Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
34 minuty temu, Baks00 napisał:

Nazwa filmu  powinna być KU PRZESTRODZE......Jak dla mnie  owacje  na stojąco dla autora reportażu.Mimo to szkoda że  zero konsekwencji.Co dla nie których  to może być  świetny dokument  na naprawdę  dobry  reportaz.........

z miejsca podałbym pogrubioną i powiększoną czcionką nazwę tego handlarza....

Opublikowano

O kurde, jak taka gadke ma wiekszosc handlarzy to nie dziwie sie skad taka licha opinia o handlarzach...

Przeciez gadka to jest na poziomie dziada spod sklepu.

Wiadomo, luzno gadam ze swoimi dostawcami ale to...

Jakbym mial porownac siebie i znajomych ktorzy kupuja bydla to czuje sie przy takiej gadce jak jakis arystokrata w szatach.

Krowa 750kg + 5-5,3+ vat!

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Wiesz co???  Hf 6,65 kolega sprzedał dzisiaj. Na forum padł blady strach... Posty wieją drentwotą... Moderatorzy wysiekli forumowiczów lepiej  niż bohaterowie horrorów z 13go w piątek. Jeśli tego wymagają będę pisał co post o cenie... Ale mam świetną rodzinę i super rozwojową gospodarkę, jeśli któryś z jaśnie państwa uzna że trzeba mnie ujeb... Ć to mam co robić w  życiu... Najbardziej mi żal Sołtysa bo bez niego to forum już nie będzie takie samo.... Czym mam się przejmować lajkami pod nickiem...???  Najpierw przez pół roku wszystko ok. Nikt się nie dowala a potem wszystkich rozstrzelac za niewinność... Nawet Bobienki brakuje i innych... Nie wiem za co ale jak chcą to niech banują ciekawe do czego doprowadzi ta polityka... A wszyscy udają że się nic nie stało i nie ma tematu... Apropos Hf 6,65

• Like 2
Opublikowano

Czemu soltysa nie bedzie ? To madry facet i mowi do rzeczy w przeciwienstwie do innych 

Mam pytanie do nicolasa i innych co chandlowali z Roman Kubus z lodzkiego jak u nich z waga ? Kreca czy sie zgadza ?

• Haha 1
Opublikowano

w naszych stronach grasuje pewien handlarz, każdy rolnik wie że to złodziej nawet on sam się z tym nie kryje ale dlaczego ma klienta ? ano dlatego że gdy wraca do domu daje faktury zonie a zona robi przelewy...

Opublikowano
1 minutę temu, JarekBazydlo napisał:

Z tego co bylo widać sołtys to raczej się obraził na moderatorów że troszkę zapanowali nad wyzywaniem i hejtowaniem na forum i sam przestał pisać.

Sadze, ze zepsuli mu konto jak mi. Mam chyba jakas blokade uposledzona. Przez wiekszosc dnia przy logowaniu wyskakuje, ze moje konto zostalo zablokowane a czasami moge sie logowac.

• Thanks 1
Opublikowano

Właśnie. Nie pozostanmy obojętni... AF to my rolnicy!!! Nie dajmy się jakimś dziwnym zagrywkom... Jadą nas  z każdej strony ARiMR, Mr, punkty skupu, handlarze... a na końcu nasi dobroczyńcy z forum... Za co pytam???  Dlaczego jesteśmy tak traktowani... Szanujecie jeszcze tu kogoś... Hf 6,65 jak chcecie 

3 minuty temu, Cybulek17 napisał:

Mam identycznie jak wy . A po tej akcji to komentarze się czasami pół dnia dodają....

Za komuny powiedziałbym " rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana". Przypuszczam że niektórzy u władzy załatwiają w ten sposób swoje osobiste porachunki z rolnikami z AF co nie powinno mieć miejsca... Moderator powinien zdjąć klapki z oczu... 

• Thanks 1
Opublikowano
53 minuty temu, damianos95 napisał:

Czemu soltysa nie bedzie ? To madry facet i mowi do rzeczy w przeciwienstwie do innych 

Mam pytanie do nicolasa i innych co chandlowali z Roman Kubus z lodzkiego jak u nich z waga ? Kreca czy sie zgadza ?

Jak coś to na priv bo to ktoś niepotrzebny czyta

Opublikowano
12 minut temu, Kentar napisał:

Sadze, ze zepsuli mu konto jak mi. Mam chyba jakas blokade uposledzona. Przez wiekszosc dnia przy logowaniu wyskakuje, ze moje konto zostalo zablokowane a czasami moge sie logowac.

6 minut temu, debrzyna napisał:

@KentarMam to samo Juz mnie szlak trafia I jak tak dalej bedzie to tez spadam

4 minuty temu, Cybulek17 napisał:

Mam identycznie jak wy . A po tej akcji to komentarze się czasami pół dnia dodają....

1 minutę temu, Berthold napisał:

Właśnie. Nie pozostanmy obojętni... AF to my rolnicy!!! Nie dajmy się jakimś dziwnym zagrywkom... Jadą nas  z każdej strony ARiMR, Mr, punkty skupu, handlarze... a na końcu nasi dobroczyńcy z forum... Za co pytam???  Dlaczego jesteśmy tak traktowani... Szanujecie jeszcze tu kogoś... Hf 6,65 jak chcecie 

Nic z tych rzeczy

Część ludzi tak ma. Mi też wyskakuje taki komunikat. 

Jeżeli macie problem z zalogowaniem się proszę o tym napisać w temacie "problemy techniczne"

https://www.agrofoto.pl/forum/topic/39055-problemy-techniczne/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v