Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

to śmiało dzwoń 😏 na początku powiedz że twój dziadek służył w wermachcie ,to pomoże ich przekonać

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Teraz to cala branza spieta jak baranie jaja.😁jak ci sie uda po 16 za o opylic to nawet kanalja stanie w kolejce po cielaki

30 minut temu, karolr2 napisał:

No mam kontakt na ubojnie tylko kto zadzwoni?

Nie panikuj tam same polaki i ukraince to ktos przetlumaczy szefowi o zblizajacych sie miljonach bydla z polski

Opublikowano

czy ktoś z was kupuje albo używa w chodowli bydla antybiotyki w bankach 5 litrowych? Albo kupuje specjalnie chore cielaki po 300 zł bo tańsze? Takie herezje słyszałem w radiu pr 3 wczoraj . Pytam się bo w tej audycji dzwonili ludzie którzy mieszkają na wsi ale nie mają gospodarstw ale widzieli takie życzy u swoich " znajomych" sąsiadów. Takiej nagonki na rolników dawno już nie slyszalem. Ciekaw jestem czy ci ludzie są naprawdę tacy głupi czy to zieloni? 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, karolr2 napisał:

Spokojnie  może tu się ktoś znajdzie co zna język A jak nie to sobie kogoś ogarnę. 

Powiedz że nazywasz się mc .donald tusk to za żywca dadzą tobie po 4 euro

Edytowane przez marijusz
Opublikowano
2 minuty temu, Gigus napisał:

czy ktoś z was kupuje albo używa w chodowli bydla antybiotyki w bankach 5 litrowych? Albo kupuje specjalnie chore cielaki po 300 zł bo tańsze? Takie herezje słyszałem w radiu pr 3 wczoraj . Pytam się bo w tej audycji dzwonili ludzie którzy mieszkają na wsi ale nie mają gospodarstw ale widzieli takie życzy u swoich " znajomych" sąsiadów. Takiej nagonki na rolników dawno już nie slyszalem. Ciekaw jestem czy ci ludzie są naprawdę tacy głupi czy to zieloni? 

Ostatnie podskoki zielonych.troche po d*pie dostali na komisjach rolnictwa.

Opublikowano
przemek28_28 napisał:

7 godzin temu, DANDYS napisał:

morion dzięki jutro zobaczę Kanalia, wiem to podstawa porządny wet, najpierw zbada i znajdzie przyczynę a później leczy a nie na widzimisiu Kali Kupilem diaar stop, słyszałeś coś o tym, bo tamto wątpię że gdzieś kupię od ręki Dzięki wszystkim za pomoc, dobrej nocki 🙋‍♂️

A do mleka nie dałeś przypadkiem kurzego jajka?

Nie, takich mikstur nie daje,

beata12596 napisał:

12 godzin temu, DANDYS napisał:

morion dzięki jutro zobaczę Kanalia, wiem to podstawa porządny wet, najpierw zbada i znajdzie przyczynę a później leczy a nie na widzimisiu Kali Kupilem diaar stop, słyszałeś coś o tym, bo tamto wątpię że gdzieś kupię od ręki Dzięki wszystkim za pomoc, dobrej nocki 🙋‍♂️

I jak tam dzisiaj się przedstawia sytuacja ? Jest poprawa czy nie bardzo?

Nie bardzo, wymeczyl z litr mleka rano i leży

Opublikowano
3 godziny temu, Taurus83 napisał:

Połowa z tych 18 pisała w temacie ceny bydła  ;) kanalia to na bank trol szefa i płacąi mu za prowokowanie do dyskusji  ;)

Screenshot_20200114-095044_Facebook.jpg

Yacenty gdzie moje wynagrodzenie!!!!!!!!! kurde ja zaczne pobierać 10 zł za każdy post.  

Jak nie zapłacicie nie będe pisał)))))

Opublikowano

U mnie jak cielak miał biegunkę , a w niej spore ilości krwi , wet kazał nie podawać jemu mleka tylko go nadawadniać elektrolitami. Podawałam jemu cztery , pięć razy dziennie te elektrolity , gotowałam ryż, który blendowałam , do tego dodawałam dwa żółtka i trochę rozcieńczałam wodą, żeby łatwiej połykał i taki trochę rzadszy kleik wlewałam jemu po trochę butelką. W takich sytuacjach człowiek łapie się wszelkich sposobów, a te na pewno jemu nie zaszkodzą. Powodzenia.

Opublikowano
5 minut temu, kanalia36 napisał:

Yacenty gdzie moje wynagrodzenie!!!!!!!!! kurde ja zaczne pobierać 10 zł za każdy post.  

Jak nie zapłacicie nie będe pisał)))))

taaa ! już ... ! na świniach kasy nima to na komentarzach chcesz się dorobić ? 🤣

• Haha 1
Opublikowano

A jak ogłaszam licytacje albo agrofooto zapłaci za komentarze albo np. wy za moje milczenie))) 100 zł wpłacicie na moje konto i przez tydzień nawet złamanego przecinka na tym forum nie napisze))))

Opublikowano

spoko ja ci do zdanie przypomne jeszcze))) 

Widzicie ludzie nie chce ale musze pisać na tym forum)))

Opublikowano
Rolnik7343 napisał:

Eee bez ciebie to bedzie za nudno na forum :D

to wtedy tyranek będzie pisał 😎

Opublikowano
1 godzinę temu, Gigus napisał:

https://www.polskieradio.pl/9/302/Artykul/2433803,Czy-staram-sie-ograniczac-jedzenie-miesa

Po lewej stronie macie audio, jeżeli kogoś interesuje. 

Opublikowano

Jaka cena bydła doszły mnie słuchy o obniżkach że dwa razy spadły po 25groszy na żywo czyli w sumie o 50 i dziś na żywo za ładnego ncb propozycja 7brutro ktoś coś potwierdzi czy jakiś wymysł handlarza 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v