Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego tak niepewnie ten swój komentarz pisałem. Ja mam to szczęście że święta zawsze mi się dobrze kojarzyły i nikt nie musiał przed nikim czegoś udawać wręcz przeciwnie. Ale różnie się relacje układają i Wasze podejście szanuję. Teraz jak mam dwóch łobuziaków to aż człowiek doczekać się nie może żeby im ta radość choinką czy prezentami zrobić. 

Opublikowano (edytowane)

Jak przed ludzmi sie udaje czlowieka idealnego i ze wszystko jest super a jak przychodzi co do czego to ciagle pretensje i kłótnie, to po co z takimi ludźmi czas tracić. 3/4 rodziny jest na mnie obrażone za to ze ich na 18 nie zaprosiłem, bo robilem tylko dla znajomych, nawet rodziców moich ni było bo stwierdzili ze bez sensu beda siedziec. I nie żałuję, bo skoro nie pamiętali kiedy mam żeby chocby zadzownic z życzeniami to dlaczego ja mam ich zapraszac na impreze :o wole mieć 1 a prawdziwego człowieka obok niz stado pozerów.

Edytowane przez szymon09875
  • Like 4
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A jak umnie od listopada do marca wolne.

zapracowałeś to masz. a niech sie bambry wturwiajo 👍 

a co do świąt i rodziny to jedynie klopot mam do kogo pojechać lub kiedy zaprosić. 

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

31 minut temu, szymon09875 napisał:

No jestem tego samego zdania i dlatego jak sie ktoś z tego typu ludzi pytał kiedy wesele to odpowiadalem ze żadne ku**y za moje nie beda swietowac zeby potem mnie obgadali. I chyba poszło to w świat bo juz sie żodyn nie pyta :D

mnie jak ktoś o to pyta to odpowiadam że już niedługo 

a jak zapyta kiedy dokładnie to odpowiadam że po jego trupie 

Opublikowano
30 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A jak umnie od listopada do marca wolne.

Była robota dla Ciebie dobra ale niestety bardziej na lato 

57 minut temu, gregor1284 napisał:

Jakieś sztuczne sceny to nie cyrk? Cały rok mało Cie nie pożrą a życzenia sobie składają? Jak to jest nie szczere to na uj to? 

Ja od małego nie lubiłem imprez rodzinnych, a po ślubie to już się nie gada B|

Opublikowano
13 minut temu, kontenovy napisał:

No my oboje nie chcemy wesela. Jesli wgl bedzie slub to po ślubie obiad dla rodziców i świadków. 

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Kurla armaniaka piwem psuć?! Chłopie toć to porządane jak nie wiem. 700zl 0.7 albo litr w sklepie 😮

A kto bogatemu zabroni :D

Opublikowano

A czemu nie chcecie? Nie imprezowi czy tak po prostu, miłość?😁

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

No my oboje nie chcemy wesela. Jesli wgl bedzie slub to po ślubie obiad dla rodziców i świadków. 

A kto bogatemu zabroni :D

No ja też jestem za tym, ale moja sama nie wie. Na co mi patrzeć te dziadostwo w "najważniejszym dniu mojego życia" 🤮 

• Like 1
Opublikowano

Z powodów wlasnie takich jak wyżej wspominałem. Jak mam potem słuchać ze to nie takie tamta wyglafala tak a tamta inaczej to elo. Tym bardziej ze oboje mamy rodziny takie ze kazdy patrzy na drugiego. Zrobimy im przysługę i damy temat do obgadywania. :D

Z tym ze jeśli nawet to daleka przyszłość. Gdyby nie to ze formalne małżeństwo ułatwi życie, pewnie by wgl ślub nie byl brany pod uwage.

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Z powodów wlasnie takich jak wyżej wspominałem. Jak mam potem słuchać ze to nie takie tamta wyglafala tak a tamta inaczej to elo. Tym bardziej ze oboje mamy rodziny takie ze kazdy patrzy na drugiego. Zrobimy im przysługę i damy temat do obgadywania. :D

Z tym ze jeśli nawet to daleka przyszłość. Gdyby nie to ze formalne małżeństwo ułatwi życie, pewnie by wgl ślub nie byl brany pod uwage.

Spuchli by jeszcze bardziej 🤣 o nas to by gadali ze coraz bardziej chciwi 🤣 a uj im na łeb 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

cza robić takie wesele by nikt nie narzekał. 

Nie zamierzam się do nikogo dostosowywać 😎

2 minuty temu, pawel885 napisał:

no można ale teściowej nie zaprosić to nie wypada 

Moja z teściowa się dogaduje super. Więcej z niej ma pożytku jak z całej swojej famili.

Opublikowano

Gregor tyle panien młodych na weselach wyrwał że nie chce by kto tego samego na jego weselu uczynił😁😉

Opublikowano
30 minut temu, kontenovy napisał:

O widzisz to już wiem jak odpowiadać jeśli mnie ktoś zapyta. Dzięki za radę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v