Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, Ursus932 napisał:

Panie Tomaszu ale ja się praktycznie z wszystkim zgadzam co napisałeś 👍, prócz tego że nie ma wirusa 😉 

Wirus jest tylko że jest to wirus który był z nami od stworzenia świata i jest to zwykła grypa. Ale rządy rozdmuchując zwykle przeziębienia straszą ludzi i robią na tym niezły interes 

Edytowane przez tomaszmab
Opublikowano
19 minut temu, zkordalski napisał:

Nie wiem jak u was ale u nas byczki 3tygodnioewe różne można wyrwać za 300zl w pkiecie większym jak na sztuki pojedyncze 450

Teraz to by nakupil,nie jeden sprzedajacy martwi sie czy ktos kupi.Jeszcze byczek w kolorze to pojdzie ale jalowka kolor czy  czarno biale obydwie plci-juz tak pieknie nie ma.

Opublikowano
31 minut temu, przemek28_28 napisał:

Masz wpier.....😂😂😂😂

Czytam ta szarpaninę na forum to jak powiedział kiedyś Bismarck: Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą. Zamiast sie jednoczyć jak robili to nasi dziadkowie kiedy bronili ojczyzny to my się szarpiemy kto ma racje. A prawda taka ze w dupe dostaną wszyscy nawet ci co bydła nie mają, oraz ci co nie mają gospodarstw a pracują w branżach połączonych z rolnictwem typu pasze itp. Bo jak bydło jebnie to pszenzyto nie bedzie po 700+ tylko po 250-300+

jednak głuchy jestem :(

@zkordalski dziś za tygodniowego cielaka 700zł, wczoraj o 20 wystawiony

Opublikowano
10 godzin temu, Ursus932 napisał:

A ten tego Elvis też pewnie żyje 

Żyje i ma się dobrze, ale w tej chwili symuluje i leży pod respiratorem, a jak będzie trzeba to się i pochować da. 😄

Opublikowano
Bananek napisał:

dzarjan8111 napisał:

Co do Rydzyka i różnych organizacji działających przeciwko 5 Kaczyńskiego. Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. Tyle w temacie

bo nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg.

Z tego co wiem w twoim regionie też jest organizowany wyjazd

Opublikowano
13 godzin temu, tomaszmab napisał:

Wirus jest tylko że jest to wirus który był z nami od stworzenia świata i jest to zwykła grypa. Ale rządy rozdmuchując zwykle przeziębienia straszą ludzi i robią na tym niezły interes 

jak juz to przechorujesz to wtedy sie wypowiadaj czlowieczku

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, szmergiel napisał:

jak juz to przechorujesz to wtedy sie wypowiadaj czlowieczku

Byłem właśnie chory z tydzień temu.. Co roku mnie łapie ten cyrk koronka jak na 60tce bez kabiny w wiatr i deszcz przemokne. Dzień gorączki, na drugi dzień nos zatkany. Trzeci dzień już lepiej. Na czwarty znowu na c 360 i orka!!! Potem cały rok z głowy bo człowiek zahartowany. Te testy tak samo to ściema i tyle. One pokazują wszystkie wirusy a nie ten akurat. Oglądaj więcej TV. Teraz chociaż wszyscy do tej samej bramki grają oszuści a Janusze się boją bo o to im chodzi!!! Już nie wspomnę że mojej babce wykryli koronawirusa a ma 90 lat i jest w szpitalu. Od lat ma podawana krew i akurat znów pojechała do szpitala.Cyrk na kołach. Babcia zdrowa nawet kataru nie ma haha!!! 

Opublikowano

a czego Ty słuchasz że masz takie odmienne i trzeźwe spojrzenie na wszystko?

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, pafnucy napisał:

a czego Ty słuchasz że masz takie odmienne i trzeźwe spojrzenie na wszystko?

Nie oglądam TV głównego nurtu opłaconych przez rządy  a czytam i oglądam wiadomości z niezależnych telewizji.  Wypowiedzi wirusologow i epidemiologow którzy są oczywiście szkalowani przez system bo się nie podporządkowuja. Jedyny program TVP gdzie ostatnio była debata na temat świra to u Pospieszalskiego "Warto rozmawiać" jak publicysta zaoral lekarzy itp. Oglądajcie więcej kłamstw i manipulacji propagandowej TV!! Niedługo będzie lepiej się zesrac w majtki w autobusie niż zakaszlać.. Przede wszystkim mam prawo wyboru co chce oglądać a nie włączać TV i słuchać tego Co Oni chcą mi narzucić!!! 

Opublikowano
Dnia 10.10.2020 o 09:52, tomaszmab napisał:

To nie są brednie. Tylko to jest jego wystąpienie. To samo niedawno mówił Bill Gates czyli szef WHO. A już szykuje przecież nam szczepienia. Podaje Ci żywy dowód a i tak go odrzucasz. Nie widzisz do czego wszystko prowadzi. Działania rządu w związku z kovidem idą w stronę ubustwa Polaków i zabijania obłożnie chorych bo są pozbawieni opieki medycznej. Piątka dla zwierząt to też zamierzone działanie w celu zabicia rolnictwa. Tylko głupiec tego nie widzi. Niedlugo ludzie będą umierać z głodu a nie na jakiegos wirusaświrusa który jest zwykła grypą. Ślepy jesteś i tyle bo nie chcesz widzieć zła które nas osacza. Nie obrażaj się ale poprostu tak jest 

nie wiem co bierzesz ale bierz mniej.a co Ty jesteś jasnowidz Jackowski?w jakim kraju działania rządów w związku z tą grypą są inne?wszędzie są podobne, czyli ograniczenia i mniejszy dostęp do opieki medycznej.ta piątka Kłamczyńskiego to jest nic innego jak ograniczanie ilości sztuk bydla czy drobiu w kraju,gdyz u nas jest tego dużo i jesteśmy w czołówce państw z największą produkcją bydła czy drobi i niektórym się to nie podoba, więc pociągają za odpowiedni sznurek żeby to zmienic,taka jak było to ze świniami czy nawet z połowami ryb na Bałtyku, ale nie ma to związku z koronoświrusem.i zapewniam Cie w Polsce z głodu nikt nie umrze 

16 godzin temu, tomaszmab napisał:

Mnie to nie dziwi co mówisz bo już się przyzwyczaiłem do tego że większość ludzi są ślepi na to co się dzieje. Tysiąc dowodów Ci podam że to kłamstwo to i tak nie uwierzysz. Bo Wy poprostu nie chcecie widzieć tego zła, ludzie to wypierają i tyle bo się na to nie chcą zgodzić. Ale prawda jest jaka jest czy nam się to podoba czy nie. Pamiętasz jak rok temu mnie jechali z każdej strony jak mówiłeś ze niedługo jak pierdyknie system to miastowi będą na wieś uciekać i przyjdą do rolnika aby im dał chleba. Długo nie trzeba było czekać. Po dwóch miesiącach zaczął się świrus i w sklepach panika , warzyw i owoców, mąki ani makaronów i ziemniaków oraz mleka nie było na półkach. Ludzie dzwonili do rolników i kupowali ziemniaki. Zapomniało się co? A teraz miastowi znów na rolnika plują że znecaja się na zwierzętami itp. Niedlugo będzie tak upadek systemu że naprawdę w sklepach będzie brakować. Zobaczycie!!!! Bo to wszystko są celowe działania. A potem będzie wojna!!! Zobaczysz. 😉👍

gdzie ta wojna będzie?kto z kim będzie walczył?w jakim kraju przewidujesz bo ten covid jest wszędzie.o ile zakładamy się że nie będzie u nas wojny?wojny są na w rożnych regionach świata dzisiaj i co tamci ludzie mają sobie myśleć?

Opublikowano (edytowane)

@tajwan1986 Tobie już nie będę nic tłumaczył. Wrzuciłem Ci film gdzie Rockefeller (ma w rękach bank centralny USA i całego Świata) mówi o zmniejszeniu populacji na świecie itp a Ty i tak nie uwierzyłes. Będzie wojna światowa bo to do tego dąży. Podobny kryzys był przed 1 i 2 wojna światowa. Tak Bankierzy doprowadzaja do wojny. Najśmieszniejsze jest to że ja daje więcej prawdy w jednym zdaniu niż wszystkie telewizję przez ostatnie 10 lat a ludzie mi mówią co ja palę. Bankierzy muszą zerestowac system bo to już pęka w swach. Po to klamliwy kowidek. Wszystko oparte o kredyty i sztuczny dodruk pieniądza. Skąd nasz rząd bierze kasę jak więcej wydaje niż zarabia?! 500 plus, 1500 plus, tarcza antykryzysowa, dopłaty do czynszu, bony turystyczne. Po to wymyślili kowidka aby było na co winę zwalić. Obudzcie się!!!

https://pl.m.wikisource.org/wiki/Krach_na_giełdzie/W_przededniu_wojny_światowej

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, pafnucy napisał:

tak z ciekawości. wybudowałeś już schron? 🤔

Jezus Chrystus i Matka Boża moim schronem!!! Jestem niemodnym katolem jak twoi dziadkowie !!!  Tamtymi dziadkami nie dało się tak poniewierac jak nami a internetu i TV nie mieli!!! Masz TV w rękach to jesteś Panem ludzi i dzisiejszy świat i Wy to pokazujecie!!! Ja zresztą też byłem kiedyś taki sam 

Niebawem krach jakiego świat nie widział bo wywołany specjalnie!!! 

Opublikowano
14 minut temu, tomaszmab napisał:

@tajwan1986 Tobie już nie będę nic tłumaczył. Wrzuciłem Ci film gdzie Rockefeller (ma w rękach bank centralny USA i całego Świata) mówi o zmniejszeniu populacji na świecie itp a Ty i tak nie uwierzyłes. Będzie wojna światowa bo to do tego dąży. Podobny kryzys był przed 1 i 2 wojna światowa. Tak Bankierzy doprowadzaja do wojny. Najśmieszniejsze jest to że ja daje więcej prawdy w jednym zdaniu niż wszystkie telewizję przez ostatnie 10 lat a ludzie mi mówią co ja palę. Bankierzy muszą zerestowac system bo to już pęka w swach. Po to klamliwy kowidek. Wszystko oparte o kredyty i sztuczny dodruk pieniądza. Skąd nasz rząd bierze kasę jak więcej wydaje niż zarabia?! 500 plus, 1500 plus, tarcza antykryzysowa, dopłaty do czynszu, bony turystyczne. Po to wymyślili kowidka aby było na co winę zwalić. Obudzcie się!!!

https://pl.m.wikisource.org/wiki/Krach_na_giełdzie/W_przededniu_wojny_światowej

Nie wiedziałem że to kaczuszka wymyślił covid 🤔

Myślałem że piątke dla zwierząt 

Opublikowano
31 minut temu, tajwan1986 napisał:

nie wiem co bierzesz ale bierz mniej.a co Ty jesteś jasnowidz Jackowski?w jakim kraju działania rządów w związku z tą grypą są inne?

w szwecji   . tylko szwecja to inna kultura tam osoby starsze są niepotrzebne , zamiast eutanazji może cowid im sprawe załatwi .

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Ursus932 napisał:

Nie wiedziałem że to kaczuszka wymyślił covid 🤔

A kto tak powiedział. Kaczuszka tylko wypełnia plan rządu światowego i tyle. Masz kolejny dowod. Może najpierw co to jest 

NWO-New World Order czyli na polski Nowy Porządek Świata. Uważany przez wielu za teorie spiskowa gdzie ma być jeden rząd i totalna inwigilacja i dyktatura. Rząd Diabła 

Już powstają anteny 5G do inwigilacji 

A tu słowa Mateusza 

Szanowny panie prezydencie, pani marszałek, Wysoka Izbo. Na naszych oczach wykuwa się „nowy porządek świata”. Świata po koronawirusie– powiedział dziś z mównicy sejmowej premier Mateusz Morawiecki.

11 minut temu, pafnucy napisał:

czyli wystarczy się modlić i już się będzie przygotowanym do wojny?

Uwierzyć w Jezusa , nie bać się, prosić Boga o wybaczenie win, zadośćuczynic krzywdy, martwić się o innych aby nie byli zaskoczeni. Uświadamiać. Modlić się różancem i żyć sakramentami. Dbać o bliskich i bliźnich czyli to co Bóg od nas wymaga każdego dnia nie ważne czy dobrze jest czy źle. Polska stała się słaba bo nas podzielili i zniszczyli Kościół. Doprowadzili do upadku wiary księży itp. O to im chodziło. Naród bez Boga jest narodem bez przyszłości!! 

@Ursus932 masz może jak sam premier to powie to uwierzysz!! Na samym początku filmu!!! I mówi że będzie to miało skutek na kolejne lata!!! Realizują plan 😉

https://youtu.be/l7hp348_3Fo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v