Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

On tam gdzies z Twoich stron 

Nawijkę miał niezłą, ale sensownie doradzić też umiał. Ogólnie kilka ciekawych rzeczy podpowiedział, więc ma to na plus. 

Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

nikt nie wygania. ciepło , to i przed kościołem się postoi.

nie u mnie kościół na wysokim wzniesieniu mocny wiatr , pada 6 stopni zamarzł bym ... chyba żebyś się zemną napił ? odkażanie + opłatek płyny, dzielnie się kieliszkiem same dobre uczynki 

Opublikowano

no nie wiem jak to wytłumaczyć... no nie wypada po prostu. a zresztą jak wrócić z pasterki? samochodem wracam.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, pafnucy napisał:

no nie wypada po prostu

wypada ksiądz wali z kielicha nawet się z tym nie kryje 

4 minuty temu, pafnucy napisał:

a zresztą jak wrócić z pasterki? samochodem wracam.

aha to już jest argument a zona mobilna ?

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Rowerem 🤔

to lepiej autem nie dość ze cię przewieje zmarzniesz i zmokniesz to i tak prawko stracisz ... 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

ale ja nie ksiądz. B|

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

aha to już jest argument a zona mobilna ?

to lepiej autem nie dość ze cię przewieje zmarzniesz i zmokniesz to i tak prawko stracisz ... 

To ja u siebie jestem policja 🤣

Kiedys na wycieczce rowerowej pokonywaliśmy kilometr na godzinę. Przynajmniej tak wynikało z obliczeń. Ale ochlani i upaleni jak lokomotywy 🤣

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

I co wy Panowie na jego temat powiecie, ma pojęcie? 

Z tego co widze po jego filmach, to cos tam wie, prowadzę rzepak z jego filmami no i narazie nie moge narzekać.  Handlowiec co mi sprzedaje nawozy i śor jest zalamany. Nie wierzył ze u mnie sie rzepak uda.

Opublikowano (edytowane)

cza jechać na pasterkę.

do jutra!

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

jedno z drugim na pewno spasowało ? 

Spasowało. Jechało się elegancko dopóki nie wkręciłem sobie ze jak ja taki pijany mogę jechać rowerem, przecież powinienem całą droga jechać. No i już ta podróż tak nie przebiegała jak do tej pory 🤔 później zaczęło mi się mocno ciemno robić, to do swojej zadzwoniłem żeby wyszła na drogę i jakieś ognisko rozpaliła. Wyszła zaświeciła lampkę i wtedy dzida. Przejechałem pomiędzy dwoma ciągnikami, zaparkowałem rower i po ścianie przyszedłem do domu 🤔

4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Z tego co widze po jego filmach, to cos tam wie, prowadzę rzepak z jego filmami no i narazie nie moge narzekać.  Handlowiec co mi sprzedaje nawozy i śor jest zalamany. Nie wierzył ze u mnie sie rzepak uda.

Haha, ale spójrz z innej strony. Nie naciągacz 

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

ilu ludzi może być w kościele ?? 

Mało 1 na 15m2, ale u nas było dużo 😎

Opublikowano
6 minut temu, pafnucy napisał:

cza jechać na pasterkę.

do jutra!

A ja właśnie wróciłem 😉 u nas dwie w tym roku o 22 i 24 

Opublikowano

A nie wiem, ksiądz coś tam mówił żeby nie zaniedbywac spowiedźi, ale ja nie byłem 

Opublikowano
10 minut temu, Roman176 napisał:

% + palenie =🤮   ja tak mam

Różnie to bywa, niekiedy to i po samym alko beltalem. Kiedyś się nafukalem jak stary borsuk na jakimś ognisku to potem rzygałem jak kot, ale śmiać mi się chciało jak pies to konsumował 🤣 

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

ksiądz coś tam mówił żeby nie zaniedbywac spowiedźi, ale ja nie byłem 

Masz racje szkoda czasu A skoro Bóg jest wszystko wiedzący to i tak zna twoje grzechy , wiec pośrednik jest niepotrzebny 

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v