Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

bo on wpisuje sie w strategie PIS i likwidacje rolnictwa ,, tu gdzie jest rzysko bedzie san fransisko '' to mu przyznali :D

Panie proszę przesłuchać jeszcze raz te nute i poprawić cytat 😁

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tuńczyk napisał:

Komizo stare komunistyczne moyślenie jak coś nie po mojemu to gęba w kubeł,a chciałbym wierzyć że nie korzystasz z dotacji i t.d. prow  itd ale jakoś nie mogę ,niektórzy młodzi mogą nie pamięć więc przypomnę ceny z przed 10 lat temu ropa 5,98 saletra1200/1400 mocznik1700 npk ponad2000 dokładnie nie pamiętam jak dla kogoś to pare groszy to jesteśmy bardzo bogaci

Nie wiem o co ci chodzi. Sam napisałeś, że PiS rozdaje ci pieniądze a poprzednicy nie dawali. No to odpisałem, że ok. Bierz i siedź cicho. Prow dostałem właśnie za poprzedników, było dużo prościej. A dopłat rozumiem za Po nie dostawales a teraz PiS wyrównał z niemieckimi i dostajesz. Kto tu myśli jak komuch?

Edytowane przez komizmo
Opublikowano

Nie pisałem że dla mnie tylko ogólnie, dzieci za dorosłe na 500 ,więc za jednych i drugich figa,szkoda się spierać bo zarówno ja ,Ty i wszyscy tu zebrani zapiepszamy na cwaniaków 

• Like 1
Opublikowano
16 godzin temu, przemek28_28 napisał:

Do wojny. Raz na 30-40 lat była zawsze wojna w historii która czyściła stado z odmętów😂😂😂

Zamiast wojny będzie teraz szczepionka

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, tajwan1986 napisał:

gdzie te wojny były raz na 30-40 lat?chyba tylko u nas, bo w wielu krajach mało kiedy jakaś wojenka była i żyją.uważasz że ludobójstwo które miało miejsce np na II wojnie światowej to czyszczenie? obozy koncentracyjne to czyszczenie? mordowanie Polaków przez banderowców to po Twojemu czyszczenie?nie chciałbym tego przeżywać co ci ludzie przeżywali i zapewne Ty też byś nie chciał.trochę szacunku do tych co polegli na wojnie a nie smieszkować próbujesz

nawozy jak nawozy kiedyś były tańsze, ale co było kiedyś droższe niż teraz?ropa może i była pare groszy tańsza albo i nie była, a nawet jak była to nie dużo w porównaniu do wzrostu innych cen czy wynagrodzeń

Tajwan odpisze Ci tylko tak: pamiętasz tylko o II wojnie, a historia liczy więcej niż 6 lat. Polacy tez maja kilka akcji za uszami.

Opublikowano
6 godzin temu, casefarmer napisał:

Przepraszam że nie w temacie (rozmowy o wszystkim oprócz cen bydła) , mam propozycje na 10 szt hf 7.20 brutto. Dobra cena?

Jak mało mięsa na nim to dobra dla Ciebie. Jak dużo to dla handlarza 😄

Opublikowano
Dnia 15.11.2020 o 20:04, przemek28_28 napisał:
15 godzin temu, przemek28_28 napisał:

Tajwan odpisze Ci tylko tak: pamiętasz tylko o II wojnie, a historia liczy więcej niż 6 lat. Polacy tez maja kilka akcji za uszami.

aha i juz można żartować z mordowania ludzi bo niby Polacy też mają za uszami. tym się usprawiedliwiasz?o jakich 6 latach piszesz? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v