Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, witejus napisał:

W myśl zasady,moja racja jest najmojsza,i uj .Poza tym to ma coś nie teges ze wzrokiem.Widzi  źdźbło,belki nie widzi.

kiedy-cala-klasa-ma-beke-z-twoje_2016-07-14_05-40-59 (2).jpg

Opublikowano

ja słyszałem.

mieszka w mieście, widział jak się daje jeść koniom, a rolników rozumienia nieróbstwa uczy.

czy to nie zakrawa na geniusz?

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

każdy ma jakieś wady mniejsze

oj tam zara każdy... 9_9

Opublikowano
9 minut temu, witejus napisał:

Słyszał kto czy czymś genialnym zasłynął? ja nie słyszałem

No nie bardzo , a czekaj podobno  zawory w MF ustawił :ph34r:, chociaż to nie było genialne , chyba że ustawił w trakcie jazdy 9_9

Opublikowano

to już nie geniusz. jak w czasie jazdy to eugeniusz. :D

Opublikowano

Jednak się nie myliłem. Część tutaj ma przykre życie. Musi wylewać swą żółć pod adresem kogoś bo bez tego nie wiedzą jak żyć. Mam nadzieje, że jak daliście upust frustracji i popisaliście se o mnie z wieczora to chociaż lepiej się spało. Jak ni Andrzej to ja czy kto inny. Wy po prostu się karmicie wylewaniem swojej nienawiści i opkuwaniem w necie.

13 godzin temu, witejus napisał:

W myśl zasady,moja racja jest najmojsza,i uj .Poza tym to ma coś nie teges ze wzrokiem.Widzi  źdźbło,belki nie widzi.

Pilnuj swego wzorku. Bo widze za jedynego sprawiedliwego chcesz się mieć i oceniac kto co widzi.

13 godzin temu, slawek74 napisał:

o profesur się znalazł 😁 tak czasem się nidzę a nie wyzywaj mnie od tych co sam z siebie robisz

👍👍👍 u nas mówią że szpadel połkną 🤪😁

Gdzie cię wyzywam? Ty sam dajesz świadectwo swojej osoby co chwila prowkoując jakieś awantury lub po prostu szkalując i opluwając tu kogoś co chwila.

13 godzin temu, slawek74 napisał:

na takiego mówią że wyżej sr.. niż d*p... ma i tu zaczyna się problem 😉😁

Z autopsji piszesz? Patrząc na to co tu wyprawiasz może masz rację, że tak o tobie mówią.

13 godzin temu, pafnucy napisał:

aż dziw bierze czemu jego jeszcze nie?

Pilnuj siebie. I patrz na to co ty piszesz. 

13 godzin temu, pafnucy napisał:

tylko że niektórym się wydaje że już wszystko wiedzą i nowych informacji przyswoić nie chcą.

kurna jak pamiętam, to @hubertuss nigdy nikomu racji nie przyznał. czy to geniusz, czy....??

Z autopsji piszesz? Gdzie ja pisałem, że wszystko wiem? Znowu zmyślasz. To, że ty niby napiszesz jakieś informacje. To nie znaczy, że ja mam od razu to przyswoić bo to ty pisałeś. Nie nikomu racji nie przyznał tylko co najwyżej tobie? Czy kilku tobie pdobnym. Ale przyjmij może to do wiadomosci, że nie jesteście wszystkimi. Bo coś zdaje się pisałeś o tym, że nie którym się wydaje, że wiedzą wszystko. Otóz wszystkiego nie wiesz.

13 godzin temu, Ursus932 napisał:

kiedy-cala-klasa-ma-beke-z-twoje_2016-07-14_05-40-59 (2).jpg

Swoje lata szkolne wspominasz? Nie ma powodów do dumy.

Opublikowano

Oglądałem filmik Andżeja o remoncie ursusa. Co jak co ale jako osoba polecajaca sklepy z częściami nie jest wiarygodna. To tak jakby weganin polecał wędliny. 

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

I patrz na to co ty piszesz. 

a nie co napisałem? 🤔

w sumie to fajnie że Hubertus tu ciągle pisze. Anżeja coraz mniej, to chociaż jest się z czego pośmiać.  oczywiście nie z Hubertusa, tylko z tego co on tutaj pisze. :D

bez niego już by chyba umarł ten temat.

Opublikowano

święte słowa 😉😁

Luki995 napisał:

10 minut temu, slawek74 napisał:

bo ło zapewne się zna 😉🤪😁

Koło mechanika stał. To może dlatego

takie strasznie sztuczne te anżejowe zakupy 🤪😉

a może i siedział koło tych mechaników 🤔😁

• Haha 1
Opublikowano

Kanał na YouTube ma dopiero 2 odcinki a wy spodziewacie się Hollywoodzkiej produkcji 😀 Połowa tutaj zdania nie umie poprawnie napisać a ma wymagania większe niż Andrzej co do wybranki życia

• Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v