Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ło matko to do utylizacji na zakładzie będziemy dokładać  50 gr za kg?

Z początkiem lipca całkiem realne. Pisiu będzie potrzebować w uj kielbasy wyborczej 

Opublikowano
Berthold napisał:

8 godzin temu, mikcom20 napisał:

kto?

Rw to raczej prawie zawsze O klasa więc gratuluję, u mnie takich stawek nie dają... 

u mnie też nie ale może ktoś jeździ z popsutą wagą

• Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, przemek28_28 napisał:

Czyli koło 1 złoty netto na żywa mniej, dobrze licze?🤔🤔🤔🤔🤔

Trzoda przez tydzień poszła 0,50 w dół i mówią że jeszcze pójdzie 0 50. Na WBC.  To i z byłem poprawy nie będzie. 

Opublikowano
8 minut temu, soltys48 napisał:

jaruś pewno swoje wypchnął i teraz będzie grał na spadki co by tanio kupić....

Jak to swoje gdzieś czytałem że to ....

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

jaruś pewno swoje wypchnął i teraz będzie grał na spadki co by tanio kupić....

Weź człowieku przynajmniej byś napisał coś w temacie. Ja pisze jak jest a Ty na sile szukasz zaczepek. 

Opublikowano
3 minuty temu, ab23 napisał:

Jak to swoje gdzieś czytałem że to ....

Jeszcze by miał Tatowe 🤔

Opublikowano

Jak widać lepiej nic nie pisać na tym forum bo banda hejterów zaraz robi nalot. Czy ktoś napisze ze ida do góry czy idą do dołu to zaraz pisza ze to nie prawda.

Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Jeszcze by miał Tatowe 🤔

tak zaraz dziadkowe... Nie wiedza a pisza. 

Opublikowano
29 minut temu, HF86 napisał:

Przemek 25gr. Ale cena może dojść do - 50 gr

Pytam bo nigdy na wbc nie sprzedawałem i nie zagłębiałem sie nigdy w te liczenia.

dzwonilem dziś do dwóch hf 6-6.20, mieszaniec 6,5-6,7 netto, zależy jakie sztuki

• Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, HF86 napisał:

Ło matko to do utylizacji na zakładzie będziemy dokładać  50 gr za kg?

Z początkiem lipca całkiem realne. Pisiu będzie potrzebować w uj kielbasy wyborczej 

chłopie tak grzecznie pytam po co mieszasz politykę tutaj?co ma jakakolwiek partia polityczna do cen bydła i w jaki sposób jakaś partia polityczna może Ci na przykład zabrać 1 zł z ceny bydlaka na swoje obietnice czy jakie tam kiełbasy masz na myśli.a jak chcesz o polityce popisać to wejd na interię czy inną stronę i tam dawaj upust swoim emocjom fascynacjom politycznym 

• Like 3
Opublikowano

Można i tutaj tylko do tematu o polityce zapraszam 

7 minut temu, tajwan1986 napisał:

chłopie tak grzecznie pytam po co mieszasz politykę tutaj?co ma jakakolwiek partia polityczna do cen bydła i w jaki sposób jakaś partia polityczna może Ci na przykład zabrać 1 zł z ceny bydlaka na swoje obietnice czy jakie tam kiełbasy masz na myśli.a jak chcesz o polityce popisać to wejd na interię czy inną stronę i tam dawaj upust swoim emocjom fascynacjom politycznym 

Opublikowano

Wczoraj pojechalo 8 bydlakow.

4 hf i 4 hf/sm

7 sztuk srednia waga 770kg po 7.4zl 

Jeden niedorostek pobity 600kg 6.8zl

Waga i ceny brutto. 6% skitki  luzaki. Waga sprawdzana na swojej. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v