Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mi auto ukradli to znaleźli po trzech dniach, zawiadomili po miesiącu, a oddali po czterech miesiącach.

Opublikowano
3 minuty temu, marulekk napisał:

I mnie wczoraj weterynaria odwiedziła ale posprzątałem, papiery popisałem i bez zastrzeżeń

U mnie tylko brak tabliczek na drzwiach i do srutownika sie doczepila, ale ze zboza nie mam juz i kupuje gotowe, to temat odpuściła. 

Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

Dlatego jeżdżą w parach......

Jak zayebali mi wałki wom to po miesiącu umorzyli

A co mail CI wydzial sledczy przyjechac i odciski zbierac? xDD

Opublikowano
1 godzinę temu, miwigos napisał:

A co te siano robi w tej wodzie , nie było czsu zwieżć,nie rozumie takiego postepowania

W piątek wygonił deszcz przy prasowaniu i od tamtej pory cały czas padało

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Co to ma być poligon zrobiłeś .

To lepiej żeby stonka opier......liła zanim da się wjechać

• Like 2
Opublikowano
13 minut temu, szymon09875 napisał:

U mnie tylko brak tabliczek na drzwiach i do srutownika sie doczepila

Trza było jej powiedzieć że ty wiesz gdzie jest śrutownik a obcy nie mają do Ciebie wstępu   

• Like 1
Opublikowano

Cześć !!! Taka pogoda. Pada. Padał deszcz. GRAD ! Kto zgadnie co ja uprawiam ??? Uchowało się jeszcze. Mimo niekorzystnych warunków atmosferycznych. A dziś był poważny wypadek nad Wisłostradą w Warszawie. Autobus przełamał się na pół i wisiał. Kierowca żyje i ma tylko złamaną nogę. Podobno kierowca zasłabł i miał gorączkę 39 stopni. Czyli czyżby COVID -19 ??? Mówi moja koleżanka Natalii.

IMG_20200619_160727.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, debrzyna napisał:

Trza było jej powiedzieć że ty wiesz gdzie jest śrutownik a obcy nie mają do Ciebie wstępu   

No tak tez bylo, ale atmosfera ogolnie pokojowa, widziala ze to co ostatnio bylo nie tak jak powinno jest poprawione to i sIe nie czepiała :)

Opublikowano

Ciasto było🤔

5 minut temu, mds212 napisał:

Ciezko tez udowodnic ze to nie jego wałek a twoj. SLowo przeciwko słowu

Tak oczywiście,ćpunek kupił sobie wałek żeby pół roku później sprzedać go za ułamek ceny 🤣

Opublikowano
7 minut temu, annadziedzicowa napisał:

Cześć !!! Taka pogoda. Pada. Padał deszcz. GRAD ! Kto zgadnie co ja uprawiam ??? Uchowało się jeszcze. Mimo niekorzystnych warunków atmosferycznych. A dziś był poważny wypadek nad Wisłostradą w Warszawie. Autobus przełamał się na pół i wisiał. Kierowca żyje i ma tylko złamaną nogę. Podobno kierowca zasłabł i miał gorączkę 39 stopni. Czyli czyżby COVID -19 ??? Mówi moja koleżanka Natalii.

IMG_20200619_160727.jpg

Przeciez to zwykły ziemniak 

Opublikowano
21 godzin temu, pabloooo napisał:

I u mnie w końcu na pustyni w lubuskim popadało wczoraj, spadło 6l/ m2, czyli czerwiec do 22l/m2 dobił, czyli jak na razie podobnie jak w maju który zakończył wynikiem 26 l/m2 

U mnie południe lubuskiego. Na razie 13.5 mm w czerwcu

Opublikowano
6 godzin temu, szymon09875 napisał:

Szlifierki tam komuś nie zginęły ostatnio? 

Zgineli ale to już trochę czasu

Moje walki zginęły wtedy jak u Grześka wędki z kempingu

6 godzin temu, debrzyna napisał:

Ile kosztuje dostęp do tej tajemnej wiedzy Może sie skusze 

Miałem za free

Pogodnie,już 18°C

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v