Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, danielursus3p napisał:

No i słuchałem w radio, nadają ciepło na święta.

U mnie na wigilię deszcz podają

image.png.a82c4b21d477d137d7e0c0168717797c.png

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

słyszeliście, rząd chciał wprowadzić nowy podatek od sprzedaży wódki o pojemności do 250ml

i teraz polmosy wprowadzają ćwiarteczki o pojemności 350ml🤣

Bardziej chodzi o te seteczki niż cwiarteczki a poza tym to tylko 200ml a nię ćwiartka

Opublikowano

Kurczę prosi się o kulkę i chce na świątecznych stołach królować

20201217_085342.jpg

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

20201217_085342.jpg

Nie rób głupstw 🤪

41 minut temu, bratrolnika napisał:

słyszeliście, rząd chciał wprowadzić nowy podatek od sprzedaży wódki o pojemności do 250ml

i teraz polmosy wprowadzają ćwiarteczki o pojemności 350ml🤣

Według mnie i tyle co ja pije, mogą dopierdzielić podatek 🤷‍♂️ przyjemności kosztują 😊

Opublikowano

Idzie czymś załatać metalowy przewód hamulcowy w ciągniku?

Widzę że przetarł się od drgań i tarcia. Pomysł Włochów tak poskładać☹

20201217_092315.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

4°, ☁, mgła deko.

Jak ją zważyłeś??

34 minuty temu, Agrest napisał:

20201217_085342.jpg

A mi pier**lony na rzepaku grasuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez limonka
      Pogoda rolnicza ma duży wpływ na rolnictwo. Niedobór opadów i związana z nim susza wpływają na obniżenie produkcji rolniczej. Z kolei ulewne deszcze z towarzyszącymi im nawałnicami i gradobiciem powodują olbrzymie straty w plonach. Oby nadchodzący rok był łaskawszy pod tym względem- opady równomiernie rozłożyły się w czasie a słoneczko zawsze świeciło, czego Państwu i sobie życzę. 

Kontynuacja tematu. Zapraszam!

• Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
  • Dodaj nową pozycję...
v