Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lukasz realnie wyszło 7.5 i 7.35 dla Karola 7.85 coś koło tego przeliczać na żywo . pytanie czy jakiś mistrz handlu tyle by wam z waszej wagi zapłacił? cyferki wbca każdemu inne wyjdą.licz kasę w kieszeni i pasi.

Opublikowano
56 minut temu, HF86 napisał:

Lukasz realnie wyszło 7.5 i 7.35 dla Karola 7.85 coś koło tego przeliczać na żywo . pytanie czy jakiś mistrz handlu tyle by wam z waszej wagi zapłacił? cyferki wbca każdemu inne wyjdą.licz kasę w kieszeni i pasi.

No właśnie. Przeliczalem z pieniędzy ile na żywa wagę. Na żywa po handlarzach za takie jak moje to max 7 brutto w moich stronach. Wcześniej za bardziej pod hfa podchodzące ale nie chude dał na żywa po 6.7. także i tak jestem "zadowolony"

Opublikowano

Sprzedane 31 Marca 10 szt niezłych byczków  Hf ważone pojedynczo i na ogólnej  ceny to 6.5 za najmniejszego za 3 szt średnie 6,8 zł pozostałe 6 szt po 7 zł. Waga średnia ok 775 wiek 22 miesiące potrącenie 7% ceny i wagi brutto.  

IMG_20200324_071054.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
5 godzin temu, karolr2 napisał:

Numer kolczyka jest 

20200316_190144.jpg

Był miał 750 na głodnego. Wiem że mnie oszukali bo naprawdę dał 460 jak możesz to sprawdź to. 

Kolega za czarnobiałego tyle samo kasy co ja że LM 100?%

Skąd masz potwierdzenie że 460?2 nie każdy czarno-biały to typowy hf renifer.12 lat zdaje z wbc i ładnie pociągnięty byk ncb nie różni się często od bebechatego mięsnego 

Opublikowano

Kurde a ja myślałem że to już ncb te z zdjęcia żeś hf prawdziwego nie widział 😁

Opublikowano
10 godzin temu, marijusz napisał:

cyganka mówiła ,że twoje byki warte były więcej!

To Ty się spytaj cygance czy nie masz korona

14 godzin temu, Michał90 napisał:

kto zabrał za taka cene??

A kto tyko biernacki

Opublikowano
5 godzin temu, HF86 napisał:

Skąd masz potwierdzenie że 460?2 nie każdy czarno-biały to typowy hf renifer.12 lat zdaje z wbc i ładnie pociągnięty byk ncb nie różni się często od bebechatego mięsnego 

No mam pisałem że znajomy tam pracuje.

3 godziny temu, AdamRo napisał:

Ładnie podciągnięty hf ma często lepszy wybój niż mięsny z bebechem, różnica tylko w klasie mięsa.

doj**ałeś teraz😂

Wstwiłbym filmik z tym bykiem ale są tam osoby które moze sobie tego nie zycza. Jeżeli ktoś chce to mogę mu na mesengera wysłać i jeśli potrafi wymazać twarze to pozwolę tutaj wstawić 

Opublikowano
11 godzin temu, karolr2 napisał:

Numer kolczyka jest 

20200316_190144.jpg

Był miał 750 na głodnego. Wiem że mnie oszukali bo naprawdę dał 460 jak możesz to sprawdź to. 

Kolega za czarnobiałego tyle samo kasy co ja że LM 100?%

O, widze ze rozliczenie od tych zlodzieji z Kobialek? Rok temu mnie zrobili, pisalem tutaj, ale widze ze nic sie u nich nie zmienilo, dalej jebia jak chca.

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
Dnia 3.04.2020 o 13:51, marb80 napisał:

Sprzedawał ktoś w tym tygodniu do "Słaby" w wielkopolsce jaka cena za HF i mieszance?

Sprzedawałeś już im kiedyś czy pierwsze zaczynasz,? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v