Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hubertuss napisał:

16 godzin temu, deSilva napisał:

Już ci mówiłem nieraz, z takich jak ty się śmiejmy że wierzą jaki to bidulek i mu dają, a on to umie wykorzystać,  :P a ten dalej ta sama nuta.   xD

Ty się możesz sobie śmiać. Ale póki co sam z siebie. Bo samego siebie tutaj ośmieszasz swoimi bzdurami. Gdzie ja piszę, że wierzę w to jaki on bidulek i mu daje? Weź zacytuj. Bo póki co to sam się ośmieszasz. I pokazujesz, ze jak Andrzej jesteś. Bo nie potrafisz dyskutować na argumenty. Tylko klepiesz w kółko własne wizje, których udowodnić nie umiesz. 

16 godzin temu, nynka87 napisał:

Dla mnie czym innym jest dotkliwe odczucie braku a czym innym dopłata jako w zasadzie jedyny dochód. Bo on ani zboża za wiele nie sprzeda, ani za zwierzęta za dużo nie dostanie. 

I do budżetu UE z którego idzie na dopłaty też dokładasz z własnej kieszeni, tak jak na socjal. 

Kogo masz na myśli pisząc jeszcze kilku? Maciej i?

Nie wiem ile zboża on sprzedaje ile za zwierzęta dostaje. Raz coś mówił, że ma  10 ton do sprzedania. Nie wiem czy prawda czy nie. Wiem jedno dopłaty są do powierzchni a nie plonu. Niech zrobią dopłaty do plonu. Ale wtedy nie tylko Andrzej zapłacze. Ale i wielu tutaj czy ogólnie w rolnictwie.

14 godzin temu, slawek74 napisał:

z tym typem jak z anżejem ''ale to nic nie da'' 😛

2 😁🤦‍♂️🤭

przestałem czytać te wypociny odrazu 2 😁

Jak zawsze na swoim poziomie piszesz. Zero merytoryki ale do pyskówki i wycieczek osobistych pierwszy jesteś. W końcu każdy pisze jak potrafi.

12 godzin temu, Bercik92 napisał:

3t? Aby tyle zebrać to trzeba chociaż trochę w to włożyć... 🤷‍♂️ Na forum o cenach mleka mamy Grzesia a u rolników hubertus..

A co ci nie pasuje? Mogę tu tak samo pisać jak ty. Ile tam tych krówek masz. Bo ja proponuję dać dopłaty do krów takim jak Tomek. Bo małym się nie opłaca bo to socjal. Może być?

12 godzin temu, witejus napisał:

no ciekawy jesteś ,ulman nazwał rzecz po imieniu,ale jak ktoś inny powie to samo to jest wyśmiewanie ,ból d*py i co tam jeszcze.Odkąd czytam wasze pisanie ,Twoje i ulmana nie zauważyłem nigdzie i nigdy byś miał odmienne zdanie ,wy to jakieś papużki nierozłączki?

Ale jakie to samo? Popatrz ile tu ludzie pomyj leją. Wczoraj pstrykałem po kanałach. A tu Rolnicy lecą i Andrzej nawozy sieje lejkiem. I mówi, że duzi gospodarze mają dwutarczowe a on mały i ma na jedna tarczę. Ze dwa tygodnie jak nie dalej jakiś geniusz tutaj próbował z tego zrobić, że on dużym zazdrości bo jest leniwy i ma tylko lejek. A on normalnie tylko opisywał, ze duzi gospodarze mają rozsiewacze dwutarczowe. A tu już ktoś zrobił z tego scenę, że zazdrości. O takie przykłady mi chodzi. Że tu ludzie dopowiadają różne bzdury.

12 godzin temu, Pigmei napisał:

Chłop potrafi pisać z sensem ALE za często celowo obiera odwrotną postawę, jak Kargul z Pawlakiem. Tak, wiemy, to dla zabawy, taki rodzaj sportu dla sportu i  jak jesteście przeciw to on musi być "za". Nie raz dał do zrozumienia że mieszkający daleko gówno wiedzą a mieszkający blisko zazdroszczą co moim zdaniem jest mega błędnym założeniem ale jakże wygodnym dla jego celów. Niby nie chce nikogo wyśmiewać ale jednak to robi  względem innych piszących i to z różnym skutkiem,

Moją opinię  odbiera jako wmawianie sobie  czegoś O.o , ale jak odniesie się do siebie to tego określenia nie użyje. nie lubi jak się atakuje słabszych przy czym nie wie jacy są ci na których najeżdża. Nie rozumiem celu jaki chce osiągnąć wiedząc że to i tak nic nie da, nikogo nie zmieni ani nie wpłynie na czyjeś zdanie bo każdy ma własne tak jak własną d*pę

Teraz się odniosę to wątku Ten temacik  jest publiczny a nie  prywatnym czatem  i jestem cholernie  ciekaw  jak to  odbierają inni czytający  w tym bohaterowie tego show,  producenci z Fokusa a także różni dziennikarze zajmujący się opisywaniem reakcji widzów - w sumie nas też. Tak ONI WSZYSCY to czytają i na pewno jest jakąś wskazówką w jakim kierunku należy iść by swoje cele osiągnąć m.in.  błotniaki  rozgłos, ci bardziej ogarnięci uznanie, tv fakus oglądalność a komentatorzy mediów portalowych poczytność.

A ty znowu się żalisz. Wpadłeś tu kilak dni temu od razu z pretensją i atakiem do mnie. Odpisałem ci i odpowiedziałem na twoje pytania. I dalej jest jakiś problem i dalej nie rozumiesz. Na jakiej podstawie oceniasz, ze mieszkający blisko wiedzą wszystko? Skoro mi piszesz, ze to jest błędne założenie. Na jakiej podstawie wiesz jakimi pieniędzmi Jarek płaci za mieszkanie i czy je wynajmuje? To są plotki sąsiedzkie. Co ty nie wiesz jak ludzie potrafią plotkować i zmyślać nawet ci z za płotu? Tłumaczyłem jak to działa. Jak np wieźli mu tę belarkę to ktoś mógł faktycznie widzieć i w to można uwierzyć Ale kto widział co robi Jarek dokładnie z forsą z puszki?

Pytasz jak ta dyskusje odbierają inni czytelnicy forum. A no także nie wchodzą tutaj. Bo tu grupka frustratów obrzuci g każdego bohatera. Każdy nie pasuje i każdy robi źle. Babka z tych Ciemnoszyj czy jak. Jak ktoś tu pisał do obory nie chodzi czy tam raz w tygodniu. Nie wiem na jakiej podstawie to wie. Ale może i nie chodzi. Bo od tego ma ludzi a ten co to pisał musi sam ryć i gól skacze. Tomek zły bo ręce w kieszeni czy kredytów nabrał.  O Andrzeju to już nie ma nawet co pisać. Bo nawet jak mówił, ze duzi mają dwutarczowe rozsiewacze co jest prawdą to i to jakiś kretyn zazdrosnego z niego zrobił. Kto takie szambo chce czytać? Emilce też nie raz się dostało.

Ludzie z focusa i producenci z całym szacunkiem dla tego forum nawet nie wiedzą o jego istnieniu. A z bohaterów to tylko Maciek chyba. Ale i to już tu nie wchodzi bo nie chce czytać tego szamba jakie ludzie leją po osobach, które jak by nie było razem z nim występują w jednym serialu.

Mam prawie 40 krów i nieco ponad drugie tyle innego bydła 🙃 a jeżeli chodzi o dopłaty do bydła to biere. Szkoda tylko że jest max limit sztuk i trzeba na 3 dzielić... 🙄

Opublikowano
  18 godzin temu, slawek74 napisał:

z tym typem jak z anżejem ''ale to nic nie da'' 😛

2 😁🤦‍♂️🤭

przestałem czytać te wypociny odrazu 2 😁

Jak zawsze na swoim poziomie piszesz. Zero merytoryki ale do pyskówki i wycieczek osobistych pierwszy jesteś. W końcu każdy pisze jak potrafi

Widać Sławek buźka w formie. Trafiłeś w sedno z tym kom..👍

Opublikowano
Dnia 26.05.2021 o 14:46, nynka87 napisał:

Będzie jak z ciągnikiem, sam się nie zgodził na naprawę wszystkiego co trzeba, bo było zbyt kosztowne, a i tak nie zapłacił i się nagadał 🤣

A to ciekawe. Czyli zakład zrobił wycenę a Andrzej ciął koszta ?

Dnia 26.05.2021 o 16:28, hubertuss napisał:

Tak tak ja prowokuje. Żal się dalej. Jak ktoś jedzie po Andrzeju to jest cacy. Jak ktoś wyraża swoje zdanie o tych co po nim jadą to prowokuje. Wmawiaj to sobie dalej.

Czy Andrzej jest cwany nie wiem. Raczej nierozgarnięty. Zbiórkę nie on zorganizował, a że zobaczył, że można z tego coś mieć no cóż jego sprawa. Tak jak tych co mu dają. Płaczą artyści jak Maryla Rodowicz, że nie ma za co żyć. Youtuberzy z duża ilością odsłon a więc i pieniędzy od yt też zakładają patronite by im dodatkowo wpłacać choć często mają jeszcze oprócz kasy z yt jakieś firmy czy pracę. Taki świat i nie ma co się żyłować, że Andrzej zbiera czy mu zbierają i belarka w pokrzywy trafi. Wiecznie na fali nie będzie. Jak się nie nauczy i nie uszanuje to zostanie z niczym nie moja rzecz. Jak sprawę przemyśli to poziom jego życia się podniesie czego mu życzę.

20 godzin temu, hubertuss napisał:

Bo on jest życiowo nie zaradny. Sam o tym już kilka razy pisałem. nawet mi tu odpisywali, że nie prawda, że chytry i udaje. Można go nazwać niedojdą czy gamoniem. @Ulman po prostu nazwał rzecz po imieniu raz i tyle. A tutaj co niektórzy co dzień to samo wypisują. Nie wspomnę już o wypominaniu tej zbiórki, że durnie dają, że odwiedzają same pijaki, i innych tym podobnych pierdół. Naprawdę Jest różnica w tym jak to tłumaczy @Ulman a tym, że tu niektórzy nie stworzone historie o nich piszą a wiedzy żadnej nie mają. I jeszcze jako wzór dają drugiego takiego samego lenia, że niby gospodarz dobry. A bałagan tu i tu taki sam.

Co do pierwszego pogrubionego zdania. Nie rozróżniasz bezpodstawnej krytyki t.z.w. hejt od krytyki konstruktywnej. Nie przeszkadza Ci, że ktoś kogoś nazywa opasem, teraz piszesz gamoniem, niedojdą, inaczej mówiąc ubliżasz tej osobie a jak tylko ktoś wspomni coś o zbiórce albo prasie to od razu według Ciebie to jest zazdrość. Poczytaj komentarze na You Tube, tam wyraźnie piszą że za tą kasę mógłby mieć i prasę i tura. To jest też zazdrość według Ciebie ? Nawiasem mówiąc gdyby nie Agrounia to by zbierał dalej i nic by z tego nie wyszło. Poniekąd sprzedał się za prasę, Agrounia to kiedyś wykorzysta. Ponadto nie porównuj youtuberów, którzy zbierają na rozwój kanału poprzez reklamy i patronite a zbiórkę Andrzeja, która miała określony cel - prasa. Na t.z.w. życie ma kasę z programu.1 odcinek ok. 400 zł x 4 w miesiącu, to chyba tego nie przeje za miesiąc. A tak to jest robienie wała z ludzi. Mam nadzieje że to Andrzej przeczyta. Życiowo niezaradny to może być Jarek z Chłopaków do wzięcia, ciężko się go słucha, Andrzej się po prostu tak nauczył pracować i nie przyjmuje zmian do wiadomości. Na wychowanie jego jest już za późno.

Skąd wiesz dlaczego Maciej się już nie udziela ? Znasz się z nim poza forum, czy to tylko Twoje przypuszczenia ?

Argumentów CI brakło i Ulmana do pomocy wzywasz :ph34r: ?

Na marginesie Hubertussie, dobrze twierdziłem że Twoje zdanie musi być najważniejsze. Nawiasem mówiąc znamy się z innego tematu, myślałem, że dyskusja z Tobą będzie bardziej merytoryczna ale widzę że żadne argumenty do Ciebie nie przemawiają. Uprzedzić Twój tok myślenia :P ? A dawaj aż mi w pięty wejdzie 😛.

4 godziny temu, nynka87 napisał:

Nie o to mi chodzi, bardziej o jego płytkie myślenie. Gospodarstwo ekologiczne to nie takie hop siup. Czy on, zamknięty na cokolwiek innego niż on chce, poradzi sobie, spełni wymagania, żeby potem znów Gienek urzędników z widłami nie ganiał, i żeby nie było że każą robić coś inaczej niż jak on chce. Gospodarstwa ekologiczne które znam wszystkie mają konkretny pomysł na swój byt i konsekwentnie to realizują. 

Zresztą na razie i tak nie może. 

Dlaczego nie może wejść w ekologię ?

Opublikowano (edytowane)

@hubertuss sam napisałeś wcześniej  że niektórzy piszą  na tym forum  dzień  i noc zauważ  ze ostatnio  chyba  wszyscy  razem nie napisali tyle co ty . A słowa  łżesz  i żalisz to chyba na dyktandach miałeś  bo mocno ich nadużywasz 

@karolr2 przezywając  kogoś  od buziek cofasz się  do poziomu przedszkola to nawet śmieszne nie jest

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

Skąd wiesz, ze dokładałem? Nie uznaje takich zbiórek. Jedyne komu daję na jakieś zbiórki czy odliczam procent z podatku to osoby chore. Ale uprzedzając twoje kolejne głupoty. To, ze ja nie uznaję i nie daje to nie obchodzi mnie, że inni zbierają czy dają na co innego niż walka z chorobą.

4 godziny temu, Bercik92 napisał:

Mam prawie 40 krów i nieco ponad drugie tyle innego bydła 🙃 a jeżeli chodzi o dopłaty do bydła to biere. Szkoda tylko że jest max limit sztuk i trzeba na 3 dzielić... 🙄

Widzisz każdy mierzy swoją miara. Andrzej popatrzy na takiego co ma hektar czy dwa by zusu nie płacić i tez powie zabrać dopłaty. Bo on nie sprzedaje a oszczędza na zusie. Taki ktoś co ma 40 czy tam 80 krów popatrzy na Andrzeja i też powie, że dopłaty to dla takich socjal. I można je zabrać. Chociaż Andrzej może i coś tam sprzeda. Z kolei taki Tomek popatrzy na takiego co ma te 40 krów i też powie, że dla takich dopłaty to socjal bo co oni na tym zarabiają jak on ma 400 krów. Dla mnie mogą połączyć dopłaty z produkcją i plonem. Tylko najmocniej zapłaczą ci co mają wyższe plony. 

1 godzinę temu, dsbh napisał:

Co do pierwszego pogrubionego zdania. Nie rozróżniasz bezpodstawnej krytyki t.z.w. hejt od krytyki konstruktywnej. Nie przeszkadza Ci, że ktoś kogoś nazywa opasem, teraz piszesz gamoniem, niedojdą, inaczej mówiąc ubliżasz tej osobie a jak tylko ktoś wspomni coś o zbiórce albo prasie to od razu według Ciebie to jest zazdrość. Poczytaj komentarze na You Tube, tam wyraźnie piszą że za tą kasę mógłby mieć i prasę i tura. To jest też zazdrość według Ciebie ? Nawiasem mówiąc gdyby nie Agrounia to by zbierał dalej i nic by z tego nie wyszło. Poniekąd sprzedał się za prasę, Agrounia to kiedyś wykorzysta. Ponadto nie porównuj youtuberów, którzy zbierają na rozwój kanału poprzez reklamy i patronite a zbiórkę Andrzeja, która miała określony cel - prasa. Na t.z.w. życie ma kasę z programu.1 odcinek ok. 400 zł x 4 w miesiącu, to chyba tego nie przeje za miesiąc. A tak to jest robienie wała z ludzi. Mam nadzieje że to Andrzej przeczyta. Życiowo niezaradny to może być Jarek z Chłopaków do wzięcia, ciężko się go słucha, Andrzej się po prostu tak nauczył pracować i nie przyjmuje zmian do wiadomości. Na wychowanie jego jest już za późno.

Skąd wiesz dlaczego Maciej się już nie udziela ? Znasz się z nim poza forum, czy to tylko Twoje przypuszczenia ?

Argumentów CI brakło i Ulmana do pomocy wzywasz :ph34r: ?

Na marginesie Hubertussie, dobrze twierdziłem że Twoje zdanie musi być najważniejsze. Nawiasem mówiąc znamy się z innego tematu, myślałem, że dyskusja z Tobą będzie bardziej merytoryczna ale widzę że żadne argumenty do Ciebie nie przemawiają. Uprzedzić Twój tok myślenia :P ? A dawaj aż mi w pięty wejdzie 😛.

Oczywiście, ze serwis zrobił wycenę. Ogarnęli traktor z grubsza za parę tys. Nawet sam tu pisałem jak niektórzy jechali po serwisie w Bielsku, że jak można zrobić starego grata na nówkę za parę tys.  Ale jak to w tym temacie ludzie nie wiedzą a piszą. I tutaj oczywiście Andrzej nie słusznie obwinia serwis.

Co do zdania pogrubionymi literami. Jak ktoś tu stosuje konstruktywną krytykę to nie powinien się czuć dotknięty moimi słowami. Bo sam wie co pisze, i że to nie do niego. Niestety nie można nazwać konstruktywną krytyką wypisywania bzdur na temat bohaterów serialu. A przypomnę, że dostawało się każdemu. Ja tu opasem nikogo nie nazwałem. To jedynie pewien osobnik tutaj bez kultury to robi. Co do gamonia i niedojdy z tekstów Ulmna. To są ostre nawet niegrzeczne ale trafnie oddające opis Andrzeja epitety, Każdy widzi jaki jest.

Wspomnieć o prasie każdy może. Tylko widać z kontekstu tego wspomnienia czy ktoś zazdrości czy nie. A już w ogóle nie wiem jakim prawem można wyzywać ludzi co na nią dali po kilka zł od durni, naiwniaków itd. A co do komentarzy z YT to zobaczymy co za to będzie miał. Może i tura kupią. Bo raczej bez niego ani rusz z belami.

Skąd wiesz, ze się sprzedał za prasę. Pisałeś coś o hejcie. Właśnie to robisz. Skąd wiesz? Komu się sprzedał za ile? Co mu potem Agrounia każe za to zrobić? Próbujesz to coś tłumaczy a przy okazji obrzucasz kogoś błotem.

Co do kanałów yt ui ich rozwoju. Rozwój kanału to taki sam cel jak belarka. Cel to cel. Z tym, że yt płaci dobrze. Nie trzeba patronite by dobrze na tym zarabiać. Nie wypominam ale był swego czasu Łukasz Budowlaniec. Sam pokazywał przelewy z yt bez patronite po 8 - 9 tys miesięcznie na rękę. To co za takie sumy kanału nie rozwiniesz. Po prostu każdy łapie chajs gdzie może i jak może. Tylko wy próbujecie tu z tego Andrzeja zrobić nie wiadomo kogo bo mu na belarkę zbierają. A zbiera każdy nawet bogaci. Ludzie się nauczyli, że nie ważne jak ważne ile.

Nie wiem dlaczego Maciej tu się nie udziela. Domyślam się. A na pewno focus mu tego nie zabronił. Notabene u niego w obejściu też z porządkiem różnie najdelikatniej mówiąc.

Do niczego nie wzywam Ulmana. Zacytowałem tylko jego stanowisko na temat Andrzeja z którym się zgadzam. Choć uważam, ze na określenie tego stanu są inne słowa. On to zrobił dosadnie.

Nigdzie nie napisałem, że moje zdanie ma być najważniejsze. Ale nigdzie też nie może mi nikt odmówić prawa do skomentowania jego wypowiedzi bo tak działa forum . A argumenty trzeba mieć. A ty masz np takie, że Andrzej sprzedał się za belarkę. Ale jak i za ile i za co to już nie wiesz.

36 minut temu, Łolek napisał:

@hubertuss sam napisałeś wcześniej  że niektórzy piszą  na tym forum  dzień  i noc zauważ  ze ostatnio  chyba  wszyscy  razem nie napisali tyle co ty . A słowa  łżesz  i żalisz to chyba na dyktandach miałeś  bo mocno ich nadużywasz 

@karolr2 przezywając  kogoś  od buziek cofasz się  do poziomu przedszkola to nawet śmieszne nie jest

To fakt ostatnio dużo tu pisze. Ale to od kilku dni. A niektórzy jak tu wchodziłem miesiąc czy dwa temu czy wcześniej to to samo klepali.

• Like 1
Opublikowano
Cytat

Ty się możesz sobie śmiać. Ale póki co sam z siebie. Bo samego siebie tutaj ośmieszasz swoimi bzdurami. Gdzie ja piszę, że wierzę w to jaki on bidulek i mu daje? Weź zacytuj. Bo póki co to sam się ośmieszasz. I pokazujesz, ze jak Andrzej jesteś. Bo nie potrafisz dyskutować na argumenty. Tylko klepiesz w kółko własne wizje, których udowodnić nie umiesz. 

Z tobą jest naprawdę coś nie tak skoro nie przyjmujesz do wiadomości że piszesz sam o sobie. Wszyscy ci to mówią a ty odbijasz piłeczkę.   xD

Opublikowano (edytowane)

Weźcie wy obaj opanujcie sztukę cytowania. Bo się błaźnicie i sami z siebie robicie pośmiewisko. Jeden nie umie zacytować tekstu a drugi cytuje bez autora. 

21 godzin temu, Pigmei napisał:

nie lubi jak się atakuje słabszych przy czym nie wie jacy są ci na których najeżdża.

Przecież oni pokazują jacy są. A jak pisałem z racji tego, że atakują człowieka podobnego im poziomem ale nie mogącego się bronić czuje się moralnie usprawiedliwiony. Bo to oni siebie kompromitują ja to tylko pokazuje.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 godziny temu, dsbh napisał:

Tak, nawet w komentarzach pod jakimś filmem na YT pracownik tej firmy pisał o tym. 

Wiesz, nie pamiętam, ma jakieś programy chyba, zapewne na ileś lat jakieś zobowiązania, bo mówił że w tym roku już chciał przejść ale nie może. 

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

z tym pisaniem to nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu ....

Bo Ty nigdy z sensem nic nie napisałeś jedynie umiesz buźka wstawiać panie buźka 

• Like 1
Opublikowano

pokaż twoją wypowiedz z sensem. tylko kłótni szukasz.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, nynka87 napisał:

Tak, nawet w komentarzach pod jakimś filmem na YT pracownik tej firmy pisał o tym. 

Wiesz, nie pamiętam, ma jakieś programy chyba, zapewne na ileś lat jakieś zobowiązania, bo mówił że w tym roku już chciał przejść ale nie może. 

W kom.na YouTube możesz być kim tylko zechcesz 

48 minut temu, pafnucy napisał:

pokaż twoją wypowiedz z sensem. tylko kłótni szukasz.

Broń Boże nigdy 

Edytowane przez karolr2
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, karolr2 napisał:

W kom.na YouTube możesz być kim tylko zechcesz 

Wiem że możesz, tylko wiem to też od innej osoby, która powiedziala dokładnie to samo. Kolejna sprawa w sądzie będzie, bo nikt nie podaruje nie zapłacenia takiej sumy.  

Edytowane przez nynka87
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Skąd wiesz, ze dokładałem? Nie uznaje takich zbiórek. Jedyne komu daję na jakieś zbiórki czy odliczam procent z podatku to osoby chore. Ale uprzedzając twoje kolejne głupoty. To, ze ja nie uznaję i nie daje to nie obchodzi mnie, że inni zbierają czy dają na co innego niż walka z chorobą.

Widzisz każdy mierzy swoją miara. Andrzej popatrzy na takiego co ma hektar czy dwa by zusu nie płacić i tez powie zabrać dopłaty. Bo on nie sprzedaje a oszczędza na zusie. Taki ktoś co ma 40 czy tam 80 krów popatrzy na Andrzeja i też powie, że dopłaty to dla takich socjal. I można je zabrać. Chociaż Andrzej może i coś tam sprzeda. Z kolei taki Tomek popatrzy na takiego co ma te 40 krów i też powie, że dla takich dopłaty to socjal bo co oni na tym zarabiają jak on ma 400 krów. Dla mnie mogą połączyć dopłaty z produkcją i plonem. Tylko najmocniej zapłaczą ci co mają wyższe plony. 

Oczywiście, ze serwis zrobił wycenę. Ogarnęli traktor z grubsza za parę tys. Nawet sam tu pisałem jak niektórzy jechali po serwisie w Bielsku, że jak można zrobić starego grata na nówkę za parę tys.  Ale jak to w tym temacie ludzie nie wiedzą a piszą. I tutaj oczywiście Andrzej nie słusznie obwinia serwis.

Co do zdania pogrubionymi literami. Jak ktoś tu stosuje konstruktywną krytykę to nie powinien się czuć dotknięty moimi słowami. Bo sam wie co pisze, i że to nie do niego. Niestety nie można nazwać konstruktywną krytyką wypisywania bzdur na temat bohaterów serialu. A przypomnę, że dostawało się każdemu. Ja tu opasem nikogo nie nazwałem. To jedynie pewien osobnik tutaj bez kultury to robi. Co do gamonia i niedojdy z tekstów Ulmna. To są ostre nawet niegrzeczne ale trafnie oddające opis Andrzeja epitety, Każdy widzi jaki jest.

Wspomnieć o prasie każdy może. Tylko widać z kontekstu tego wspomnienia czy ktoś zazdrości czy nie. A już w ogóle nie wiem jakim prawem można wyzywać ludzi co na nią dali po kilka zł od durni, naiwniaków itd. A co do komentarzy z YT to zobaczymy co za to będzie miał. Może i tura kupią. Bo raczej bez niego ani rusz z belami.

Skąd wiesz, ze się sprzedał za prasę. Pisałeś coś o hejcie. Właśnie to robisz. Skąd wiesz? Komu się sprzedał za ile? Co mu potem Agrounia każe za to zrobić? Próbujesz to coś tłumaczy a przy okazji obrzucasz kogoś błotem.

Co do kanałów yt ui ich rozwoju. Rozwój kanału to taki sam cel jak belarka. Cel to cel. Z tym, że yt płaci dobrze. Nie trzeba patronite by dobrze na tym zarabiać. Nie wypominam ale był swego czasu Łukasz Budowlaniec. Sam pokazywał przelewy z yt bez patronite po 8 - 9 tys miesięcznie na rękę. To co za takie sumy kanału nie rozwiniesz. Po prostu każdy łapie chajs gdzie może i jak może. Tylko wy próbujecie tu z tego Andrzeja zrobić nie wiadomo kogo bo mu na belarkę zbierają. A zbiera każdy nawet bogaci. Ludzie się nauczyli, że nie ważne jak ważne ile.

Nie wiem dlaczego Maciej tu się nie udziela. Domyślam się. A na pewno focus mu tego nie zabronił. Notabene u niego w obejściu też z porządkiem różnie najdelikatniej mówiąc.

Do niczego nie wzywam Ulmana. Zacytowałem tylko jego stanowisko na temat Andrzeja z którym się zgadzam. Choć uważam, ze na określenie tego stanu są inne słowa. On to zrobił dosadnie.

Nigdzie nie napisałem, że moje zdanie ma być najważniejsze. Ale nigdzie też nie może mi nikt odmówić prawa do skomentowania jego wypowiedzi bo tak działa forum . A argumenty trzeba mieć. A ty masz np takie, że Andrzej sprzedał się za belarkę. Ale jak i za ile i za co to już nie wiesz.

To fakt ostatnio dużo tu pisze. Ale to od kilku dni. A niektórzy jak tu wchodziłem miesiąc czy dwa temu czy wcześniej to to samo klepali.

Wreszcie sensowny post. Odniosę się do Andrzeja i Agrounii.

Kołodziejczak zna AF, ma tutaj konto lub miał z tego co ktoś kiedyś tu pisał. Przede wszystkim to jest tylko moje zdanie i każdy ma prawo się z nim nie zgadzać. Współpraca Andrzej - Agrounia już funkcjonuje, widać to na każdym chyba filmie na You Tubie z Andrzejem. Czyli Andrzej stanowi jakby reklamę organizacji, jest  w miarę rozpoznawalny i Agrounia to wykorzystuje. Po przekazaniu prasy , będą mogli powiedzieć że pomagają jak mogą a Andrzej jest tego przykładem. No i dopóki obie strony są zadowolone ze współpracy to wszystko jest w porządku. Gorzej jak jedną ze stron ta współpraca zacznie męczyć. Wtedy zaczną się zgrzyty. W skrócie Andrzej ma chwalić i reklamować Agrounię. Nawiasem mówiąc lepiej się stało, że przekażą mu prasę jak by dali pieniądze na jej zakup.

1 godzinę temu, nynka87 napisał:

Jeżeli firma wykonała remont taki jaki został zamówiony, czyli tylko wizualny, to może go podać do sądu w sprawie pomówień, odstraszania klientów. Tym bardziej że "reklama' zakładu poszła na całą Polskę. Puścili by go z torbami.

Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi się powoli nudzą te Rolniki w kolo Wojtek to samo i jeszcze sztuczne podkreślanie na każdym kroku tego błota u Andrzeja . Ostatniego odcinka nawet nie dokonczylem. Nie powiem niektóre wątki fajne są jak u koniarza czy nawet u tego z Pokaniewa. Andrzej belarke juz ta ma bo sianokosy za pasem😆😆