Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

On tam gdzies z Twoich stron 

Nawijkę miał niezłą, ale sensownie doradzić też umiał. Ogólnie kilka ciekawych rzeczy podpowiedział, więc ma to na plus. 

Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

nikt nie wygania. ciepło , to i przed kościołem się postoi.

nie u mnie kościół na wysokim wzniesieniu mocny wiatr , pada 6 stopni zamarzł bym ... chyba żebyś się zemną napił ? odkażanie + opłatek płyny, dzielnie się kieliszkiem same dobre uczynki 

Opublikowano

no nie wiem jak to wytłumaczyć... no nie wypada po prostu. a zresztą jak wrócić z pasterki? samochodem wracam.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, pafnucy napisał:

no nie wypada po prostu

wypada ksiądz wali z kielicha nawet się z tym nie kryje 

4 minuty temu, pafnucy napisał:

a zresztą jak wrócić z pasterki? samochodem wracam.

aha to już jest argument a zona mobilna ?

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Rowerem 🤔

to lepiej autem nie dość ze cię przewieje zmarzniesz i zmokniesz to i tak prawko stracisz ... 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

ale ja nie ksiądz. B|

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

aha to już jest argument a zona mobilna ?

to lepiej autem nie dość ze cię przewieje zmarzniesz i zmokniesz to i tak prawko stracisz ... 

To ja u siebie jestem policja 🤣

Kiedys na wycieczce rowerowej pokonywaliśmy kilometr na godzinę. Przynajmniej tak wynikało z obliczeń. Ale ochlani i upaleni jak lokomotywy 🤣

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

I co wy Panowie na jego temat powiecie, ma pojęcie? 

Z tego co widze po jego filmach, to cos tam wie, prowadzę rzepak z jego filmami no i narazie nie moge narzekać.  Handlowiec co mi sprzedaje nawozy i śor jest zalamany. Nie wierzył ze u mnie sie rzepak uda.

Opublikowano (edytowane)

cza jechać na pasterkę.

do jutra!

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

jedno z drugim na pewno spasowało ? 

Spasowało. Jechało się elegancko dopóki nie wkręciłem sobie ze jak ja taki pijany mogę jechać rowerem, przecież powinienem całą droga jechać. No i już ta podróż tak nie przebiegała jak do tej pory 🤔 później zaczęło mi się mocno ciemno robić, to do swojej zadzwoniłem żeby wyszła na drogę i jakieś ognisko rozpaliła. Wyszła zaświeciła lampkę i wtedy dzida. Przejechałem pomiędzy dwoma ciągnikami, zaparkowałem rower i po ścianie przyszedłem do domu 🤔

4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Z tego co widze po jego filmach, to cos tam wie, prowadzę rzepak z jego filmami no i narazie nie moge narzekać.  Handlowiec co mi sprzedaje nawozy i śor jest zalamany. Nie wierzył ze u mnie sie rzepak uda.

Haha, ale spójrz z innej strony. Nie naciągacz 

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

ilu ludzi może być w kościele ?? 

Mało 1 na 15m2, ale u nas było dużo 😎

Opublikowano
6 minut temu, pafnucy napisał:

cza jechać na pasterkę.

do jutra!

A ja właśnie wróciłem 😉 u nas dwie w tym roku o 22 i 24 

Opublikowano

A nie wiem, ksiądz coś tam mówił żeby nie zaniedbywac spowiedźi, ale ja nie byłem 

Opublikowano
10 minut temu, Roman176 napisał:

% + palenie =🤮   ja tak mam

Różnie to bywa, niekiedy to i po samym alko beltalem. Kiedyś się nafukalem jak stary borsuk na jakimś ognisku to potem rzygałem jak kot, ale śmiać mi się chciało jak pies to konsumował 🤣 

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

ksiądz coś tam mówił żeby nie zaniedbywac spowiedźi, ale ja nie byłem 

Masz racje szkoda czasu A skoro Bóg jest wszystko wiedzący to i tak zna twoje grzechy , wiec pośrednik jest niepotrzebny 

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v