Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kamilmkm napisał:

to u mnie finansowanie fabryczne CNH 2 lata temu kosztowało dodatkowo tylko 2900zł jednorazowej wpłaty przy zakupie, a kwota do spłaty na raty 18 miesięcy 0%. Także całkowity koszt kredytu to właśnie te 2900zł plus oczywiście obowiązkowe ubezpieczenie AC.

Także w banku na pewno nic lepszego by nie znalazł.

u mnie zdecydowanie dłuższy czas spłaty

Opublikowano
2 godziny temu, Lukasz041514 napisał:

Case luxum 110 - 227 netto, 

masey 5709s - 233 netto 

ceny do minimalnej negocjacji, ktoś kupował ostatnio podobne ciągniki ? 

możesz napisac specyfikacje tego MF 5709s?

Na MF 5710 dyna4 około 200netto
hydraulika 100l
3wyjscia hydr+ociekacze
opony 540R38
klima
pneumatyczny fotel+fotelik pasażera
amortyzowana kabina
brak amortyzowanej osi

Opublikowano
1 godzinę temu, axe300 napisał:

możesz napisac specyfikacje tego MF 5709s?

Na MF 5710 dyna4 około 200netto
hydraulika 100l
3wyjscia hydr+ociekacze
opony 540R38
klima
pneumatyczny fotel+fotelik pasażera
amortyzowana kabina
brak amortyzowanej osi

– Silnik4,4l.Omocy95KM
– Przekładnia Dyna 4 16X16
– Rewers elektrohydrauliczny, mokre sprzęgło
– Dwieparywyjśćhydraulicznych
– Koła 440/65R28 przód felgi spawane
– Koła540/65R38tyłfelgispawane
– Klimatyzacja
– EHR tylnego podnośnika
– WałekWOM540/540e/1000
– Przedniebłotniki
– Tylnebłotnikiszerokie2,28m
SterowaniezbłotnikawałkiemWOMipodnośnikiem
– Sprzęgło w hamulcu
– Zaczepy:Pitonfix,belkapolowa,automatnadrabince,CBM3kat.

Opublikowano

m5091 169tys wycena dla malopolski klimatyzacja, obciazniki, fotel pneumatyczny, pneumatyka do przyczep +2tys oswietlenie led, 7 tys przedni tuz z wyjsciem hydraulicznym

Opublikowano
18 godzin temu, przemek28_28 napisał:

JD nie są lekkie ale cena masakra 6 lat bedzie w sierpniu jak kupiłem 6100RC i dałem 216 netto...... 

Tak chodziło mi o kubote nie zaktualizowałem strony i byłem kilka postów do tyłu💤

Opublikowano

Jak 2 lata temu kupowałem NH TD85 to także się interesowałem Kubotą 96KM (nie pamiętam już modelu ale chyba właśnie m5091) to była jeszcze końcówka poprzedniej serii. Ciągniczek bardzo fajny, zgrabny i bardzo się mi podobał, ale ja miałem we wniosku MR zakup do 95KM, a Kubota w dowodzie ma właśnie 96KM i musiałbym zmiany robić... Dodatkowo cena 160tyś netto także trochę mój budżet przekraczała i zdecydowałem się ostatecznie na NH. Ale właśnie Kubota zrobiła na mnie bardzo dobrze wrażenie. I w standardowej wersji praktycznie mamy już wszystko w wyposażeniu, a nie jak w innych markach robi się 20-30% więcej do zapłaty względem podstawy. Jeszcze plus za gwarancję 3 letnią, tylko znów opinie ludzi na temat serwisu słabe...

Opublikowano

Tak się mi jeszcze przypomniało... Zwracajcie uwagę na charakterystyki silnika. Bo np Kubota ma 96KM ale przy 2500 czy 2600 obrotów. Dlatego nie sugerujcie się mocą max bo rzadko z niej będziemy korzystać. Porównujcie momenty obrotowe i przy jakich obrotach jest on dostępny. I tak porównując NH z 85KM do Kuboty 96KM mamy bardzo podobny moment obrotowy. Ja kupiłem TD85 i w sumie jestem zadowolony z ciągnika, ale też ma kilka minusów i dziś wolałbym dołożyć i wybrałbym co innego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
  • Dodaj nową pozycję...
v