Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

W Filipowie to mieszkają mankietniki. Zazwyczaj wredne okazy. Moja babcia była z Filipowa.😉

mankietniki i baraczniki ....to włóczęgi a nie miejscowi ...osadnicy co osiedli na olendrach/barakach  jak ten jego sąsiad co spierdolił bo mu miejscowe żyć pewnie nie dali 🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

wiesiek do kosciola chodzi ..czasami 😂

wiesiek tez ma szlacheckie nazwisko a podobne jest do tego jeziora co ma wielki w nazwie.

ta szlachcic z baraków na olendrach pewnie ...taki sam hrabia jak ty 🤣🤣🤣🤣🤣

jeśli palił głupa że nie wie co to baracznicy to na bank baracznik 🤣🤣🤣 

gamoniu przestań wstawiać zdjęcia z neta bo to żałosne się robi ....targales wtedy kostki a ludzie się bawili ale nie ty 😜

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Pojęcia nie mam.

Różne nazwy...

Nieopodal Niemce.

nielisz 10 km -widzialem gdy jechalem pod zamosc.

lubelski trojkat bermudzki -nielisz-cycow-niemce..

na wegrzech jest  nagykutas po drodze na chorwacje.

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

ta szlachcic z baraków na olendrach pewnie ...taki sam hrabia jak ty 🤣🤣🤣🤣🤣

jeśli palił głupa że nie wie co to baracznicy to na bank baracznik 🤣🤣🤣 

gamoniu przestań wstawiać zdjęcia z neta bo to żałosne się robi ....targales wtedy kostki a ludzie się bawili ale nie ty 😜

my to o polowania przewaznie gadamy a nie o swirach suwalskich z zielonymi papierami..swiat jest maly wiec pewnie sie znacie.szczegolnie tam gdzie psy d*pami szczekaja to kazdy  z kazdym spokrewniony i temu takie jak ty sie rodza .

niedojdo -cala noc padalo i pogoda byla barowa wiec spokojnie moglem sie bawic baraczniku ..

Opublikowano

mogłeś ale zemdlałes i temu wstawiasz foty z neta gamoniu ....ja nie mieszkam w Filipowie centralnym  i nigdy nie mieszkałem i nie znam baracznikow co własne pchły z nędzy zjadali ....🤣🤣🤣🤣🤣

faktycznie moze dużo wiedzieć o polowaniu na pchły 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał:

cwoku z zadupia, ja nie mam takich kompleksow jak ty i nic nikomu nie musze udowadniac..

niedojdo czemu do siostry nie przyjechales ? -bysmy pogadali na zywo..

bohaterze w necie pizdo w swiecie ...

gdybys nie byl zerem to bys mial okazje udowodnic jakim to jestes panem ..

to co dawaj w lipcu nad morze... wez zone 🤣,nawet parobka zabierz i dawaj do ustronia ..pogadamy wypijemy. jakiegos drinka-zdjecia wyslemy pafnucemu mms-em..

az sprawdze czy mnie gdzies z moja ledy nie nagrali -ze 3 profesjonalnych fotografow bylo..

dopadalo zdrowo i po robocie...kurna nawet w opadach macie dystans.

Przypomnę ci tylko, że jedna osoba chciała się z tobą spotkać i to z twojego województwa i jakoś nie byłeś chętny. A jak tak bardzo chcesz się z kimś spotkać to może jedź na to Podlasie czy do Kocka zamiast nad morze. W zasadzie przez Lubelskie czy Podlasie to nad morze też można dojechać 😛.

6 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

Ciekawe jaki ten akcent ma ogarek  Trochę można wywnioskować po śmiesznym pisaniu, ale chciałbym usłyszeć😂 Kiedyś byliśmy w delegacji dwie wioski dalej. Przychodzi operator traka i strasznie zaciąga. Myślę... Taki się urodził. Za chwilę drugi trzeci kolejny.. Wszyscy zaciągali😂

Popatrz jak chodziłem z buta na zabawy kilka kilometrów to nawet nie wiedziałem, że byłem  w delegacji :ph34r: 😛.

6 godzin temu, jacus napisał:

myslisz ze ogarka nagrali ?? 

moze w roli napoleona wystapil w szpitalu ??

chlopkai co woza mieso od kojsa to normalnie rozmawiaja -chyba nie orawcy.

20240609-212406-401A1703

patrz jak sie bawia normalni ludzie.. nawet na suwalsczyznie ich nie brakuje, choc wiekszosc uciekla od takich ogarkow.

To ty jesteś techniczny Dżemu :ph34r: ? No szacun. A to już z Sebastianem czy jeszcze z Maćkiem ?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

....byli rok temu w Suwałkach ....wielkie mi halo 🤣

placek myśli że ktoś nie widział i nie byl tak jak on  😲

nawet w Gołdapi byli z 4 lata temu 🤣

z nikim się nie spotka bo wie że zeby od razu wypluje za te szczekanie i tyle ...nikt tyz takiego smroda i kalekę nie będzie ganiał po Polsce 

a sory to nie Balcar chyba tutaj 🤔

Opublikowano

niedojdo to czemu do gdanska nie przyjechales-krowy musiales doic czy pampersy zmieniac ?? barakow pilnowac ??

10 godzin temu, dsbh napisał:

Przypomnę ci tylko, że jedna osoba chciała się z tobą spotkać i to z twojego województwa i jakoś nie byłeś chętny. A jak tak bardzo chcesz się z kimś spotkać to może jedź na to Podlasie czy do Kocka zamiast nad morze. W zasadzie przez Lubelskie czy Podlasie to nad morze też można dojechać 😛.

Popatrz jak chodziłem z buta na zabawy kilka kilometrów to nawet nie wiedziałem, że byłem  w delegacji :ph34r: 😛.

To ty jesteś techniczny Dżemu :ph34r: ? No szacun. A to już z Sebastianem czy jeszcze z Maćkiem ?

ale przepustki z psychiatryka nie dostal. bylem chetny tylko on urwal dyskusje gdy zapytalem jaka szanse ma scyzoryk z maczeta...

poczytaj jego posty w stylu ".' 

przy tym 85 to nawet ogarek wyglada na zupelnie normalnego..

podlasia l lubelsczyzny nad morzem nie widac. 

sebastian spiewal.

zdjec nie robie-bo nie lubie. temu daje profesjonalne z neta.

szacun dla zespolu ze jeszcze dziadkow trzymaja , niewiele juz wnosza do gry .

Opublikowano

takie imprezy są na każdym zadupiu od lat ....widać że nie byłeś i tylko w necie widziałeś i tyle ...nie robisz bo nie masz co pokazać ,ty tylko szczekac potrafisz że niby gdzieś byłeś coś widziałeś .🤣

....

gdybyś tam był to byś wiedział że teraz ludzie  się nie bawią tylko stoją jak przygłupy co widać i na tej fotce 🤣🤣

to takie placki kalekie co patrzą jak szpak w pizdeeeee🤣🤣🤣

Opublikowano

gdansk-swirze gdansk...

albo ustronie morskie..dawaj i udowodnisz ze mnie tam nie ma 😂

boisz sie ludzi -ale to chyba sie jakos leczy. wytlumacz psychiatrze sytuacje ,ze musisz jechac nad morze i da ci jakies silne leki..

maryla rodzowicz czy wodecki, piasek, na pastwisku grali kolo mnie .

dsbh-post z wczoraj

12 godzin temu, GABBER85 napisał:

oho , chyba bedzie przymrozek bo  czerwone niebo...

Przed chwilą, Desperado napisał:

Na pchły, czy na tani cukier w Biedronce?

chyba zaczniemy na swirow polowac-w odroznieniu od dzikow i saren ich ilosc jest nieograniczona- nawet w swait pojedziemy

Opublikowano (edytowane)

placek to na razie kostki targa i mdleje na polu żeby sprzedać koniosrajom ....wielki grosz z tego ma i musi kible pilnować żeby mieć co jeść 🤣

w necie obsorwuje imprezy i udaje że był 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano

niedawno zapomniales ze masz siostre w gdansku-jej dwiedizny tak ci dzialaja na psychike i pamiec ??

w sumie ona profesor ty psychol-niby podobnie ale jednak roznica jakas jest..

to zrodlo twoich psychoz- inni cos osiagneli a ty nic.. 

sean z piwnicy wiatrak widzisz ?? u was tego chyba pelno-jesli oczywiscie wiesz juz gdzie mieszkasz.

Opublikowano (edytowane)

baranku byłem kilka razy w Gdańsku i nie tylko ....mam nie tylko siostrę ale i żona ma brata w Kartuzach ...tobie to wielkie halo bos dziad co udaje pana nad morzem 🤣🤣🤣 .. dla mnie nic ciekawego i nowego 😲 

to taka rewelka jak te wsiowe imprezy  ze Skawiny co wszędzie robią 😜.....ale dziadowi to wielki świat 🤣

patrz dziadu i zgadnij gdzie to i kto tam był 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

poka swoje biduli z nędznego Czernichowa 🤣🤣🤣🤣

Polska A 🤣🤣🤣🤣🤣

https://www.facebook.com/wczernichowie/posts/3122966684475353/?locale=pl_PL&paipv=0&eav=AfaZrCsWzRN4HVRUSzEIA58sdzNcVo2ID35n6SfRox5mXBfU7KOr3w-MORRyO8khrnU&_rdr

Opublikowano

zagladnij do tematu o pogodzie -tam pisalem o zadluzeniu gminy .nawet dzisiaj.

sprawdzmy filipowo.. po obiedzie .

w hameryce kible sprzatales ?? to juz wiem czemu tak cie interesuja 😂

bylem w brukseli, berlinie, wiedniu, pradze, budapeszcie, bratyslawie, kopenhadze -to tylko ze stolic.

wiec z czym zakompleksiony wsioku ??