Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+2, coś z nieba leci, delikatny wiatr z południowego zachodu

Opublikowano

mnie zawsze śmieszyło jak dziesięcioletnie samochody wystawiają na sprzedaż i nie całe 100tys albo deko ponad miały ja jak kupowałem audi to 12 letnia miała 320tys przebiegu a to i rak nie dużo jak na możliwości Niemcow

Opublikowano

Temperatura w górę +3 i deszcz pada ZELKOW to ile kto robi kilometrów często zależy od wielu czynników syn dojeżdża do szkoły samochodem i robi dziennie 25/30km a jego koleka około 80km i przebiegi napewno będzie się różnił w domu mamy trzy samochody i jeden robi do 5tys drugi do 7tys a trzeci około 12tys a to przez to że do miasta powiatowego blisko i przy hodowli nie ma kiedy jeżdzić

Opublikowano

Dawno temu wziąłem od znajomego Niemca b4 wyglądała jak nowa miała 780 000 km cofnąłem na 200 tyś, przychodzi pierwszy kupiec na giełdzie i mówi "200tyś z takim przebiegiem to na szrot" przychodzi drugi i mówi "o pan to uczciwy bo te roczniki to na 100 tyś cofają i myślą że im ktoś uwieży"

Opublikowano

A co zrobić z takim fantem. C-330 kupiona w 1983, licznik stoi od początku na 2 tysiące ileś mtg, przegląd ma i w tym roku będzie to zrobione w końcu, senior nigdy o to nie dbał bo mu to nie potrzebne było. I jak to załatwić?

Opublikowano
37 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale leje deszcz, +2°

Kurła przez ten cepik to teraz spać nie będę po tym co ja wyczytał o ursusie, toż już go kurła nikt nie zechce😭

Jak Masz z nim kłopot to 10 daje i jutro jestem

• Haha 1
Opublikowano
40 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale leje deszcz, +2°

Kurła przez ten cepik to teraz spać nie będę po tym co ja wyczytał o ursusie, toż już go kurła nikt nie zechce😭

Coś tam wypatrzył ?

Opublikowano
46 minut temu, ZELKOW napisał:

mnie zawsze śmieszyło jak dziesięcioletnie samochody wystawiają na sprzedaż i nie całe 100tys albo deko ponad miały ja jak kupowałem audi to 12 letnia miała 320tys przebiegu a to i rak nie dużo jak na możliwości Niemcow

Kupiłem 3 letnie auto z przebiegiem 113000km. 

Łudzę się że nie cofany. 😀

Ale czy tak jest nie wiem. Wiem że gdyby było 8 letnie też tyle by miało.

Opublikowano

u mnie w ursusie licznik stanal na 2 tys mtg i od lat ani drgnie-tyle ze to licznik moto-godzin a nie kilo-metrow,jak to wyglada literalnie w przepisach ??? zetora mam do przegladu tam akurat kreci 8 tys stuknal.

mam auto z oryginalnym przebiegiem 106 tys km, rocznik 97 😂,  kazdy kto mnie zna nie ma watpliwosci ze starszy pan jezdzil do kosciola.

Opublikowano

Po prostu jest kosa na niemieckie ciągniki i tam jest zbyt złośliwy w udzielaniu lajków.  Kombajny już oszczędza. Udam że nie wiem czemu😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v