Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mi auto ukradli to znaleźli po trzech dniach, zawiadomili po miesiącu, a oddali po czterech miesiącach.

Opublikowano
3 minuty temu, marulekk napisał:

I mnie wczoraj weterynaria odwiedziła ale posprzątałem, papiery popisałem i bez zastrzeżeń

U mnie tylko brak tabliczek na drzwiach i do srutownika sie doczepila, ale ze zboza nie mam juz i kupuje gotowe, to temat odpuściła. 

Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

Dlatego jeżdżą w parach......

Jak zayebali mi wałki wom to po miesiącu umorzyli

A co mail CI wydzial sledczy przyjechac i odciski zbierac? xDD

Opublikowano
1 godzinę temu, miwigos napisał:

A co te siano robi w tej wodzie , nie było czsu zwieżć,nie rozumie takiego postepowania

W piątek wygonił deszcz przy prasowaniu i od tamtej pory cały czas padało

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Co to ma być poligon zrobiłeś .

To lepiej żeby stonka opier......liła zanim da się wjechać

• Like 2
Opublikowano
13 minut temu, szymon09875 napisał:

U mnie tylko brak tabliczek na drzwiach i do srutownika sie doczepila

Trza było jej powiedzieć że ty wiesz gdzie jest śrutownik a obcy nie mają do Ciebie wstępu   

• Like 1
Opublikowano

Cześć !!! Taka pogoda. Pada. Padał deszcz. GRAD ! Kto zgadnie co ja uprawiam ??? Uchowało się jeszcze. Mimo niekorzystnych warunków atmosferycznych. A dziś był poważny wypadek nad Wisłostradą w Warszawie. Autobus przełamał się na pół i wisiał. Kierowca żyje i ma tylko złamaną nogę. Podobno kierowca zasłabł i miał gorączkę 39 stopni. Czyli czyżby COVID -19 ??? Mówi moja koleżanka Natalii.

IMG_20200619_160727.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, debrzyna napisał:

Trza było jej powiedzieć że ty wiesz gdzie jest śrutownik a obcy nie mają do Ciebie wstępu   

No tak tez bylo, ale atmosfera ogolnie pokojowa, widziala ze to co ostatnio bylo nie tak jak powinno jest poprawione to i sIe nie czepiała :)

Opublikowano

Ciasto było🤔

5 minut temu, mds212 napisał:

Ciezko tez udowodnic ze to nie jego wałek a twoj. SLowo przeciwko słowu

Tak oczywiście,ćpunek kupił sobie wałek żeby pół roku później sprzedać go za ułamek ceny 🤣

Opublikowano
7 minut temu, annadziedzicowa napisał:

Cześć !!! Taka pogoda. Pada. Padał deszcz. GRAD ! Kto zgadnie co ja uprawiam ??? Uchowało się jeszcze. Mimo niekorzystnych warunków atmosferycznych. A dziś był poważny wypadek nad Wisłostradą w Warszawie. Autobus przełamał się na pół i wisiał. Kierowca żyje i ma tylko złamaną nogę. Podobno kierowca zasłabł i miał gorączkę 39 stopni. Czyli czyżby COVID -19 ??? Mówi moja koleżanka Natalii.

IMG_20200619_160727.jpg

Przeciez to zwykły ziemniak 

Opublikowano
21 godzin temu, pabloooo napisał:

I u mnie w końcu na pustyni w lubuskim popadało wczoraj, spadło 6l/ m2, czyli czerwiec do 22l/m2 dobił, czyli jak na razie podobnie jak w maju który zakończył wynikiem 26 l/m2 

U mnie południe lubuskiego. Na razie 13.5 mm w czerwcu

Opublikowano
6 godzin temu, szymon09875 napisał:

Szlifierki tam komuś nie zginęły ostatnio? 

Zgineli ale to już trochę czasu

Moje walki zginęły wtedy jak u Grześka wędki z kempingu

6 godzin temu, debrzyna napisał:

Ile kosztuje dostęp do tej tajemnej wiedzy Może sie skusze 

Miałem za free

Pogodnie,już 18°C

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v