Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, sumek666 napisał:

Łorawiok nie ukrywjesz się na tym forum. Jedno potknięcie i możesz nowe konto zakładać.

Wez go kurna kopni w dekiel 

Opublikowano

Noe prawda, jak jestem to już jedna osoba używa😁

A po za tym czuj się wyróżniony, jak taki łosoś płynący pod prąd , każdy Cię zobaczy.😁

Opublikowano
1 godzinę temu, ogarek napisał:

Wez go kurna kopni w dekiel 

spokojnie ...  bo nie ma o co się kłócić 

42 minuty temu, Strongman napisał:

Jak w tamtym tygodniu byłem w stolicy to nikt tam już gotówki nie używa,tylko płacą kartą lub telefonem, czułem się jak bym był nie z tej epoki.

to ja się odwrotnie czuje jak nie idzie kartą płacić .... jedziesz na parking a tu 2 zł a skąd masz mieć ? bankomat daje tylko 50  zwyż 

Opublikowano
13 godzin temu, bratrolnika napisał:

jak jedna ośka taka a druga inna to pewnie coś kombinowane masz, d44 miała hamowane obie osie, kwadratowe

Tyle że to 1 jedna przyczepa w której to spotykam

Opublikowano
2 godziny temu, Strongman napisał:

I znowu wieje,dawno nie wiało.Jak w tamtym tygodniu byłem w stolicy to nikt tam już gotówki nie używa,tylko płacą kartą lub telefonem, czułem się jak bym był nie z tej epoki.

Nie tak dawno byłem w knajpie w Wawie, tak samo gość od razu nabiał kwotę na urządzonko, a ja mówię "hola hola, ja gotówką płacę" zdziwiony chłop był. Też się tak poczułem jak ty. Minimum 10 lat za murzynami, jesteśmy. I minimum 100 przed tymi kretynami, co uwielbiają płacenie kartą. ;)

Opublikowano

Jak do tego dopuściłeś?😀

2,5 plus, w nocy trochę targało drzewami. Teraz wiatr osłabł.

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj wieje jeszcze mocniej niż wczoraj, nie pada,Kartę do płacenia mam bo teraz ta zmiana na rachunki firmowe z subkontem i dali ale nigdy nie używałem, zresztą takie pieniądze na koncie to tylko cyferki,ale tak trzymać w garści 10tyś to cieszy jakoś, a na koncie jakoś mniej,choć to samo.

Nawet płacenie za nawozy przelewem to tak się nie czuje ze się wydaje,jak by miał gotówko od razu zapłacić.

Edytowane przez Strongman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v