Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, HF86 napisał:

Proste wygrywasz walkę w klatce masz cenę wagę i płatność 

Biere go na siebie,na KSW 5000 będę miał logo AF na karku

Edytowane przez bobienko
Opublikowano
13 minut temu, kris148a napisał:

Nie wiem czy dobry temat ale wrzucę tu ; POS, dziś sprzedane 3 sztuki Hf - 819kg - 8 skitki cena netto 6,60 Rw 801 brutto - 8 skitki cena netto 6,80 Hf 767 brutto - 8 skitki cena netto 6.80 Lokalny handlarz.

Kanalia by tego handlarza łopatą w łeb i zakopał w gnoju za te 8%

Opublikowano
4 minuty temu, tomcio124d napisał:

Kto tak dużo ci nawalił?

dziś propozycje:

Foodworks klasa U jałówki 14,30

Ecobeef klasa U Byki 13,80

Handlarz Rypin 8,00 na żywą za limuze

2 minuty temu, AdamRo napisał:

Za byka na pewno taka cena ?

Opublikowano
6 minut temu, tomcio124d napisał:

Kto tak dużo ci nawalił?

dziś propozycje:

Foodworks klasa U jałówki 14,30

Ecobeef klasa U Byki 13,80

Handlarz Rypin 8,00 na żywą za limuze

W Ecobeefie U klasa to najpredzej Utylizacja.

Trzymaj sie z dala. Nie wiem czy preferujesz ostry stosunek ale lubia ostro wy***ac. :)

• Haha 3
Opublikowano

Jeden nabrał od nich 50szt Litwinów to nie chce się na to patrzeć a byki po 2lata a waga średnia może z 550kg i same kości. Miały być takie piękne a miał problem z nimi od samego początku. Najpierw nie chciały jeść potem walka z plucami... I tak cały czas.

tomcio124d napisał:

Mam opinie podzielone 50% wychwalają a drugie nie chcą znać.

Może jak pierwszy raz oddaje to mi się uda i wyjdę na swoję

Posłuchaj się tych co tam odsawali. Ja mam kilka km do tej ubojni i odradzam. Lepiej oddać do innej w niższej cenie.

Opublikowano

Chciałem sie załapać na restrukturyzacje małych gospodarstw i w tym celu musze zmniejszyć wartośc ekonomiczną gospodarstwa,mam 10 sztuk byczków hf,Jesienią skonczyły rok.nigdy nie sprzedawałem byków w tym wieku, ile można by teraz za takie dostać?

IMG_20200211_163828[1].jpg

Opublikowano
2 godziny temu, kris148a napisał:

Nie wiem czy dobry temat ale wrzucę tu ; POS, dziś sprzedane 3 sztuki Hf - 819kg - 8 skitki cena netto 6,60 Rw 801 brutto - 8 skitki cena netto 6,80 Hf 767 brutto - 8 skitki cena netto 6.80 Lokalny handlarz.

komu szprzedawałeś?

Opublikowano

daj ci panie Boże niech rosną. Ale 200kg brakujące będzie ciężko odrobić.

Opublikowano
9 minut temu, DANDYS napisał:

Stosował ktoś wyslodki w plecie niemelesowane? Jedzą to bo czytałem że gorzkie nie chcą jesc. A paszy już mi brakuje...

Stosowałem jedzą bez problemu opasy i krowy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v