Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu założyli kagańce ekologom nie będą mogli o tak sobie wejść na gospodarstwo i zabierać zwierzęta jak to robili do tej pory jedynie Inspektor Weterynarii . Nie będą bronić dzików w końcu ruszy odstrzał dzika .

Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał:

W końcu założyli kagańce ekologom nie będą mogli o tak sobie wejść na gospodarstwo i zabierać zwierzęta jak to robili do tej pory jedynie Inspektor Weterynarii . Nie będą bronić dzików w końcu ruszy odstrzał dzika .

to dopiero była dyskusja w Sejmie,do ustawy jeszcze daleko

Opublikowano

Dokładnie, nie słyszałeś nieraz trzeba interweniować natychmiast  a nie czekać za weterynarią, a co będzie jak bedziesz głodził świnkę a weterynarz odmówi interwencji ekologą.. Ciekawe jak zapierdole widłami ekologa to co mi zrobią??? w końcu bez nakazu prokuratora mi się włamują na posesje kradna mienie.??

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, kanalia36 napisał:

Dokładnie, nie słyszałeś nieraz trzeba interweniować natychmiast  a nie czekać za weterynarią, a co będzie jak bedziesz głodził świnkę a weterynarz odmówi interwencji ekologą.. Ciekawe jak zapierdole widłami ekologa to co mi zrobią??? w końcu bez nakazu prokuratora mi się włamują na posesje kradna mienie.??

To tylko szczekanie ekologów bo co kurna będzie robił jak pozbawią ich praw , szczekają teraz ale wybory w maju A Duda  popiera ta ustawę , po drugie ruszą małe ubojnie w rolnictwie to muszą zamknąć ekologów .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Obecna ustawa łamie konstytucje. Dlaczego jakiś ekolog bez niczego może łazić Ci po posesji i zabierać mienie??? takiego uprawnienia niema nawet policja, kuxwa to ja wbijam na chatę do Biernackiego i zrobie mu przeszukanie mam podejrzenia ze nie karmi rybek w akwarium.))))

Opublikowano (edytowane)

@kanalia36, Ty wszystkich gości witasz widłami czy tylko tych nieproszonych? Zabić byś mógł jedynie w ramach obrony własnej w wypadku, gdy ekolog ostro Cię zaatakuje fizycznie. Organizacje ekologiczne jednak często mają zachodni kapitał więc tak czy siak poszedłbyś siedzieć, świnie "zabiorą" zieloni do pośrednika, a pośrednik zawiezie je do rzeźni. :)

Edytowane przez Piegus
Opublikowano

Nie do końca mam prawo w ramach samopomocy bronić swojego mienia przed kradzieżą. Skoro się ktoś włamuje i wyprowadza mienie to kradnie. nie moge tylko umyslnie go dziabnąć widłami ale podczas szarpaniny przypadkowo to już inna sprawa)))))))

Opublikowano

Jakbyś dorwał takiego ekologa to musieliby mu DNA pobrać w celu stwierdzenia tożsamości. Byłby tak podziabany widłami, że z badań by wynikło, że był pół świnią, pół człowiekiem.

Opublikowano
2 godziny temu, DRIPOL napisał:

Tak tyle płaciłem ,a u was jaka cena ?

wyzyskiwacz))) na stos z nim!!!!!!:D

Opublikowano
2 minuty temu, kopin napisał:

Szkoda dziadka,no i szkoda że tych dzików jakaś rusin ostaszewska albo inny wajrak nie karmił

A już mowa o dzikach to tu ciekawe zjawisko .... Co jak co ale nagonka wyszła im super B|

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, mikcom20 napisał:

świnie już chyba nie podrożeją, Jak amerykańskie pojadą do Chin

Powiedz mi tak ile jest tak naprawdę  Polskich świń , od Polskiego rolnika , NIE z hodowli Duńskich i typ ? .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
    • Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v