Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie doczytałem widać, myślałem że o tym gadka.  :P

Opublikowano
26 minut temu, pafnucy napisał:

jak festyny w dzisiejszych czasach maseczek?

W bramie tabliczka stoi "Dla korony wstęp wzbroniony" dostała flaszkę i niech rządzi 

25 minut temu, Bananek napisał:

Tak źle nie jest. Choć jeszcze wszystko możliwe. dopiero 3 dni ma ta pryzma.

co tu jeszcze robisz?

Na razie drętwo jest. Ściemni się, zaczną się walić po krzakach to i atmosfera się rozluźni 🤣

Opublikowano (edytowane)

@Seanuniu napisał byś o sobie trochę. niby Cię znam, a niewiele o Tobie. Jak tobie się żyje w obecnym czasie?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

"Dla korony wstęp wzbroniony"

popieram!👍

Przed chwilą, Winnetou napisał:

Pełna kurtuazja z obu stron:D

tak powinno być. trochę późno zrozumiałem.

Opublikowano
28 minut temu, pafnucy napisał:

no tak. rozumiem.

tak  z ciekawości. czemu to Wam puchnie?

Nie znam się ale pewnie jak w gąsiorze - fermentacja i gazy.

Opublikowano
12 minut temu, pafnucy napisał:

@Seanuniu napisał byś o sobie trochę. niby Cię znam, a niewiele o Tobie. Jak tobie się żyje w obecnym czasie?

Baby se jakiej poszukaj a nie znowu.. 😄

Opublikowano
9 minut temu, pafnucy napisał:

No wiesz, byłem piękny i młody, teraz jestem już tylko piękny  :P i co tam mówić, o co innego gdybym był jeszcze na wydaniu, to bym się zareklamował odpowiednio.  xD

2 minuty temu, Winnetou napisał:

Baby se jakiej poszukaj a nie znowu.. 😄

Przecież ma żonę, to co ma szukać?

Opublikowano
8 minut temu, Strongman napisał:

Ale komary,odkąd żyje nie pamiętam aby tyle było, na dworze nie da się usiedzieć.

Mnie to tak zagryzły podczas pryskanie że głowa mała.Aż czarno od komarów

Opublikowano
15 minut temu, Strongman napisał:

Ale komary,odkąd żyje nie pamiętam aby tyle było, na dworze nie da się usiedzieć.

u nas to samo siedzieliśmy przy grilu ale te małe france nas rozgoniły 

Opublikowano
Bananek napisał:

A nie spadają Ci się pryzmy z trawy na wysokość? bo wydaje mi się, że pierwszy pokos był złożony wyżej, a tu przyszło do brania i jest raptem do pasa.

chodzi Ci że siada? u mnie tak ubite że nie ma prawa siąść 😉 wałem się gniecie

Opublikowano
22 minuty temu, Strongman napisał:

Komarów brak ,są za to "muchy końskie"

Byłem dziś u jednego TYPA z AF to meszek tzw przecinek opór-drapałem się jakbym miał wszy😅

Opublikowano (edytowane)

U mnie też ale tylko w pobliżu lasów a u mnie wieś 1km od lasu.I już niema tylko komary.A te muchy końskie lubią ciepło od rury z ciągnika.

800px-Haematopota-pluvialis-06-VII-2007-

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Komarów brak ,są za to "muchy końskie"

Byłem dziś u jednego TYPA z AF to meszek tzw przecinek opór-drapałem się jakbym miał wszy😅

To Wciornastek Przemek

A co to za typ?😁

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v