Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aż tak trudno zrozumieć? Dziś info dopiero żeby nie robić cyrku tutaj. To nie jest miejsce do tego. 

Opublikowano

w sumie to dwa. ale czemu o tym wspominasz? przykro że wróciłem?

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

coś w tym jest sean. nikt się użyszkodnikami zbytnio nie interesuje.

No i dlatego ja i nie tylko ja, zrezygnowaliśmy z moderowania.

Opublikowano

bo moderowanie takie dość rzetelne, to nie jest prosta sprawa. tak mi się wydaje,

Opublikowano

Jakbym tak był moderatorem 🤔 kuźwa przydało by mi się, mam kilku oponentów 😎 

Opublikowano
22 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Taki zetorki ile razy odchodził 😁

A ja się cieszę że w końcu wrócił. Tak samo cieszę się że Konteno wrócił, a jak widzę że jednak wziął sie trochę za siebie i w świat trochę ruszył, i gospodarkę rozwija to już w ogóle jestem zadowolony

Jeszcze żeby thomas2135 wrócił...

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, pafnucy napisał:

w czym problem? zgłoś się.

Jakos nigdy do władzy się nie pchalem 😋

Opublikowano

dziękuję

a Konteno znowu usunął.

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

A ja się cieszę że w końcu wrócił. Tak samo cieszę się że Konteno wrócił, a jak widzę że jednak wziął sie trochę za siebie i w świat trochę ruszył, i gospodarkę rozwija to już w ogóle jestem zadowolony

Jeszcze żeby thomas2135 wrócił...

Opublikowano
17 minut temu, młotek29 napisał:

Aż tak trudno zrozumieć? Dziś info dopiero żeby nie robić cyrku tutaj. To nie jest miejsce do tego. 

Jakiego cyrku nie robić? to ktoś w sumie znany odchodzi do wieczności z tego forum, kim ty właściwie jesteś by nam starym użytkownikom mówić co jest cyrkiem? to po jaką cholerę wchodzisz do różnych tematów i każesz się uspokoić, skoro to nie miejsce na tego typu powiadomienia, już nie powtórzę za tobą że to cyrk. 

Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał:

gdzieś był jak Cię nie było🤔

a któż Ci tak podpadł ? masz teczki?😀

Nie mam teczek, a na co mnie to 😊

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

Konteno znowu usunął.

No właśnie tak wpisywalem jego Nick i coś mi nie szło, aż zacząłem temat do tyłu przegladac jak on ten nick ma. Znów ktoś go obraził??? 

Przed chwilą, radekz200 napisał:

Trzeba by było się extrabyka spytać czy to prawda 🤔

O właśnie, i jeszcze żeby @extrabyk się udzielał tak jak kiedyś, a nie raz na ruski rok...

Opublikowano (edytowane)

czy ja wiem? przy zdjęciu Anny Baziukowej tak dość znienacka. któryś powiedział o narzekaczu. może przez to?

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v