Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jestem ciekaw ile tych laluń by napisało do takiego rolnika z normalnego gospodarstwa z szejsiunntką z kultywatorem na środku podwórka? wtedy cwaniaki z tv niech mu znajdą żonę.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
Desperado napisał:

Jestem ciekaw ile tych laluń by napisało do takiego rolnika z normalnego gospodarstwa z szejsiunntką z kultywatorem na środku podwórka? wtedy cwaniaki z tv niech mu znajdą żonę.

Jak ogarnięty facet to czemu miałyby nie pisac?

Opublikowano
Dnia 3.10.2022 o 14:57, Desperado napisał:

Jedna w ciąży i sobie uprzytomniła że teraz chce rolnika.     xD

lepiej późno niż wcale...

Opublikowano

a niech korzysta. nie każdy by chciał zostać pośmiewiskiem jak On za te suweniry...

Opublikowano
Desperado napisał:

55 minut temu, Krzak napisał:

Jak ogarnięty facet to czemu miałyby nie pisac?

Może jeden procent, zapach kasy większość wabi.

Nie tam. Są też normalne dziewczyny

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Najpierw niech pokażą zwykłego rolnika z 60-tką

czy zwykły to tylko szejsionka?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

czy zwykły to tylko szejsionka?

Nie ,ale z 60-tką będzie test pewniejszy. Po co zaraz bogactwem w oczy dźgać że jest stary JD, którego trzeba wyremontować jej posagiem?

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
Desperado napisał:

9 minut temu, Krzak napisał:

Są też normalne dziewczyny

Najpierw niech pokażą zwykłego rolnika z 60-tką,to się przekonamy czy są, jakby tak było jak mówisz, to na wsi nie byłoby tylu kawalerów.

Myślę że są kawalerami z innych względów

Opublikowano (edytowane)

no byli i zwykli jak to nazywacie. odzew był.

Edytowane przez Pafnucy

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
  • Dodaj nową pozycję...
v