7-crd-laredo-skrzynia-po-regeneracji-4x4-laredo-ID6C3mVh.html

Czy to jest samochód @extrabyk ??

Nie, jego był taki szampański kolor

Z tego co widzę w jego ogłoszeniach to już nie ma, ale może akurat się skończyło

To jego ogloszenie, bierz numer i dzwoń, tylko że u niego krucho z zasięgiem

https://www.olx.pl/oferta/highland-cattle-szkckie-bydlo-gorskie-podlasie-CID757-IDrvS4r.html

• AgroTeam
Opublikowano
7 minut temu, KlimekPL napisał:

https://m.olx.pl/rolnictwo/ciagniki/q-massey ferguson 3080/?view=gallery&page=1

Te ciągniki ogólnie są cenione sporo taniej od zetorów z lat 80 i 90 a są lepiej wykonane i dużo bardziej funkcjonalne, jaka może być tego przyczyna? 

W MF-ie płacisz za realny stan a w zetorze za wspomnień czar. Ot cała różnica. MF-y w dobrym stanie też do tanich nie nalezą

Opublikowano

Za fetorka płaci się jeszcze ekstra sprzedającemu za to, że pozwolił  nabyć obiekt marzeń z wczesnych lat 90.

Opublikowano

Ja takiego zetora 7745 bym bardzo chętnie kupił, ale minimalna cena za zwyczajny stan to 50000 a dla mnie wart jest max połowy tej ceny. 

A z kolei te fergusony to chyba mają problem z drogimi naprawami. No i tyle elektroniki w starym ciągniku to trochę taka tykająca w portfelu bomba. Może dlatego niektóre egzemplarze można kupić nawet poniżej 30000 co jest kuszącą ofertą za tak komfortowy ciągnik z EHR i polbiegami

Opublikowano (edytowane)

Jeden synchronizatoro do tej skrzyni w mf 2,5 tyś

Kupie zatora 6245 oczywiście w nie wygórowanej cenie, najchętniej centralna Polska

Edytowane przez Gość
  • AgroTeam
Opublikowano
10 minut temu, Ursus932 napisał:

Jeden synchronizatoro do tej skrzyni w mf 2,5 tyś

Kupie zatora 6245 oczywiście w nie wygórowanej cenie, najchętniej centralna Polska

Jak kupiliśmy naszego ze skrzynią 32x32 to w remont skrzyni poszło jakieś 6-7tyś (za cały z innymi poprawkami jakoś 8+) ale i tak uważam że warto. Te ciągniki konstrukcją dorównują obecnie produkowanym a możliwością obciążenia sięgają w lata 80-te. Na mały areał to idealny układ

Opublikowano
20 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

A Ty chyba "80" planowałes kupić? 

20 minut temu, bratrolnika napisał:

@Ursus932 a co to taka odmiana, z ciężkiej serii na Zetora schodzisz????

Panowie tylko krowa nie zmienia poglądów😊. Plan jest dwa kupić , takiego 6245 do tura i coś z ciężkiej serii do prac w polu . Ale najpierw chyba zetor😏

5 minut temu, slawek74 napisał:

wymiękł 😁

Oj nie tak prędko , ja koziorożec strasznie uparty 😝

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v