Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
stempos1980 napisał:

27 minut temu, bratrolnika napisał:

To musisz poczekać na głównego pyr-mana sołtysa😎

Już kupił.Wlaśnie wyjazd z giełdy dopiero niestety  ale towar sprzedany do zera

ja lubelskie ale denar albo wineta ok

Opublikowano

Mi tam najbardziej smakuje Irga w każdej postaci, mimo, że biała.

Mgła i +3 stopnie. Jutro ostatnia usługowa orka ogródka, traktor umyć, wodę spuścić i sen do lutego.

Opublikowano

A najlepsze to stara poczciwa Bryza😋, praktycznie każda ilość bym sprzedał 

Opublikowano
stempos1980 napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

Adaś, ty od soboty na giełdzie koczowałeś? 😱

Tak od 2 w nocy.Taki teraz handel.Ważne że nic nie wraca na samochodzie

z całym szacunkiem do Ciebie, ale a nu jeho z taką robotą.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

z całym szacunkiem do Ciebie, ale a nu jeho z taką robotą.

Powiem ci że wszystko tak idzie czy to warzywa czy owoce jednakowo niema wyjątku  teraz.Z jakim by kupcem nie rozmawiał to każdy twierdzi że jak ten nasz rząd będzie dalej tak postępował to gospodarka padnie a z nią cały naród

Opublikowano
Rolnik200598 napisał:

Mi tam najbardziej smakuje Irga w każdej postaci, mimo, że biała.

Mgła i +3 stopnie. Jutro ostatnia usługowa orka ogródka, traktor umyć, wodę spuścić i sen do lutego.

białe ?na frytki🤮

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

Bananek ciebie to chyba dawno nikt nie obierał bo widzę że wszystko ci nie pasuje 

nie rozumiem. co mi nie pasuje? mówię tylko, że jak miałbym tyle czasu poza domem za handlem być to podziękował bym po jednym takim wypadzie. ja to zbyt rodzinny jestem, domator.

Opublikowano

To byś kupił kemping i z rodziną byś jechał 😀

1 minutę temu, Bananek napisał:

nie rozumiem. co mi nie pasuje? mówię tylko, że jak miałbym tyle czasu poza domem za handlem być to podziękował bym po jednym takim wypadzie. ja to zbyt rodzinny jestem, domator.

Opublikowano
29 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Leć rejestruj cowida

Liczę ze jak mnie w sobotę jeszcze w październiku dopadło, to zaraz koniec będzie, bo ile to, 10 dni trwa, prawda???

13 minut temu, Bananek napisał:

Możesz całą familią jeździć, całe życie za gowniarza się z ojcem na rynku jezdzilo, w środy brat do Grodziska Maz., w soboty ja do Warszawy-ursus. 

I fajne to było, mimo tego że w środku nocy trzeba bylo wstawac

• Like 1
Opublikowano
40 minut temu, Ursus932 napisał:

A najlepsze to stara poczciwa Bryza😋, praktycznie każda ilość bym sprzedał 

Masz dużego plusa za tą odmianę. Lepszych chyba nie jadłem. Jednak z uwagi na niski plon i kiepską jakość szybko żeśmy z niej zrezygnowali. 

40 minut temu, bratrolnika napisał:

d*pa zbita, dwóch współpracowników potwierdzony covid, a wszystkich nas w jednym czasie rozłożyło, to pewnie i ja pozytywny bym był

Oj tam. Wmów sobie że masz wady, i tylko sąsiadka uważa że pozytywny jesteś😁😉

Opublikowano

ale dziś zgnita pogoda mgła i wilgoć z ziemniaków ten i poprzedni rok najlepiej u mnie schodzi lilly

@stempos1980 masz ogrzewanie postojowe? u mnie trzech znajomych handluje na bazarach to każdy mówi że w tym roku słabo idzie 

Opublikowano

@Agrest, no dzięki👍, a za co minusa mam 🤔

Co do plonu zgoda to nie jest wydajna odmiana, ale coś za coś 😉

A co masz na myśli niska jakość? Dużo odpadu? 

Opublikowano
4 minuty temu, szczypka napisał:

@stempos1980 masz ogrzewanie postojowe? u mnie trzech znajomych handluje na bazarach to każdy mówi że w tym roku słabo idzie 

Nie ma ogrzewania postojowego.spi się w kabinie ale jak trzeba to samochód odpał i ciepło już jest.Opelek szybko daje cieplem

Opublikowano

Dużo odpadu, w 3 roku już same lalki były i bardzo pękały w trakcie wzrostu . Być może był to brak boru, ale handlowych  wiele nie było.

Minus jak pytasz to za Pana i idola😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v