Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@bartek993 przeszła era wysokiego standartu, w BMW tak samo, albo masz golasa z 4.4 albo full z 1.6 nie ma pakietów wyposażenia, wyszstko pod klienta, po co 3 prędkości wałka kiedy ciągnik do roboty przy maszynach biernych, albo obciążnik z przodu do tura, pełzaki kiedy nie potrzeba, albo fotel pneumatyczny jak i tak pracownik będzie jeździł 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

@kibix Mf 5711s miękka os kabina 4 pary w tym 2 elektrozaworów podłokietnik z multi padem i joystick dyna 6 przedni tuz opony 540/38 tył 440/28 przód pełna automatyka skrzyni pompa 100l 269 netto Natomiast teraz na valtre N 104 ponoć jest promocja miękka os kabina 4 pary mechaniczne hydrauliki pompa 90l opony 540 tyl 450 przód skrzynia h5 z pełzakami 30x30. 3 prędkości wom przedni tuz grzałka w bloku 270 netto

Opublikowano
Dnia 28.02.2020 o 00:48, Jaro102 napisał:

@kibix Mf 5711s miękka os kabina 4 pary w tym 2 elektrozaworów podłokietnik z multi padem i joystick dyna 6 przedni tuz opony 540/38 tył 440/28 przód pełna automatyka skrzyni pompa 100l 269 netto Natomiast teraz na valtre N 104 ponoć jest promocja miękka os kabina 4 pary mechaniczne hydrauliki pompa 90l opony 540 tyl 450 przód skrzynia h5 z pełzakami 30x30. 3 prędkości wom przedni tuz grzałka w bloku 270 netto

Ten sam MF co opisujesz minus przedni tuz za 250 netto .

Opublikowano

Jaki diler? 

Jedyna racjonalna wymówka to Brexit.

T6 i T7/Puma są produkowane w Anglii. Nie wiadomo jak będzie z cłem na angielskie produkty. Ale to najprędzej od 2021 roku. Do końca tego roku jest po staremu.

Opublikowano

New Holand T5.95 DC 99KM- skrzynia 24/24, rewers elektrohydrauliczny, klimatyzacja, EHR, rocznik 2020- 228 tys zł brutto, cena wstępna do negocjacji, ktos dostał podobna ofertę ? Dla mnie facet na głowę upadł dając taka cenę powiem szczerze

Opublikowano
3 godziny temu, Bartek933 napisał:

Ja za T5.85 dostałem wycenę 175netto. Też 24/24 ehr, wzmocniona oś,zawory między osiowe jak dobrze pamiętam, obciążniki tył i węższe opony. Ogólnie jedź do case, taniej Ci wyjdzie

Cena po negocjacjach czy wstępna oferta do negocjacji ? 

dzis dostałem ofertę na zetora proxima 100HSX 96 KM ( mokre sprzęgło , EHR, rozdzielacz 3 sekcyjny, siedzenie pneumatyczne klimatyzacja ) 188300 netto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
  • Dodaj nową pozycję...
v